Proszę się nie śmiać z dojrzałego mężczyzny, tak off topic, jak zamieścić zdjęcie z telefonu w mailu, próbuje i wisła nijak mi się nie darzy
-
-
Dawid Kroczek, trener Nadzieja
- Edytowany
Obraz nędzy i rozpaczy dotyczy wszystkich poza nowy zawodnikami w kwestii szybkości, przyjęcia, celności podania.
Glik potyka się o własne nogi. Akcja z 2 minuty gdy Glik się prawie przewrócił na piłce była sygnałem że coś jest z naszymi nie tak..
To nie obraz umiejętności naszych zawodników to wiemy.
Jedyne co mi przychodzi do głowy to bardzo intensywny okres przygotowawczy. Drużyna jest skrajnie zmęczona i stąd te miękkie nogi i błędy.
Tiaaa, na hokeju jak drużyny Rohacka grały piach, to zawsze tłumaczyliśmy sobie, że drużyna jest po serii ciężkich treningów. :D
Trener Kroczek zapisze się w annałach naszego klubu, jako ten, który najszybciej doprowadził stadion do "kurwa mać Pasy grać", a było to w 44 minucie nowego sezonu.
- Edytowany
[quote]#post1631835 Tiaaa, na hokeju jak drużyny Rohacka grały piach, to zawsze tłumaczyliśmy sobie, że drużyna jest po serii ciężkich treningów. :D
Trener Kroczek zapisze się w annałach naszego klubu, jako ten, który najszybciej doprowadził stadion do "kurwa mać Pasy grać", a było to w 44 minucie nowego sezonu.[/quote]
Może tak być że go to przerosło.
Oby nie. I tym razem jednak mieli w nogach.
2 najbliższe mecze pokażą.
To był najgorszy występ Cracovii jaki widziałem od dobrych kilku lat..
Vuković na konferencji obnażył brak warsztatu Kroczka. Piast rozczytał Cracovię i założył, że będziemy grać schematycznie jeden do jednego jak w ostatnich meczach poprzedniego sezonu. Przez cały okres przygotowawczy Kroczek nie dokonał żadnej modyfikacji. Stąd Piast grał jak znaczonymi kartami. Dopiero zmiany sprawiły, że Piast zaczął mieć problemy bo weszli piłkarze nie znający i nie stosujący taktyki Kroczka a przez to nieprzewidywalni.
i po uja była ta konspiracja z dwoma ostatnimi sparingami?
[quote]#post1631844 Vuković na konferencji obnażył brak warsztatu Kroczka. Piast rozczytał Cracovię i założył, że będziemy grać schematycznie jeden do jednego jak w ostatnich meczach poprzedniego sezonu. Przez cały okres przygotowawczy Kroczek nie dokonał żadnej modyfikacji. Stąd Piast grał jak znaczonymi kartami. Dopiero zmiany sprawiły, że Piast zaczął mieć problemy bo weszli piłkarze nie znający i nie stosujący taktyki Kroczka a przez to nieprzewidywalni. [/quote]ale że ta jest to zero jedynkowe
Przyznaję ,że jak przychodził to kupiłem te jego gadki taktykach pod danego przeciwnika itp. Wierzyłem że nadchodzi nowoczesność , ale Dzisiaj to nawet Steve Wonder by zobaczył , że dalej jest tak samo archaicznie jak było .
[quote]#post1631849 i po uja była ta konspiracja z dwoma ostatnimi sparingami?[/quote]
No właśnie by ich zaskoczyć tym, że nic się nie zmienia :)
Schematycznie jeden do jednego,co to kurwa za schemat?
Ciekawe ile nam przyjdzie teraz męczyć się z Kroczkiem.
Ja mu daję czas do 5-6 kolejki i wtedy ocenię. Dziś w czasie meczu w myślach go zwalniałem...
Na dzień dzisiejszy Kroczek musi się wiele nauczyć i jakoś nie wierzę żeby podołał teraz w naszej ekstraklasie , no może kiedyś po potrenowania w 3 lidze ? Ale na dzień dzisiejszy słabo to widzę . Ale żeby tak źle nie było to zmiany na duży plus.
- Edytowany
[quote]#post1631809 Piast ma kaca przegrać wygrany mecz to trzeba mieć pecha bo remis to porażka ! Myślę że mecz z Rakowem pokarze nam drogę do pierwszej ligi😎[/quote]
Oby jednak mecz z Rakowem nas nie POKARAŁ, a to Cracovia POKAZAŁA swe lepsze oblicze.
Napiszę tak: dzisiejszy mecz to była tragedia i wszystkie słowa krytyki odnoszące się do postawy drużyny i pomysłu trenera na ten mecz są słuszne. Nie popadajmy jednak w defetyzm. To jest polska liga i mecze beznadziejne przeplatają się tu z przyzwoitymi i dobrymi bez jakiegokolwiek wytłumaczalnego schematu. Nie zdziwię się gdy w Częstochowie zobaczymy zupełnie inną Cracovię
A ja jednak chciałbym się zdziwić (pozytywnie)
Trener Kroczek na inaugurację uraczył nas dobrze znaną chujnią, Można powiedzieć, że taką samą pyciunie gramy jak za sympatycznego p. Jacka. Zero postępu. Mówienie natomiast, że zagraliśmy średni mecz jest ponurem żartem. Nieśmiało pompowany balonik szybko pękł i zaczynamy morderczą walkę o zaszczytne 13 miejsce. Wszystko się zmienia, są nowe koszulki, coś tam jest pomalowane, marketing szaleje....Tylko gra jest na poziomie II ligowym, mimo wmawiania nam, że mamy jakość. Jak żyć? A jak na takie dziadostwo sprzedać 5 tyś karnetów?
Jak się tak rozpędzacie ze zwalnianiem Kroczka po tym meczu to taka mała dygresja. Potwierdzone to zostało że negocjowano z Musiurą i Szulczkiem.
Misiura, obecnie Płock, pierwszy mecz z Kotwicą Kołobrzeg. Beniaminek 1 ligi, gdzie prezes nie płaci a zawodnicy strajkują. Remisuje na inaugurację u siebie.
Szulczek poza piłką obecnie.
Dzisiejszy mecz Górnika z Lechem. Zabrze gra straszną padakę, Lech, wcale nie lepszy. Karny z dupy i druga bramka z akcji rezerwowych wprowadzonych pod koniec meczu. Śląsk Magiery też gra że oczy krwawią.
Mam pytanie : NA KOGO CHCECIE WYMIENIC KROCZKA PO PIERWSZEJ KOLEJCE..
???
Ja osobiście Kroczka zwalniać nie chcę... Chodzi mi o to 10065 ludzi przyszło na inaugurację i zostało uraczonych chujnią. Natomiast trener gawędzi coś o średnim meczu...
Niech trenuję dalej. Jakoś to będzie, jakoś się odrobi, znamy to wszyscy od paru ładnych lat
A nie 10600 coś?
No to już przepadliśmy jak na tym świecie nie ma już nikogo lepszego od Kroczka. Nic trzeba się pogodzić z garbem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)