[quote]#post1608951 Rohaček twierdzi że wracamy do Oświęcimia na 7 mecz.[/quote]
Rudolf nie kłamał 😉
-
-
Play Off 2024
Ogromne brawa dla Hokeistów💪 , teraz trzeba do Oświęcimia jechać po półfinały !!!
Kiedy mecz w Oświęcimiu?
Brawo Cracoviacy.
[quote]#post1608968 Kiedy mecz w Oświęcimiu?[/quote]
w czwartek
W czwartek o 18:00
Panowie hokeiści brawo !!! Gratulacje !!! Tak trzymać i nie puszczać bo Unia już rękawami oddycha....
[b]Comarch Cracovia[/b] - Re-Plast Unia Oświęcim 2:1 (0:0, 1:0, 0:1, d. 1:0)
Strzały: 30-35
Różnica w strzałach niewielka.
- Edytowany
Brawo! Zachowaliście się jak trzeba
Szkoda że sektor gości w Oświęcimiu chyba nie funkcjonuje? Kiedyś byliśmy normalnie.
Byłem spokojny, skoro Rohacek powiedział że jedziemy na 7 mecz, to mu uwierzyłem
Mecz na styku, mogło być różnie w każdą stronę, na szczęście my przychyliliśmy szalę na naszą stronę. W Oświęcimiu wszystko się może wydarzyć. Ogień Cracovia!!!
Je*ac unie!
Piękna rywalizacja Dawida z Goliatem czas postawić kropkę nad i
[quote]#post1608981 Je*ac unie!
Piękna rywalizacja Dawida z Goliatem czas postawić kropkę nad i[/quote]
Unia wyglądała na Goliata przez 5 pierwszych minut. Potem mecz totalnie wyrównany. Oby faktycznie zmęczenie ich dotykało
Im dłużej mecz trwał tym fizycznie wyglądaliśmy lepiej. Mają chłopaki charakter!!! Będzie dobrze w Oświęcimiu!!!
[quote]#post1608982 [quote]#post1608981 Je*ac unie!
Piękna rywalizacja Dawida z Goliatem czas postawić kropkę nad i[/quote]
Unia wyglądała na Goliata przez 5 pierwszych minut. Potem mecz totalnie wyrównany. Oby faktycznie zmęczenie ich dotykało [/quote]
A to ja tym porównaniem określiłem tę rywalizację całościowo- patrząc na jej stan przed rozpoczęciem 😉
https://twitter.com/Cracovia_hokej/status/1767657755794436351
No i co z tym Rudolfem, dalej ma wypier...?!😁
A niektórym kibicom Pasów jest hokej obojętny...
Polecam im oglądnąć to podziękowanie po meczu, może zmienią zdanie...
[quote]#post1608989 No i co z tym Rudolfem, dalej ma wypier...?!😁
[/quote]
Jęsli będzie dane nam awansować i znów grać przy S7 to popatrz na ławkę, kto tam dyryguje...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)