Gorszy bilans meczów z Puszczą może mieć znaczenie.. niestety tym meczem pokazaliśmy ze nie zasługujemy na ekstraklase...
-
-
kolejka nr 29, Cracovia - Puszcza, niedziela 21-04-2024 godz. 12.30
Wy pseudo profesjonaliści. Dostaliśmy jsk zawodnik mma od przedszkolaka w mazak..
Tfuuu
Jakby to powiedział Tiger Bonzo: Pluję na was totalnie
Tak ode mnie:
Sportowe gratulacje dla Puszczy, za zdobycie Mistrzostwa Małopolski 2024.
I soczyste plaskacze dla naszych pizdeczek, za całokształt...
Dziękuję, bez odbioru.
Dla mnie to jest po prostu brak zaangażowania, większość piłkarzy ma w dupie czy Cracovia spadnie czy nie
[quote]#post1614976 Spokojnie.
Jak dzisiaj nie pójdzie, wygramy w Poznaniu i Wrocławiu i wystarczy💪[/quote]
Lajtowo przecież
Wszystcy do wyjebania, niezależnie jak się sezon skończy. Rozwiązać kontrakty, zaorać tà drużynę bez honoru i woli walki. Wypierdalac z daleka od Cracovii piłkarzyki bez ambicji.
- Edytowany
Ja bym się nie nadawał na trenera bo po takim meczu bym wszystkich piłkarzy znokautował..
Żeśmy zrobili interes z ta Puszczą jak Konrad Mazowiecki z Krzyżakami.
https://twitter.com/MichalKnura/status/1782022640376459470
Wciąż mnie terepie. Tak beznadziejnej, koszmarnie słabej, bez grama zaangażowania gry nie spodziewałam się w najczarniejszych wizjach. Z tyłu głowy kołatała myśl o konieczności pogodzenia się z remisem, bo jakoś 100% przekonania do 3 punktów nie miałem, ale porażki po takim występie?
Poza chwilami Bultiego (choć do niego trudno mieć jakiekolwiek pretensje), Jaroszyńskiego, Kallmana i Rakoczego, reszta zagrała jak zgraja ciot. Sokołowski, Maigaard, Bitri, Glik, Makuch, nawet Hoskonen i Atanasov nie wiem co robią w tym zespole. Czas ucieka, presja rośnie, a te palanty grają jakbyśmy 2:0 prowadzili (ale i w takich przypadkach, vide Mielec, nic pewnego taka gra), kompletny brak zadziorności, ambicji, woli walki, tylko po raz kolejny to teatralne padanie na murawę po ostatnim gwizdku. Do tego są mierni, że nawet mega pozytywne statystyki Atysa na gwizdku byli w stanie spierdolić.
2 punkty nad Koroną, jak Kielce wygrają za tydzień na K1, a my polegniemy w meczu przyjaźni, to jesteśmy na 16 placu. Kurwa!
Co takiego powiedział prezes, bo nie używam shittera?
W tym rzecz, że nic kozaczącego. Projekcje Knury.
puszcza grała w 11 i dlatego problem dwa mecze w tym roku wygrane jagła i radom obydwa gdy była czerwona dla przeciwników
No nie da się utrzymać ligi grając w 7 na 11.
Sokołowski to chyba wychodzi na boisko za karę, tak samo jak, Rupa (!) i Maigaard.
Ich po prostu NIE MA NA BOISKU. Reszta musi sobie radzić bez nich, wypluwać płuca a i tak chuj z tego.
Do tego ulany pijak Glik ledwo dyszący po 20 minutach gry i elektryczny Bitri który zawalić bramkę musi inaczej się udusi.
I teraz do celu - jedynymi którzy dziś dawali spod serca byli "nasi" czyloi Rakoczy, Jaroszyński i Rózga. Tak się właśnie walczy o swój klub. Do tego Benek który nigdy nie odpuszcza i to by byłó na tyle plusów. Reszta człapie albo udaje że gra.
To co robi Makuch po KAŻDYM udanym dryblingu to jest kurwa cyrk. Nawet jak go ktoś przypadkiem sfauluje to sędziowie mają już na tego pajaca wywalone bo kładzie się przy każdej okazji.
Młynowi się w końcu ulało i ja to w sumie rozumiem. Ale śpiewanie o 1 lidze przed ostatnim gwizdkiem zbyt mądre nie jest. Trzeba ich było jebać w środku sezonu gdy był czas na reakcję, a wtedy było całowanie po jajach.
Ogólnie wypad jednak oceniam na plus bo sie przejechałem rowerem i napiłem wiśni.
1 połowa dramat, 2 połowa dużo lepsza.... ale co z tego, jak nie potrafimy strzelić 1 bramki.
Garbata dola trwa w najlepsze....
Jedno słowo:
[b][h2]WYPIERDALAĆ ![/h2][/b]
[quote]#post1615102 Jedno słowo:
[b][h2]WYPIERDALAĆ ![/h2][/b][/quote]
Dokładnie
[quote]#post1615085 https://twitter.com/MichalKnura/status/1782022640376459470[/quote]
Z tym knurem to już dawno powinno się zrobić porządek !
Je..c knura to postać ponura. .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)