Życie to potrafi zaskakiwać. Odpalam sobie forum, patrzę, a tam dalej trenerem jest Kroczek. Niesamowita sprawa. Ale w sumie wszystko się zgadza - przeciętny trener, w przeciętnym klubie.
"Cracovia od nowa" => "Trwania ciąg dalszy"
Pluje na hasło garbata dola, bo jest tworzone na potrzeby przyzwolenia na beznadziejstwo tego kublu.
Są kibice Cracovii, którzy mając już dość tej sytuacji przestali się udzielać. Byłem blisko takiej samej decyzji, ale taki chuj. Będę non stop pisać, że jesteśmy klubem frajerów, a poparcie tego stanu rzeczy leci prosto z trybun, które nie potrafią żądać sukcesów. Szkoda tylko biało-czerwonych barw. Adekwatne byłyby biało-szare, biały rozumiany jako kapitulacje i szary jako bylejakość.
-
-
Dawid Kroczek, trenerze dziękujemy
Co ten uczeń dalej robi w klubie???
Drużdżu na co czekasz??? Chyba że marzysz o przejażdżce taczkami to czekaj dalej.
Odpalenie Kroczka teraz pewnie niewiele nas będzie kosztować, a nie ma po co tego dalej ciągnąć. Niech Jasiak prowadzi do końca rundy, gorzej na pewno nie będzie.
Jak odpalimy Kroczka to prezesiur w…bie nas pewnie w jakiegoś Niedźwiedzia. Więc z deszczu pod rynnę.
W rezerwie jest jeszcze zestrzelony z Widzewa Myśliwiec . 😁😁😳
Tylko nie piszcie tu nic o Niedźwiedziu, bo nie tylko na meczu, ale też na forum będzie mi się słabo robić. Gdyby spotkało nas to nieszczęście, to dalej chodziłbym na mecze, ale nie wchodziłbym na trybuny, tylko stał sobie w ciszy przy babach od giętej i nasłuchiwał wyniku.
Tam już w oczach Kroczka nie ma nic,oprócz strachu przed Lechem i kolejnymi meczami,niestety ten strach przechodzi na piłkarzy,szczególnie na obrońców którzy nie wiedzą jak poruszać się w linii obrony,zresztą od początku sezonu kroczek nie ma pojęcia jak bronić bramki.
Wątpię też żeby umiał wstrząsnąć szatnią.
Urban drugi mecz z rzędu na trybunie - może "coś" jest na rzeczy.
On bywa bardzo często na meczach ligowych. Górnik już grał więc mecz w mieście gdzie mieszka jest dobra opcją, nie ma co szukać drugiego dna aczkolwiek są jakieś zawirowania z jego kontraktem w Zabrzu.
Trener Urban... haha nie ta półka.
poczytałem sobie ten wątek od początku, niektóre posty zestarzały się jak kiełki fasolo mung zostawione w kuchni na stole na noc.
Jedno jest pewne, kibice Cracovii strasznie chcieli wierzyć, wbrew oczywistym faktom.
Z polskich trenerów to tylko Skorża
W przeciwnym przypadku trener zagraniczny
Za Dróżdża nowym trenerem może być spec „klasy” Niedźwiedzia.
Drożdż musiałby być samobójcą, żeby wyskoczyć z Niedźwiedziem w obecnej sytuacji.
@sterby#4472 Wszyscy chcieliśmy wierzyć, a wyszło jak wyszło....
Na ostatnich 11 meczy u siebie, wygraliśmy dwa razy...twierdzy przy Kałuży to my nie mamy 😐
No i po raz kolejny okazało się, że Nadzieja matką głupich, moją również. A mogłem zainteresować się krykietem. Idź pan w chuj z tym wszystkim...
A właśnie, gdzie jest Dróżdż?????
A po co ma być? Przecież ciężko się lansować na porażkach….
[quote]#post1669505 Urban drugi mecz z rzędu na trybunie - może "coś" jest na rzeczy.[/quote]
On jest praktycznie na każdym naszym meczu (jak tylko Górnik nie gra w tym czasie). Poza tym gdzieś mi mignęła jego wypowiedź, że jemu się marzy poprowadzić cwelkę...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)