[quote]#post1741888 Ciekawe na czym ma polegać to partnerstwo z Tauron Areną, ale jak najbardziej pozytywną informacja![/quote]
Może na wydarzeniach kulturalnych, koncertach itp. będzie w Tauron Arenie reklamowany na telebimach Cracovski Hokej?
-
-
Nowa rzeczywistość hokejowa w Cracovii
Buczek nowym sponsorem, a nie jest to mała firemka 😉💪
- Edytowany
Brawo, brawo, brawo!
EDIT: dziś konferencja, obecnych prośba o info :)
No to chleby i ciastka a nawet lody 😋 Tylko lekarstwa i suplementy w każdej innej aptece niż Słoneczna🙄
A w tym Buczku to stary rządzi czy już dzieciom przekazał piekarnię???
Za jakąś godzinę wrzucę konferencję na jutuba. Generalnie - spokojnie, są oczywiście wyzwania, ale jest dobrze.
Żadnej wojny domowej jakie możecie znać z innych klubów ani licytacji na oświadczenia i kontroświadczenia na fejsbóniach u nas nie będzie, rzucania błotem i gównem też nie.
My jesteśmy Cracovia, u nas jest Klasa, poza tym to nie tak że "ktoś odchodzi", bo "Ludzie z BAC" zostają, zmieniają się tylko nieco role i ich konfiguracja. Nie wyjaśnię, bo ja w takie tematy to trochę krótki jestem, ale za godzinę sami usłyszycie z Ich ust.
- Edytowany
Już zostało to wrzucone na youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=yDsV6dAp7U8
i pytania od dziennkiarzy:
https://www.youtube.com/watch?v=oUb877gBnjU&t=8s
Nie wiem czego, ale czegoś tu brakuje bo konferencja 50 min trwała.
[quote]#post1743196 Buczek nowym sponsorem, a nie jest to mała firemka 😉💪[/quote]
Polecam kresowy na liściu kapusty
Macia całą, 100%
https://youtu.be/PnDPIxXisVI?is=mRZNKaY9pZhyuFT_
Super, jeszcze raz dzięki za powrót na forum, bo zapewniasz wysoki poziom informacji oraz komentarzy hokejowych.
Wyczekiwałem tej konferencji.
Dziękuję Ci za udostępnienie.
Na szybko. Jest normalność. Jest postęp. Jest plan. Jest ekonomia. Są ludzie. Są zasoby.
Półbóg, świetnie nazwane.
Karnety od jutra. Realna tafla treningowa.
Jest dobrze
No i bluzy, będą ładne 😉
[quote]#post1743196 Buczek nowym sponsorem, a nie jest to mała firemka 😉💪[/quote]
Oj, zapunktował u mnie dodatkowo, bo i tak uważałem go za najlepszą piekarnię w mojej okolicy. Z Pawlakiem wygrywa w cuglach.
Wszystko się zgadza. Stara lokalizacja piekarni Buczek to... Starowiślna. Jakby wszystko w rodzinie😃
- Edytowany
[quote]#post1743266 Wszystko się zgadza. Stara lokalizacja piekarni Buczek to... Starowiślna. Jakby wszystko w rodzinie😃[/quote]
Moim zdaniem to ulica Długosza w Podgórzu.
Macie rację, moja pomyłka, pomyliłem z Trelą.
- Edytowany
Piekarnia w Podgórzu byla na Stawki, po wieczornym snookerze kupowałem bulki prosto z pieca od piekarza.
Brawo Panowie !!!!
[quote]#post1743266 Wszystko się zgadza. Stara lokalizacja piekarni Buczek to... Starowiślna. Jakby wszystko w rodzinie😃[/quote]
Niestety, już nie . Od 29 lipca , bieżącego roku lokal na Starowiślnej został zamknięty . Po 80 latach .
Z Buczka bułki zajadamy - Cracovia pany!!!
Cieszy powrót Adama Zięby, który bał się chaosu wokół naszej kochanej Cracovii, ale dziś może już przystąpić do ugruntowanego projektu. Dobrze, że jest, dobrze, że zostaje Pani Agata. No i czekam na te nowe bluzy. A przede wszystkim cieszy mnie, że trwamy, że jesteśmy w tym razem, że hokej jest naszym oczkiem w głowie. Teraz tylko na wszystkie świętości, musimy znaleźć kogoś na miejsce komarczu lub przekonać żeby zostali z nami jeszcze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)