I to jak najszybciej .
-
-
Dawid Kroczek, trenerze dziękujemy
Wypierdalaj, mamy kurwa dość !!!!
Chłopie miej że honor kurwa jego mac!!!!
Jest szansa , że... spadniemy poniżej 8 miejsca .
Zabieraj się razem z Lajkomikiem.
może akcja z białymi chusteczkami ?
Czy pan zabronił naszym skórokopom strzelać z daleka ?
Czekam na dymisjie!
ŚPIEWAMY PANIE KROCZEK
NAJPIĘKNIEJSZE MIEJSCE TWE!
TO 14-STE NIE PODDAWAJ SIĘ!
JESZCZE KILKA POZYCJI W DÓŁ!
AŻ ZALICZYSZ TRADYCYJNY MUŁ!
Przeciez jego praca to "proces". Poza tym w koncu sa "struktury".
Amator struktury Kroczek ...
Ten trener doprowadził do tego, ze mecze Cracovii oglądam w rozterce. Serce trzyma za Cracovią, rozum za rywalem. Plan spadku poza TOP8 i jego oczekiwanego pożegnania wykonywany z zimną krwią...
15 minut dobrej gry w pierwszej połowie nie wystarczyło.
Z taką " skutecznoscią" ? Z czym do gościa .
Miej honor ,dno!!!
Potrzebujemy nowego trenera, nowego napastnika, nowych obrońców, środkowego pomocnika, nowego sponsora i wszyscy potrzebujemy .... psychiatry.
@ziper#6791 jakby miał honor to by kilkanaście kolejek temu odszedł
Honorem zoladka nie napelnisz, a jest co napelniac :)
Ok, a skad wiecie czy nowy trener nie jest już dogadany i Kroczek ma tylko poprowadzić drużyny do końca sezonu? Może już jest ktoś dogadany i 25 maja przejmie zespół?
Jeżeli Kroczek ma odejść, to tylko zagraniczny trener z Czech lub Słowacji (jak kiedyś Pavel Hapal w Zagłębiu czy Vladislav Leviczka w Śląsku) a nie taki wynalazek jak Jose Bakero (Lech czy Polonia Wwa)
No, ja nie wiem, ale tak sobie myślę, że gdyby to było dogadane to mogłoby to też, dla uspokojenia kibiców i sytuacji w drużynie (przecięcie spekulacji o grze na zwolnienie Kroczka), zostać ogłoszone. Więc jak długo nie będzie to ogłoszone, to przypuszczam, że wątpię.
Dobry trener kosztuje a dyletant jest za pol darmo
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)