[quote]#post1636087 Z tym przetargiem trochę dziwne, bo przecież to nie miasto daje kasę na remont[/quote]
Może miasto płaci, a potem wystawia rachunek dla rts
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
Dopiero co z miasta mówili, że skoro My jestesmy operatorem to My się tą sprawą zajmujemy i miasto nic do tego nie ma.
W sumie to nie istotne, tak czy siak ktoś to naprawi 😉
Istotne bo z przetargami miejskimi będą to naprawiać faktycznie rok.
Może za grube uszkodzenia dachu i stąd miasto jako właściciel obiektu musi w tym uczestniczyć.
Prezes wie jak jest z kasą w rts więc wili, żeby to miasto się z nimi boksowało.
A może z pragmatycznego punktu widzenia nie chce by widzewiaki sobie jego nazwiskiem gęby w mediach nie wycierali i oddaje sprawy w ręce miasta.
dlaczego nie przyznaje się do pertraktacji w trakcie?
sam go widziałem wracającego spod sektora gości i nawet miałem przyjemność "porozmawiać"
tzn, nic nie odpowiedział na moje zarzuty dotyczące organizacji...
nie uwierzę nigdy, że nie został przekonany do przekazania im pełnego sektora i nigdy nie kupię relacji kibiców widzewka, że było ich 725.
sektor był pełny, więc ...
błedem najwiekszym było wpuszczanie kibiców azylu........
Ale pierdzielicie pany....
9 dni później
- Edytowany
https://www.youtube.com/live/h-UG8IRc3xg?si=TBhDcTPtRjU8NoWa
Jutro czwartek, więc od 8:30 Tętno Piłki. Tym razem pogadamy sobie w składzie
@JuliuszSipika,@D_Smyk, jak to jest być Cracovią i na starcie sezonu robić średnią pkt 2,0 oraz czy to eldorado może trwać wiecznie. Gościem będzie prezes Mateusz Dróżdż.
- Edytowany
Start o 8:30. Prezes będzie gościem programu.
https://www.youtube.com/watch?v=h-UG8IRc3xg
a było tak dobrze jak trwała opcja "morda w kubeł"
przepraszam panie Mateuszu, ale mając do Pana jako osoby publicznej (prezesa klubu z którym jestem na dobre i na złe od czasu jak jestem świadomym człowiekiem) ograniczone zaufanie to teraz jest mi bliższej do terminologii "brak zaufania".
wtf?
wysłuchać nie moglem
[quote]#post1638168 a było tak dobrze jak trwała opcja "morda w kubeł"
przepraszam panie Mateuszu, ale mając do Pana jako osoby publicznej (prezesa klubu z którym jestem na dobre i na złe od czasu jak jestem świadomym człowiekiem) ograniczone zaufanie to teraz jest mi bliższej do terminologii "brak zaufania". [/quote]
Co takiego powiedział? Słucham i nic takiego nie usłyszałem
Zapewne chodzi o to, że prezes ostatnio chyba nie udzielał wywiadów i koledze to pasowało a teraz udzielił i jest to jakiś problem :D
(Być może chodzi o zeszły sezon gdzie była teoria że czym więcej wywiadów tym mniej punktów w meczu) 😂😂
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/1000030400-jpg-50703750.jpg[/img]
Czyli prawdopodobnie Kallman out + z tego co mówił Prezes do końca okienka raczej transfery też out niż in... Za dobrze im idzie :)
Ta końcówka wypowiedzi jest dwuznaczna nie oznacza że nie mówił o transferach in....
[quote]#post1638182 Czyli prawdopodobnie Kallman out + z tego co mówił Prezes do końca okienka raczej transfery też out niż in... Za dobrze im idzie :) [/quote]
Wydaje mi się że bardziej Rakoczy (zmiana otoczenia może mu dobrze zrobić, zbyt długo już jest u nas) i może Ghita stąd możliwy transfer środkowego obrońcy
Wszystko to gdybanie. Informacje z klubu odnośnie transferów są mocno ograniczone i nie ma klapania jęzorem na lewo i prawo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)