Na canal plus nie widzę meczu , jakieś zmiany czy ślepy jestem ?
-
-
kolejka nr 28, Jagiellonia - Cracovia, niedziela 14-04-2024 godz. 15.00
Mecz w niedzielę, a teraz jest rozkład do soboty. Przynajmniej u mnie.
Znalazłem Canal plus sport 3
w 5 min konferencji chłop powiedział więcej sensownych rzeczy niż (z całym szacunkiem ale ja kurwa nie mogę słuchać takich konferencji pt. masło maślane i tłumaczenie się z Hebo Rassmusena) Zieliński przez 27 poprzednich konferencji. Zaryzykuję i powiem że mam dobry feeling narazie. Oczywiście będziemy oceniać efekty 😃
Panie trenerze nie spodziewam się że z tą kurwą z gwizdkiem i tą jeszcze większą kurwą na varze coś ugramy, ale zróbcie co się da.
No czuć energię młodości. Na Jagę to może być za mało, ale powinno dać tlen zespołowi.
[quote]#post1612826 [quote]#post1612821 @MisioPas#2413
Umiesz liczyć, licz na siebie.
Jestem ciekaw czy 28.04 jak będziemy w potrzebie, to Lech nam pomoże...[/quote]
No kiedyś już nam "pomógł" pamiętne 2:2, [/quote]
Nie "pomagał" i nie powinien był pomagać, grać należy czysto. Gdyby wtedy
a) Piast grał uczciwie z Lechią
b) nie "pomagali" (komu?) sędziowie - obie bramki dla Lecha po spalonych, w tym jeden to bodai dwumetrowy
nie byłoby w ogóle tematu...
W sumie dobrze się chłopu złożyło z tym debiutem u lidera. Wystarczy, że wykrzesze z zespołu zaangażowanie i każdy wynik zostanie przyjęty z akceptacją.
Powodzenia trenerze. Po cichu liczę na niespodziankę.
Powiedział że wszyscy do dyspozycji oprócz tych którzy mają dłuższą pauzę czyli Atanasov jest zdrowy.
Atanasov mial wylecieć do końca rundy wiec sie łapie do grupy dłuższej.
[quote]#post1612886 Atanasov mial wylecieć do końca rundy wiec sie łapie do grupy dłuższej.[/quote]
Dzięki. Umknęło mi to.
[quote]#post1612875 ... w 5 min konferencji chłop powiedział więcej sensownych rzeczy niż (z całym szacunkiem ale ja kurwa nie mogę słuchać takich konferencji pt. masło maślane i tłumaczenie się z Hebo Rassmusena) Zieliński przez 27 poprzednich konferencji...[/quote]
Kopiuj wklej komentarz jakie pojawialy sie po odejsciu Cygana i przyjsciu Zielinskiego... byly identyczne ... ze sie milo slucha ze nie ma mlaskania ze merytorycznie ze sie fajnie oglada...😆 😆 😆
dokładnie Krusyno. Identyczne p...nie , że fajnie się trenera JZna konferencji słucha a tego c...na to już słuchać nie mogłem...🤣
- Edytowany
Raczkowski? Stefański?
Niech Dróżdż daje taki sam komunikat jak CyberMarian: "jak nie oddadzą nam samolotu 🤪 to nie przyjedżamy, oddajemy mecz walkowerem"!
Zagrożeni pauzą w kolejce 29 - newralgicznej w walce o utrzymanie...
Otar Kakabadze (Cracovia) - 3 żółte kartki
Karol Knap (Cracovia) - 3 żółte kartki
Patryk Makuch (Cracovia) - 3 żółte kartki
Kacper Śmiglewski (Cracovia) - 3 żółte kartki
Roman Jakuba (Puszcza) – 7 żółtych kartek
Jordan Majchrzak (Puszcza) - 3 żółte kartki
Bartłomiej Poczobut (Puszcza) - 3 żółte kartki
Artur Siemaszko (Puszcza) - 3 żółte kartki
Jakub Serafin (Puszcza) – 7 żółtych kartek
Hubert Tomalski (Puszcza) - 3 żółte kartki
Oliwier Zych (Puszcza) - 3 żółte kartki
Otar i Makuch muszą uważać. Obaj są b. potrzebni na fizyczną Puszczę.
[quote]#post1612918 Otar i Makuch muszą uważać. Obaj są b. potrzebni na fizyczną Puszczę. [/quote]
Makuch ? A on na co ? Jak by był obrońcą to jeszcze bo by wtedy mógł w naszym polu karnym napastnikom Puszczy rzucać pod nogi te dwie swoje kłody 😂 To nie są nawet kłody! To są pnie baobabów!!!! 🤣
1:2
[quote]#post1612918 Otar i Makuch muszą uważać. Obaj są b. potrzebni na fizyczną Puszczę. [/quote]
Mówią by nie brać drewna do lasu..tfu, puszczy :)
Jest wywiad prezesa!!!! Będzie punkt !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)