Pamietam jak ryczalem jak spadali w 1998 roku... pamietam jak ryczalem jak nas gts spuszczal w 2012 roku... pamietam jak ryczalem jak w sezonie awansu lzy same mi lecialy ze smutku po porazce z Tychami 0-1 gdzie ktos podszedl do mnie i powiedzial ze nie wszystko strcone bo bramkarz strzelil gola Termalice w doliczonym czasie gry i ze mamy szanse jeszcze na awans ....
a dzis.... rycze ze smiechu patrzac raz na jakis czas na tych paparuchow ubierajacych koszulki Cracovii udajacych gre od kilku sezonow... a ten sezon jest wybitny... 28 kolejka i cale 6 wygranych... no jest sztuka byc takimi paparuchami... wczoraj mialem kabaret zamiast meczu widzac co te paparuchy odpierdalaja na boisku... ani przez chwile mi nie naszla mysl ze mi jest szkoda.. ze spadna.. a chuj z nimi... spadna to spadna wyjebane po calosci... szkoda zdrowia i nerwow na te ich widowiska zeby ogladac z nerwem jak i tak nie ma sie na to wplywu... po co .. nawet pomyslalem ze fajnie ze sie z ligi spierdola bo se do kukurydzy pojade na jedna z najlepszych kielebas w lidze i kaczanow na zbieram jakby tak mecz w pizdzierniku akurat byl :D
-
-
Walka o utrzymanie arytmetyka, analiza takie tam...
[quote]#post1615415 Jak my spadniemy z takim składem to ja już w nic nie uwierzę. Na miłość boską przecież jednak grają u nas reprezentanci swoich krajów i kilku innych, którzy jednak umieją kopnąć prosto piłkę. Przecież tacy piłkarze jak Kakabadze, Rakoczy, Atanasov, Kallman, Olafson, Ghita, Hoskonen, Sokołowski, powinni to 15 miejsce ugrać w cuglach...[/quote]
A tam a tam to popatrz na ŁKS
Jan Łabedzki powołony do u21 w reprezentajci Polski
Rahil Mammadov reprezentant Azejberdzanu
Riza Durmisi - reprezentant Danii, poprzednie kluby Real Betis, Lazio,
Dani Ramirez - był w Real Madyd , Getafe, kozak forma w Lechu
Stipe Juric był w kadrze Bośni
Husein Balic - też dobry kopacz załapał się nawet do reprezentacji Austrii
Ja myśle, że sposób na utrzmanie jest stary, ale prosty potężna premia za utrzymanie jak za Profesora i robimy 8-10 pkt w ostatnich meczach :D
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-04/img-20240422-wa0000-jpg-26013191.jpg[/img]
Tyle lat a hasło nadal aktualne
[quote]#post1615035 Chuj, niech lecą, ja mam dość. [/quote]
Oni niech lecą? Oni się tym znacznie mniej przejmą niż my...
Problem w tym wszystkim jest taki że jak poleci w dół tylko klub, większość z obecnych graczy nie powącha 1 ligii.
No cóż gramy dalej, nie z rakich opałów wychodziliśmy.
Serio trzeba czytać takiego "kibica" @KruszynaKSC#7322 który ma wyjebane na klub ???Ma teraz swoje 5 minut bo Cracovia przegrała i może się lansować że w latach 90-tych beczał kto to widział ? Teraz jest 2024 rok inna rzeczywistość ale przywiązanie do barw nie powinna się zmieniać albo zamilcz na zawsze !
Mój tato nigdy złego słowa nie powiedział na swoje Pasy choć wczorajsza porażka jakby go postarzała o 10 lat ale powiedział tylko no cóż musi być dobrze.
- Edytowany
Zawsze mozesz sobie ignora wlaczyc ... nikt ci nie broni ... chyba ze nie umisz...to popros kogos to ci pomoze...
[quote]#post1615440 Serio trzeba czytać takiego "kibica" @KruszynaKSC#7322 który ma wyjebane na klub ??? .
[/quote]
Nie trzeba! U mnie kotleciarz ignorowany chyba już od roku.
- Edytowany
[quote]#post1615440 ... Ma teraz swoje 5 minut bo Cracovia przegrała ...[/quote]
A kiedy cos wygrala?? dyma cie Puszcza Niepolomice a Ty udajesz ze jest Ci przyjemnie... takie o to masz swoje 5 minut...
Pojedyncze mecze na farcie raz na ruski rok... ot cala hisotryja tego sezonu jak i kilku wczesniejszych... bylegowna sezon w sezon ciag dalszy... ale z tego co widze ... lubicie to...
[quote]#post1615445 [quote]#post1615440 ... Ma teraz swoje 5 minut bo Cracovia przegrała ...[/quote]
A kiedy cos wygrala?? dyma cie Puszcza Niepolomice a Ty udajesz ze jest Ci przyjemnie... takie o to masz swoje 5 minut...
Pojedyncze mecze na farcie raz na ruski rok... ot cala hisotryja tego sezonu jak i kilku wczesniejszych...[/quote]
Porażka z Puszczą to dla ciebie kibica z lat 90-tych taka ujma jak Cracovia przegrywała z tym i owym ? Wiem inne czasy inne zarobki inny budżet ale ty jesteś kibicem ??? No chyba przebierańem prędzej.Są starsi od ciebie więcej mają do powiedzenia na Cracovii więcej wyjazdów itp itd. Ile masz wyjazdów młody takie pytanie padało więc ile pochwal się
Puszcza to akurat mapatent na Krakowskie zespoły, przeciez w sotatnich latach pyknęła Cracovię i Wisłe K.
