Słabo to wyglądało. Może jutro jak wybronimy pierwszą tercję to będzie lepiej. Głupie bramki tracimy.
-
-
Play Off 2024
No nic, trzeba wstać, otrzepać się i jutro walka od nowa. W PO czy się przegrywa wysoko, czy jedną bramką, nie ma żadnego znaczenia.
Bramka na 1-0 to kabaret... asysta nasz bramkarz i obronca...
Bramka na 4-1 tez samobojcza... nasz obronca sam sobie strzelil...
Wygladalo to bardzo slabo...
- Edytowany
Jedyny plus to karny Berlinga, miodzio i "nowa" rolba z małymi flagami pasów i biało czerwonymi lampami z pod podwozia.
https://twitter.com/BlizzyWhite/status/1765110908651479141
unia też u siebie przegrała z nami pierwszy mecz. Sami sobie strzeliliśmy pierwsze 3 bramki. Blendi idividualni i ogólna niefrasobliwość. 20 sekund po tym jak Berling strzelił karnego na 1:3 to straciliśmy bramkę na 1:4... Dzisiaj mecz o wszystko
Tak to wygląda, że w pierwszym meczu daliśmy z siebie wszystko. Zagraliśmy, jakby jutra miało nie być. I za to chwała. Od drugiego meczu fizycznie zaczęliśmy siadać. Dodatkowo, trudno nie zauważyć, że przeciwnik dysponuje lepszą hokejową jakością i to, niestety, powinnno przynieść mu ostateczny sukces. Taka parszywa rzeczywistość, choć liczę jeszcze na jakiś zryw.
Chciałbym aby powalczyli dalej, ale po wczorajszym meczu mam dość. Co za trener wstawia do bramki zawodnika, który zagrał raptem dwa mecze w sezonie... ? Dlatego wole aby się skończyła ta żenada i nowy Prezes zaczął budować zespól pod katem nowego sezonu. Ale nie w sierpniu, tylko już tym powinni się zając teraz i mieć pełny skład na koniec maja. Rudolfowi trzeba podziękować i zatrudnić nowego trenera i zbudować profesjonalny sztab, a nie bawić się w taka amatorkę jaka jest dzisiaj. I do tego ściągnąć do hokeja nowych sponsorów - jeśli nie ma dość pieniędzy w budżecie, to powinien klub postarać się o finansowanie ekstra, a nie czakac na zbawienie. W milionowym mieście na taki mecz powinien być komplet publiczności. Wystarczy tylko chcieć się tym zając na powaznie.
Pieprzysz kocmopoły. Na tę chwilę jest to najlepszy bramkarz na jakiego nas stać.
Transmisję z dzisijeszego spotkania przeprowadzi platforma polskihokej.tv. Pierwsze dziesięć minut zostanie pokazane w otwartym paśmie na profilu facebookowym.
Naki - wolałbyś Krasanowskiego w bramce? To byśmy 12 dostali zamiast 5.
W 1 tercji radził sobie bardzo dobrze, moją uwagę zwróciły natomiast 2-3 cwane zagrania obrońców (blok ciałem na napastniku). Nasi młodzi do tej pory tego nie umieli i nie widzieli😎
2:0 :)
3:0!
10 min do końca i nadal prowadzimy 3:0.
- Edytowany
Brawo Pasy ! 4:1
Brawo. Walczymy dalej.
Duży szacunek za walkę i ambicje.
To jest właśnie hokej!!!
Ciekawie to wygląda. Kto wie może sprawimy niespodziankę w tej rywalizacji.
Elegancki wynik. Ciekaw jestem jednego: kto stracił więcej sił w tej 3 tercji? Taki sposób obrony wytrącał oczywiście z uderzenia Unitów, ale naszych kolejne uwolnienia zostawiały na lodzie na kolejną zmianę. No nie wiem - tylko ktoś, kto sam grał na poziomie ligowym potrafi na to odpowiedzieć.
Tak czy owak: dostaliśmy dodatkową szansę (kontuzje 2 czołowych graczy Unii) i ją wykorzystaliśmy. Brawo!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)