Ja żem zrodzon z tej ziemi;)
-
-
Dawid Kroczek, trener Nadzieja
Jakby zabajdużyć trochę na wschód to i Ujazd można zobaczyć, a i jabłek w Sandomierzu zanabyć, a i ....zboczenie zawode, jedyne w Polsce - muzeum geodezji i kartografii w Opatowie...że o bramie opatowskiej nie wspomnę, a z Opatowa do Kielc to już równoleżnikowo, no a bym zapomniał o truskawkach z Bielin, bo św krzyż na północ od trasy to oklepany jest.:)
@mariomk#17069
Sprawdzić czy Emeryk coraz bliżej Św Krzyża już jest :).
Masz rację, piękne tereny :)
Jak jeździłem w Świętokrzyskiej Lidze MTB to te okolice pięknie wchodziły w nogi :)
Pablo, ja, no może nie tam, raczej w niecce nidziańskiej, jak byłem gibki, potrafiĺem kręcic 150 km per day , a propos teraz jeździ się na szytkach?
@mariomk#17069
Oczywiście że tak :)
- Edytowany
Końcówka '90 dostałem po bracie kolarkę Jaguar, brat jeźdzĺł w Prądnicznce, pomiętam że po nową gumę musiałem z KWlk specjalnie do Krakowa naginać,
- Edytowany
@mariomk#17069
W Kazimierzy Wielkiej były mistrzostwa Polski w kolarstwie szosowym w 2020. Piękna trasa, interwałowa. Dane mi było ją przejechać;).
Ale nie zaśmiecajmy wątku trenera :).
W temacie Rower możemy tam podyskutować:)
Nie ma co szerzyć paniki. Nie gramy w piłkę nożną, ale jakieś punkty zdobywamy. Mamy sporo nowych twarzy, które weszły do składu praktycznie z marszu. Muszą się zgrać bo serca do walki im nie brakuje. Do końca rundy trener ma u mnie kredyt zaufania. ( No chyba że wszystko będzie w pałę i zero progresu)
No to co ?? tydzień temu Kroczek był słaby i do zwolnienia, a dziś jest dobry i lecimy po puchary ?? 😁 😎
Nic z tego nie rozumiem, chad, to mało, scz też, no może głboki stan psychozy:)
może to na razie zamknie temat zwolnienia trenera o co apeluje
Gra się tak jak pozwala przeciwnik .
[quote]#post1635948 No to co ?? tydzień temu Kroczek był słaby i do zwolnienia, a dziś jest dobry i lecimy po puchary ?? 😁 😎 [/quote]
Ja tam dalej uważam, że jest przeciętny, i nie zmienia tego wygrane z Rakowem czy Korona bo mam oczy i widzę jak gramy nie da się zwojować ligi oddając po 2-3 strzały na mecz i grając ogólnie bardzo słabo 😁
I sorki ale chciałbym w końcu Cracovię grająca o cos a nie na zasadzie wygra jeden mecz, później coś zremisuje coś tam przegra, wygra coś przypadkowego i tak w kółko jak na loterii (coś na zasadzie końcówki tamtego sezonu).
Chciałbym widzieć jakiś styl, jakas konsekwencje a nie jak na podwórku, sędzia rzuci piłkę i co ma być to będzie, kopanina jak w A klasie i jeden wielki przypadek 🤷
[quote]#post1635967 może to na razie zamknie temat zwolnienia trenera o co apeluje[/quote]
W sensie wymęczone w bólach zwycięstwo z drużyną, która gdybyśmy mieli pustą bramkę to by nie potrafiła strzelić gola?
- Edytowany
[quote]#post1635967 może to na razie zamknie temat zwolnienia trenera o co apeluje[/quote]
ale na tym Forum, czujni będziem
[quote]#post1635974 [quote]#post1635967 może to na razie zamknie temat zwolnienia trenera o co apeluje[/quote]
W sensie wymęczone w bólach zwycięstwo z drużyną, która gdybyśmy mieli pustą bramkę to by nie potrafiła strzelić gola?[/quote]
w sensie zwyciezców sie nie sądzi .....ponadto nowa miotła i ich sytuacja w tabeli z takimi sie cieżko gra i po 4 meczach 7 punktów to jest żle??
Kroczek.. Jeden mecz dobry, drugi do dupy. Tak to wygląda na razie. Zapowiada się porażka w następnym meczu. Oby wyszedł z tego schematu i zaliczył przynajmniej 2 wygrane z rzędu.
[quote]#post1635983 [quote]#post1635974 [quote]#post1635967 może to na razie zamknie temat zwolnienia trenera o co apeluje[/quote]
W sensie wymęczone w bólach zwycięstwo z drużyną, która gdybyśmy mieli pustą bramkę to by nie potrafiła strzelić gola?[/quote]
w sensie zwyciezców sie nie sądzi .....ponadto nowa miotła i ich sytuacja w tabeli z takimi sie cieżko gra i po 4 meczach 7 punktów to jest żle??[/quote]
Nadal nic nie gramy nawet z najgorszą drużyną w lidze
- Edytowany
[quote]#post1635973 [quote]#post1635948 No to co ?? tydzień temu Kroczek był słaby i do zwolnienia, a dziś jest dobry i lecimy po puchary ?? 😁 😎 [/quote]
Ja tam dalej uważam, że jest przeciętny, i nie zmienia tego wygrane z Rakowem czy Korona bo mam oczy i widzę jak gramy nie da się zwojować ligi oddając po 2-3 strzały na mecz i grając ogólnie bardzo słabo 😁
I sorki ale chciałbym w końcu Cracovię grająca o cos a nie na zasadzie wygra jeden mecz, później coś zremisuje coś tam przegra, wygra coś przypadkowego i tak w kółko jak na loterii (coś na zasadzie końcówki tamtego sezonu).
Chciałbym widzieć jakiś styl, jakas konsekwencje a nie jak na podwórku, sędzia rzuci piłkę i co ma być to będzie, kopanina jak w A klasie i jeden wielki przypadek 🤷[/quote]
Każdy by chciał zebyśmy grali o coś ale nasza jedenastka na to nie pozwala no i celem jest po prostu pierwsza ósemka więc jeśli będziemy oscylować wokół tego miejsca to możecie sobie pomarzyć o zmianie trenera i słusznie bo ja uważam że będzie dobrze, wolę Kroczka od wielbionego tu przez wielu Brosza(który jest słabym trenerem)
[b]Edycja z 10.08.2024 o godz. 19:45 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1635988 [quote]#post1635983 [quote]#post1635974 [quote]#post1635967 może to na razie zamknie temat zwolnienia trenera o co apeluje[/quote]
w sensie zwyciezców sie nie sądzi .....ponadto nowa miotła i ich sytuacja w tabeli z takimi sie cieżko gra i po 4 meczach 7 punktów to jest żle??[/quote]
Nadal nic nie gramy nawet z najgorszą drużyną w lidze[/quote]
Do tej pory z najgorszą drużyną w lidze byśmy przegrali, a poza tym to jest dopiero czwarta kolejka nigdy niewiadomo korona też może pójść do góry
Jedno trzeba przyznać Cracovia z Kroczkiem wreszcie ma farta na boisku.
Poziom i widowiskowość gry Cracovii narazie tragiczny.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)