Od marchewy 😉😉
-
-
Nowa rzeczywistość hokejowa w Cracovii
- Edytowany
[quote]#post1698516 Od marchewy 😉😉[/quote]
🤣
Załatwcie sobie trochę spokoju ducha i znajdźcie opcje Ignoruj użytkownika. Mnie się o wiele spokojniej czyta forum.
Brawo. Piekło zamarzło - macie moje gratulacje za tę akcję. Oby to nic była przysłowiowa jedna jaskółka. Róbcie takie akcje cyklicznie.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-10/1000006968-jpg-17299095.jpg[/img]
Piekło zamarzło - Marchewa pochwalił akcje obecnego zarządu. 😯😯😯
Aż dziwi fakt, że nie napisał, że za poprzedniego zarządu też chodzili po szkołach i mieli utorowaną ścieżkę. 😉
No dobra, ALE CZEMU NIE PODANO JAKIM ŚRODKIEM TRANSPORTU SIĘ TAM DOSTALI?! Mają coś do ukrycia?!?!?!
Na pewno kierowca był z Nowego Targu. 😉
Dobczyce to trudny teren! jak i wszystkie okoliczne wsie zresztą.
[quote]#post1698715 Na pewno kierowca był z Nowego Targu. 😉[/quote]
Ja tylko pozwolę sobie wrzucić że domyślam się lekkiej ironii i żartu w poście kolegi. Niemniej ja Wam napiszę całkiem serio, że posada "kierowcy" w niektórych klubach stała się dość newralgiczną i to bardzo na serio. Mam na myśli kierowcę z prawem jazdy kategorii D, tzn na autobus.
Dla takiego składu zapewnie nie uruchamiali autokaru, ale już kierowca wyruszający w podróż służbową musi mieć aktualne psychotesty. A z deficytem kierowców zawodowych, to akurat masz rację ŻK.
- Edytowany
[quote]#post1698758 Dla takiego składu zapewnie nie uruchamiali autokaru, ale już kierowca wyruszający w podróż służbową musi mieć aktualne psychotesty. A z deficytem kierowców zawodowych, to akurat masz rację ŻK.[/quote]
Wiesz... ja wątpię czy wyskok do szkoły czy przedszkola gdzieś jest tak robiony, że są sprawdzane psychotesty. Natomiast nasz Trener akurat "motoryzacyjnie" to jest chyba kumaty i to mocno, bo "rodzinnie i z wykształcenia" jemu ta branża o ile z plotek wiem "leży" i cośtam związki jakieś ma. Więc on w motoryzacyjne klocki jest na pewno "powyżej średniej" i to mocno powyżej. Prowadzić samochód prowadzi, ostatnio sam widziałem i powiem Wam, że przeuroczą Dziubek ma brykę! Z tym że ja od razu uczciwie się przyznaję - ja jestem krótki w temacie "samochody", bardzo krótki. Więc ja się do poważnej gadki o autach nie nadaję. Wszystko co mogę na 100% napisać, to że nasz Trener ma mega śliczną brykę i przeuroczo w niej wygląda (z mojego punktu widzenia) i to potwierdzam.
Natomiast co do "kierowcy zawodowi w klubach" to miałem na myśli fakt, że w środowisku czasem się słyszy że "ktoś gdzieś w jakimś klubie pełni jakąś funkcję i oprócz tego bywa też kierowcą autobusu klubowego, bo ma kategorię D". To nie są podobno mega rzadkie przypadki. Przy czym zaznaczam - ja o tym nie piszę w kontekście "oj, to jest źle". Po prostu - tak jest i zauważam że taki temat w polskim hokeju istnieje. Tyle.
Nie no z tymi psychotestami, to tak żartowałem. Po to są przepisy ... A co do kierowców klubowych, to po co tworzyć kolejny etat jak można rolbistę wysłać na kurs prawka kat. D. I w ten sposób jednym etatem załatwia się problem kierowcy, rolbisty, konserwatora, pana od ostrzenia łyżew i jeszcze obsłużyć zegar by dał radę. 😉
Nie wiem czy do obsługi zegara w czasie meczu formalnie to nie trzeba mieć uprawnień sędziowskich? Nie bez powodu ci ludzie w boksie między ławkami kar to "sędziowie stolikowi" są...
Nie no, to już wyższy poziom ironii z mojej strony.😉
[quote]#post1698762 Nie no z tymi psychotestami, to tak żartowałem. Po to są przepisy ... A co do kierowców klubowych, to po co tworzyć kolejny etat jak można rolbistę wysłać na kurs prawka kat. D. I w ten sposób jednym etatem załatwia się problem kierowcy, rolbisty, konserwatora, pana od ostrzenia łyżew i jeszcze obsłużyć zegar by dał radę. 😉[/quote]
Byle by nie był z Nowego Targu. 😁
https://x.com/P_SlomiaC/status/1984993969894265267
No i mamy nowego partnera medialnego - RMF Maxx. Pozytyw.
Szkoda tylko, że ten mecz naszych hokeistek jest o godzinie przystępnej dla emerytów i rencistów, ewentualnie bezrobotnych.😭
[quote]#post1698763 Nie wiem czy do obsługi zegara w czasie meczu formalnie to nie trzeba mieć uprawnień sędziowskich? Nie bez powodu ci ludzie w boksie między ławkami kar to "sędziowie stolikowi" są...[/quote]
Trzeba - podobnie jak spiker musi mieć uprawnienia
[quote]#post1699045 No i mamy nowego partnera medialnego - RMF Maxx. Pozytyw.[/quote]
Jakiego nowego? Był już w poprzednich sezonach. Teraz doszło do przedłużenia umowy. Mają tempo, skoro zajęło im to raptem pięć miesięcy!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)