Jeden z moich ulubionych graczy. Wykonuje niewidoczną pracę dla zwykłego kibica piłkarskiego. Tzw chlop od czarnej roboty, mrówka charówka.
-
-
Mikkel Maigaard witamy w Pasach!
Przecież mówił wczoraj Dróżdż, że negocjują i nie jest to bułka z masłem. Miał Ci, Kruszyna relacje na piśmie na maila wysłać?
Ze względu na nowe wpisy dopiero teraz przeczytałem dawniejsze...
To chodzi o Legię
[quote]#post1690131 Bramkę spieprzył bramkarz podając na głowę przeciwnika. Mógł zrobić wiele, nawet przerzucić nad poprzeczką ( o wybiciu na bok nie wspominając)./quote]
Absolutnie i zdecydowanie się nie zgadzam. Uważam, ze tu akurat w żaden sposób nie można winić bramkarza. Wielu by ten strzał puściło, a on obronił... No i tu powinien być jakiś obrońca, a nie, żeby żołnierz cwks dostał to na patelni. Zresztą widać było na powtórkach, że był bliski obronienia i tej dobitki... I, oczywiście, nie można było dopuścić do takiego strzału.
I z innej beczki, to a propos rozpoczecia meczu:
[quote]#post1689512 Wlasnie sie zastanawialem co nas jeszcze czeka w przyszłości. Rozpoczęcie Faulem? Kopnięcie w sędziego? /quote]
Może nie "kopnięcie w sędziego", ale "kopnięcie sędziego" 😘
[quote]#post1694483 Przecież mówił wczoraj Dróżdż, że negocjują i nie jest to bułka z masłem. Miał Ci, Kruszyna relacje na piśmie na maila wysłać?[/quote]
nie slucham wywidów z kłamcą ...
Możesz oczywiście nie słuchać, nie cenić i generalnie uważać co chcesz, ale obiektywnie to jedna z najlepiej poinformowanych osób w temacie o który pytasz. Też nie jestem jego fanem, ale słucham co ma do powiedzenia.
@stnczyk#7391 masz prawo się nie zgadzać. Ale to abecadło bramkarskie
[quote]#post1694515 Możesz oczywiście nie słuchać, nie cenić i generalnie uważać co chcesz, ale obiektywnie to jedna z najlepiej poinformowanych osób w temacie o który pytasz. Też nie jestem jego fanem, ale słucham co ma do powiedzenia.[/quote]
Ale ja nikomu nie zabraniam słuchania jak yo napisałeś najlepiej poinformowanego w klubie ja dodam kłamcy... dlatego napisałem tu na forum bo właśnie moze ktos cos słyszał.. I słyszałeś wiec odpowiedziałeś... dziekuje..
[quote]#post1694528 @stnczyk#7391 masz prawo się nie zgadzać. Ale to abecadło bramkarskie[/quote]
Też masz prawo się nie zgadzać. Ale ja konsekwentnie uważam, że czepianie się za tę interwencję Madejskiego jest głęboko niesłuszne, jest czepianiem się i "szukaniem dziury w całym". Silny strzał, trudny do obrony, odbił tam gdzie dał radę. Gdyby nie to, że cwks-ista sensownie tam się zjawił i, niestety, obrona zaspała, nic by z tego nie było.
[quote]#post1694528 @stnczyk#7391 masz prawo się nie zgadzać. Ale to abecadło bramkarskie[/quote]
Eredinie, tak się składa, że rodzaj i możliwość obrony zależy od strzału. Przy pewnego rodzaju strzałach istotnie, nie należy odbijać tak, jak zrobił to Madejski z Legią. Ale są też strzały które po prostu należy odbić i cieszyć się, że się udało... Czasem będziesz starał się "odbić lepiej" i w efekcie w ogóle nie odbijesz. Grywasz w bilard? Pewnego rodzaju abecadło, żeby uderzyć tak, by potem biała bila stała dobrze do następnego uderzenia. Ale pierwsza sprawa - należy coś wbić, by dalej grać... W piłce też jest wiele sytuacji typu "abecadło". Ale to abecadło może być stosowane w zależności od konkretnej sytuacji. W tej konkretnej pisanie, że "bramkę spieprzył bramkarz" jest krzywdzące dla Madejskiego. "Mógł zrobić wiele" piszesz... Taką masz opinię, OK, wolno Ci, ale ja uważam, że zrobił co mógł. Więcej nie mógł.
Dziwne, że pisząc, co mógł zrobić, nie piszesz, że mógł po prostu złapać piłkę. Też abecadło - jak piłka leci w bramkę, przede wszystkim należy ją łapać do rąk... 😃
33 dni później
Coś zgasł ostatnio a w Częstochowie go zdaje się nawet na ławce nie było. Czyżby rozmowy utknęły?
Ma kontuzje, trener mówił
Dzięki. Tego nie słyszałem.
8 dni później
Dlaczego Mikkel przestał wykonywać SFG? 🤔
[quote]#post1699840 Dlaczego Mikkel przestał wykonywać SFG? 🤔[/quote]
Bo on nie potrafi grac w pilke,jego firmowym zagraniem jest pilka do tylu. Jego poziom to druga liga,mimo panujacych zachwytow na tym forum.
Taka pierwsza pochodna Krychowiaka i to bynajmniej nie tego z Sewilii
Kółko do tyłu i zagrabię w bok, zamiast się odwrócić i zabrać z balą
Nie chce być złym prorokiem ale on mi coraz vardxuej przypomina późnego Oshimę .
Niestety, ale nabijanie kilometrów ma się nijak do wyników zespołu, wrzutki z rogów mizerne, stałe fragmenty gry, jeśli już wykonuje, nie przekładają się dla dobra zespołu, porównanie do poprzedniego sezonu jest dla niego druzgocące.
Znów niestety ganianie po boisku jak Żyd po pustym sklepie zamienił na bieganie i nic z tego nie wynika.
Co gorsza, praktycznie co mecz zalicza klops, który albo Oskar, albo Henrik, albo Seba naprawiają, bo wkłada ich na minę. A są to błedy wynikające z nonszalancji i roztargnienia.
Trochę Stawa by się przydało, oj by się przydało
I co jakiś czas zapomina mu się wychodzić do wybijanych piłek żeby je zblokować jak ta po której emeryt grosicki zdobył bramkę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)