Są momenty w którym mam pokuse napisać o uprawnienia admina - dostalibyście czasowego na tydzień myśle że zadziałał by refleksyjnie może
- Edytowany
Żarty się skończyły, finish sezonu... 5 kolejek do końca... [b]w każdym meczu każdy zawodnik musi zapie*dalać do porzygania !!!![/b] 😈
I w du*ie mam, że teraz mamy "ciężki terminarz z górą tabeli" bo jak graliśmy z samym dołem Wartą, Łksem, Puszczą, Koroną itd. to i tak wygrać nie potrafiliśmy, więc to żadne wytłumaczenie będzie.
Nawet nie biorę tego pod uwagę, ale jak byśmy spadli to my przecież w tej 1 lidze byśmy kopali ładnych parę lat...bo średnio widziałbym nasz szybki powrót do Ekstraklasy + wstyd na całą Polskę.
Panowie, Kolega Kruszyna ma specyficzną formę wyrażania dziadostwa, które miało miejsce przez ostatnie dekady (z małymi wyjątkami). Jego "kotlety", to nie foch na Cracovię, ale gówno, jakie często reprezentuje zgraja w świętych koszulkach w biało-czerwone barwy. Nie chcę być ani prokuratorem, ani adwokatem, bo każdy ma swoje "ja". Proszę o jedno: nie odbierajcie "Pasiastości" innym Pasiakom, bo każda rysa na naszym monolicie, to punkt dla gts.
Kłóćmy się, wymieniajmy poglądy, ale bez chujostwa. Profesor nam nawarzył czarnej polewki, która będziemy musieli się żywić jeszcze minimum 2-3 sezony. 2 dekady degeneracji, nie można poprawić w kilka miesięcy. Sam nie byłem "świety" w relacjach na Forum, ale zrozumcie, tlko jedność i trzymanie się razem, jest skutecznym planem na przyszłość. Czy to: dziadek, pikol, małolat albo chuligan. Nie chcę nikogo pouczać, gdyż nie mam ku temu żadnych prerogatyw, ale weźcie pod uwagę, że nasza jedność, nawet po spadku, pokaże nasza siłę. Pozdrowienia dla całej ekipy z Forum.
Trzeba wierzyć w utrzymanie, choć niedzielny mecz pozostawia taki niesmak, że faktycznie ciężko o pozytywne myślenie. Trzymam się myśli, że gramy lepiej z mocniejszymi, bo mocniejsi proponują bardziej otwarte mecze, co z kolei nam daje większe pole do składnych akcji. Z Wartą czy Puszczą nie ma gry. Zaczyna się walenie głową w mur, szczególnie gdy im wchodzi jakiś farfocel. Na takie zespoły po prostu nie mamy pomysłu. Nawet w tym meczu ze Śląskiem, chyba lepiej się nam grało, zanim dostali kartki. Wraca Kakabadze - to będzie realne wzmocnienie w stosunku do ostatniego meczu, tym bardziej, że powinien wrócić już do końca sezonu, bo nie będzie miał problemu kartek. Przemyślałbym też temat Jaroszyńskiego. Z Puszczą wniósł ożywienie i trochę składnej gry, której po lewej stronie w ogóle nie było. Widać było, że jemu się chciało. Zbliżał grę do pola karnego. Moim zdaniem powinien wyjść w jedenastce, a Islandczyk ewentualnie od 60 minuty.
- Edytowany
Jakim cudem mamy się utrzymać skoro z puszczą, grając 2 razy na swoim stadionie zdobywamy 1 pkt.😐 Trzeba powoli zaplanować totalny reset i zaczynać wszystko od zera w 1 lidze.To nie koniec świata, tylko trzeba wyciągnąć wnioski i inaczej budować zespół i wszystko wokół niego.
Problem z w tym że Puszcza zagrała z nami w otwarte karty i w 1 połowie mogliśmy sobie grać z kontry. Ale nie graliśmy bo postanowiliśmy robić za statystów.
- Edytowany
[quote]#post1615415 Jak my spadniemy z takim składem to ja już w nic nie uwierzę. Na miłość boską przecież jednak grają u nas reprezentanci swoich krajów i kilku innych, którzy jednak umieją kopnąć prosto piłkę. Przecież tacy piłkarze jak Kakabadze, Rakoczy, Atanasov, Kallman, Olafson, Ghita, Hoskonen, Sokołowski, powinni to 15 miejsce ugrać w cuglach...[/quote]
Ja to pisalem juz wczesniej, kazdy poza beniaminkami albo poza Warta Poznań mysli ze nie spadnie, ze to niemożliwe bo ma za dobry sklad bo to bo tamto... Jak w 2022 spadal gts to kto tam gral? Doswiadczeni zawodnicy z ligi czeskiej albo solidni ligowcy a i tak spadli. Lechia czy Wisła Płock tez miala za dobry sklad zeby zlecieć rok temu
Sprawa staje się prosta, o utrzymanie powalczymy z Koroną. Mają dwa trudne mecze na wyjeździe (Lech i Jaga) oraz z Puszczą i dwa pewniaczki u siebie (Ruch, Piast) 7 punktów w tych meczach ugrają co daje 37 na koniec a na razie mamy korzystniejsze bilans bramkowy.
A gdzie my 5 ugramy?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)