Zieliński spierdalajj z Cracovi !!!
-
-
26 kolejka : Pogoń Szczecin - CRACOVIA 30.03.2024 godz. 20:00
A mogłem iść na Judas Priest do Taurona …..
No to w piątek mecz za milion punktów..
Ja kompletnie nie rozumiem, kto Makuchowi wmówił, że potrafi grać głową. Ma dużo pojedynków główkowych wygranych, ale nie potrafi mocno i celnie uderzyć głową na bramkę.
Spokojnie, w tym meczu nie mieliśmy prawa zdobyć punktów. Trzeba się skupić na rywalizacji z ŁKS-em i Puszczą.
Wkuriwa mnie to, ze patrzę na te ryje naszych pilkarzykow i nie widze żadnego wkuriwenia . Rakoczy jakby miał wyjebane. Nie mamy kapitana z prawdziwego zdarzenia, który wstrząśnie zespołem, który pociągnie. Jedne w czym ostatnio dobry jest Rakoczy to w uciszanie hejterow.
Cracovio kibice dziekuja za Wesole Swieta
jesli moge miec jakies zyczenie po tym widowisku to zeby Pan Jacek nie mowil nic na konferencji,
bo nic madrego nie powie
Różnica klas.
- Edytowany
Dzisiaj to był mecz kontrolny w Szczecinie...z ŁKS już zagramy na poważnie i wygramy 😎
Z takim punktowaniem jakie my prezentujemy, to emocje będą do ostatniej kolejki.
Przerwa na kadrę zmarnowana. Zamiast postępu w grze, jest regres. Wróciła taktyka prymitywnych, przewidywalnych wrzutek w pole karne. Strzałów z dystansu zero. Penetracji w pole karne po kombinacyjnej akcji blisko zera. Rutyna: tyle i tylko tyle jest w stanie dać wypalony trener.
Inna rzecz, że Kallmanowi nie posłużyła gra w kadrze: stracił szybkość i przebojowość, ani jednego wygranego pojedynku 1 na 1 - zmęczony chyba, nadmiernie eksploatowany.
[quote]#post1610997 Spokojnie, w tym meczu nie mieliśmy prawa zdobyć punktów. Trzeba się skupić na rywalizacji z ŁKS-em i Puszczą.[/quote]
My gramy kaszankę na boisku i to bez znaczenia kim jest rywal. Z Wartą mieliśmy wygrać i co ? przegrana...
[quote]#post1611013 Przerwa na kadrę zmarnowana. Zamiast postępu w grze, jest regres. Wróciła taktyka prymitywnych, przewidywalnych wrzutek w pole karne. Strzałów z dystansu zero. Penetracji w pole karne po kombinacyjnej akcji blisko zera. Rutyna: tyle i tylko tyle jest w stanie dać wypalony trener.
Inna rzecz, że Kallmanowi nie posłużyła gra w kadrze: stracił szybkość i przebojowość, ani jednego wygranego pojedynku 1 na 1 - zmęczony chyba, nadmiernie eksploatowany.[/quote]
Pełna zgoda co do pierwszej części
Co do Kallmana to on chyba za'wuele w tej kadrze nie pograł. Albo podróże go zmęczyły albo za dużo finlandii w Finlandii
Kurwa, dostaniemy w pizde od Łksu i będzie pozamiatane . My nie gramy jakbyśmy walczyli o życie . Mamy do tego najcięższy możliwy terminarz do końca. Mecze na których mieliśmy zdobywać punkty są już za nami . Plus taki, ze raczej nie miniemy z milicjantami i będą derby.
My w dalszym ciągu nie mamy drugiej linii .
W zasadzie wszystkie stracone wiosną bramki nie padły po ładnych akcjach a były to farfocle, rykoszety , ocierki , dobitki , samobój czy wykładka naszego pomocnika lub samobój bramkarza . I raczej bez większych błędów samych obrońców ale raczej z powodu braku reakcji pomocników.
Po dzisiejszym meczu - Oshima dno, Sokołowski słabiutki, Knap przeciętny , jedynie Atanasowa trzyma poziom .
Maigaard gra nie na swojej pozycji .
Maigaard nie gra, tylko pozoruje. Tam gdzie STAŁ dzisiaj to nie jego pozy ja?
Został ustawiony na skrzydle , tam gdzie kompletnie nie potrafi grać . Chyba po miesiącu treningu trener powinien już wiedzieć co gracz potrafi i znaleźć mu pozycję na boisku .
To on w Twojej ocenie był dzisiaj na skrzydle?
Jacek nieudaczniku idź już sobie trenować Siarke
Grał to za dużo powiedziane, próbował. Faktycznie , to podobnie do Oshimy plątał się po boisku .
Nie wiem dlaczego , będąc w takiej dyspozycji ma miejsce w jedenastce meczowej .
Kompletnie obnażenie brak przygotowania i poważnego potraktowania, o czym świadczy utrata gola w 1 min. Wszystkie zakupy nic nie dały nad czym boleję bo np Stał potrafi coś zakontraktować my nie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)