Niesamowity finał się szykuje. Nie ma chętnych do spadku ani do podium.
-
-
29 kolejka ekstraklasy 2023/2024
Hehe karny Grosika (tomecki świadkiem ,że przed strzałem mu napisałem) przypomina
mi legendarne filmowe "zapłacili za 3-0 bedzie 3-0"
I bardzo dobrze że Pogoń przegrała, jedyna jej szansa na puchary tom finał PP i to jest OK
Też tak sobie pomyślałem, że w finale będą gryźli trawę. 😁
I tak by gryźli, gorzej że ten mecz pokazał że cieniasy mogą im dokopać a to przed finałem zły znak.
[quote]#post1614884 I tak by gryźli, gorzej że ten mecz pokazał że cieniasy mogą im dokopać a to przed finałem zły znak. [/quote]
żartujesz? nikt im dzis nie dokopał....
- Edytowany
[quote]#post1614855 Nigdy nie odniosłem wrażenie, a tym bardziej nie zostało to powiedziane, że dopierdalanie się do małej ilości Polaków w składzie Cracovii to było wrzucanie kamyków do ogródka Probierza. Zawsze odbierałem to jako atak na klub. Ale może ja jakiś dziwny jestem. [/quote]
Teraz w Cracovii dużo więcej Polaków nie gra a jakby ciszej o tym. Nikt personalnie nie jechał Probierzowi to oczywiste ale tak to funkcjonuje. Jak zawodnicy Cracovii zawalą mecz to mówi się, że Cracovia. Jak jakiś działacz odjebie numer to poza wspomnieniem nazwiska pojazd na klub. Tak to funkcjonuje wszędzie. Dziwne, że nie rozumiesz.
A klub prawie na każdym polu dawał powód by to robić.
ŁKS i śmierdziele mogą się już witać z 1 ligą... pozostaje pytanie kto spadnie jako 3 ??
ŁKSu bym jeszcze nie skreślał ✌️
[quote]#post1614897 ŁKSu bym jeszcze nie skreślał ✌️[/quote]
Musieli by wygrać już praktycznie wszystkie mecze do końca sezonu.... jak na moje to jest nie wykonalne.
Spadnie Korona albo Warta jako trzecia
[quote]#post1614898 [quote]#post1614897 ŁKSu bym jeszcze nie skreślał ✌️[/quote]
Musieli by wygrać już praktycznie wszystkie mecze do końca sezonu.... jak na moje to jest nie wykonalne. [/quote]
Nie praktycznie tylko wszystkie co jest raczej niemożliwe, bo praktycznie cały dół rozegra mecze że sobą więc główni rywale do utrzymania też będą punktować
Rycerze Wiosny,
mówi to Panom coś?
[quote]#post1614899 Spadnie Korona albo Warta jako trzecia [/quote]
oby nasz terminaz nie jest najlepszy ale liga jest jaka jest kazdego mozna ograc .....
[quote]#post1614896 ŁKS i śmierdziele mogą się już witać z 1 ligą... pozostaje pytanie kto spadnie jako 3 ?? [/quote]
Zagłębie
[quote]#post1614892 ... Jak jakiś działacz odjebie numer to poza wspomnieniem nazwiska pojazd na klub. Tak to funkcjonuje wszędzie. ...[/quote]
A co innego ja napisałem?
[quote]#post1614910 [quote]#post1614896 ŁKS i śmierdziele mogą się już witać z 1 ligą... pozostaje pytanie kto spadnie jako 3 ?? [/quote]
Zagłębie[/quote]
Grają m.in z Randomiakiem i Łks. Coś ugrają i powinno im wystarczyć.
Jeden nasz mecz, z Wartą i było by już po zamiatane.....
czekamy na jutro........co bedzie
Grają m.in z Randomiakiem i Łks. Coś ugrają i powinno im wystarczyć.[/quote]
Radomiak po rozmowie wychowawczej myślę że w następnej kolejce z nimi wygra. Z kolei ŁKS też jest w stanie u nich coś ugrać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)