Wyzywanie ludzi którzy coś zrobili dla Cracovii od buraków jest możliwe tylko pod znakiem krzyża Jerozolimskiego
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
Po za doświadczenie ma jakieś ukończone kursy czy jakieś ogólnie papiery by co kolwiek robić w klubie??z całym szacunkiem ale łukas nie był i nas gwiazdą czy jakimś wybitnym zawodnikiem by go przysłowiowo przytulać to że jest miły czy sympatyczny nie czyni go specjalista no chyba że jak napisałem wyżej czegoś nie wiem.....
[quote]#post1622520 Łukas ma 37 lat.......to chyba oczywiste [/quote]
A co to jest za wiek dla bramkarza????
Żadne papiery nie dadzą więcej niż serce w Pasy.
- Edytowany
[quote]#post1622525 [quote]#post1622520 Łukas ma 37 lat.......to chyba oczywiste [/quote]
A co to jest za wiek dla bramkarza????[/quote]
Dla jednego bramkarza to mało dla drugiego dużo......skoro w klubie tak zdecydowano to zrobili to ludzie którzy są w środku i wiedza więcej faktów od nas ....
[b]Edycja z 26.05.2024 o godz. 07:43 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1622526 Żadne papiery nie dadzą więcej niż serce w Pasy. [/quote]
Też mam serce w Pasy czyli dostanę pracę w klubie??
Jak masz przynajmniej takie umiejętności też to kto wie
Z całym szacunkiem Lukas nie był nigdy jakimś wybitnym bramkarzem a reakcje niektórych wskazują na to jakby jakiś conajnniej Gianluigi Buffon odchodził z klubu...
- Edytowany
[quote]#post1622539 Z całym szacunkiem Lukas nie był nigdy jakimś wybitnym bramkarzem a reakcje niektórych wskazują na to jakby jakiś conajnniej Gianluigi Buffon odchodził z klubu...[/quote]
Bez urazy dla starych wieloletnich Pasiaków ale niektórzy nasi zachowują się jakby od 8:00 do 24:00 z przerwą na sen czekali do czego by się tu przyp...ć. A przyp...nia idą co oczywiste w różnych kierunkach to i święty (no może poza św. Zwisławem) by nie dogodził .
Podsumowując . W Klubie coś drgneło wreszcie w dobrym kierunku i zajmowanie się gaszeniem/dewastowaniem dobrej atmosfery jest DZIWNE!
Ja nie wiem jakie transfery zrobi ekipa Prezesa, nie wiem jak sobie ( i co z tego ,że sceptyczny jestem) poradzi trener Kroczek ale trzymam za nich kciuki...a tu mamy do czynienia z budowaniem atmosfery: BEDZIE ŹLE ...za pół roku wyp...ć.
powiem szczerze (o czym mnie uprzedzałeś diabeł) ,że twitter to straszny CHLEW ale po czytaniu tam o Pasach człowiek nie robi się tak sfrustrowany jak po przeglądaniu forum.
[quote]#post1622535 Jak masz przynajmniej takie umiejętności też to kto wie [/quote
A mam umiejętności z góralskim bym się sprawdził w dźwiganiu pucharu hhheeee
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-05/fb-img-1716707479337-jpg-57147425.jpg[/img]
[quote]#post1622545 [quote]#post1622535 Jak masz przynajmniej takie umiejętności też to kto wie [/quote
A mam umiejętności z góralskim bym się sprawdził w dźwiganiu pucharu hhheeee[/quote]
...o próbujesz do zawodnika klasy miedzynarodowej wystartować😀 🛶
Koledzy , zalecam spokój . Dajmy działac prezesowi !
Nikt się nie biję....
- Edytowany
Szczęśliwego Nowego Roku św. Zwisława Panie Prezesie 🥂🎉🌠
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-05/dzien-sw-zwislawa-png-37236686.png[/img]
Panie prezesie , towarzysze nadal w I lidze , czas pokazać wszem i wobec , że w Krakowie Ekstraklasa tylko na Ziemi Świętej!
- Edytowany
Masz Pan wszystko w swoich rękach!!!
Psy kolejny rok poza ESA!!!
Teraz czas na PASY!!!
AaaaUuuu!!!
Powtórzę się z innego wątku. Chcę kupić kubeczek z św. Zwisławem i gromnicę (do odpalenia przy ważnym meczu taki jak np za tydzień w CLJ)
[quote]#post1622769 Panie prezesie , towarzysze nadal w I lidze , czas pokazać wszem i wobec , że w Krakowie Ekstraklasa tylko na Ziemi Świętej! [/quote]
To powyżej, to jest zdecydowanie najważniejszy komentarz tutaj. podbijamy go do góry, niech się wielokrotnie powtórzy.
Lata św Zwisława to jest czas dla CRACOVII, żeby umocnić się w wielu aspektach w mieście, województwie i kraju - Panie Prezesie, proszę o tym pamiętać!
2 maja sytuacja Cracovii wyglądała fatalnie.
- puchar dla onych
- PMK psi fanatyk
- bardzo możliwa mijanka, nasz spadek, onych awans
Na dzisiaj to wygląda tak: zostali z tym pucharem (który w wypadku nieciekawego losowania może im więcej szkody niż pożytku przynieść) i swoim prezydentem (który już się jednak tak bardzo ze swoim rodowodem nie afiszuje), ale nic poza tym.
Dostaliśmy kolejną szansę, aby umocnić się na pozycji najważniejszego klubu w Krakowie.
Prezesie, to będzie wymagało mnóstwa pracy, ale przede wszystkim sukcesu sportowego. I nie ma na to nie wiadomo ile czasu.
Jeżeli nawet w przyszłym sezonie onym uda się awansować (co bez zmiany binarnego mariana wydaje się mało prawdopodobne), wchodząc do ekstraklasy muszą tam spotkać Cracovię, która będzie po najlepszym sezonie od co najmniej 2020 roku, gotową tak po prostu ich w derbach roznieść.
[quote]#post1622792 2 maja sytuacja Cracovii wyglądała fatalnie.
- puchar dla onych
- PMK psi fanatyk
- bardzo możliwa mijanka, nasz spadek, onych awans
Na dzisiaj to wygląda tak: zostali z tym pucharem (który w wypadku nieciekawego losowania może im więcej szkody niż pożytku przynieść) i swoim prezydentem (który już się jednak tak bardzo ze swoim rodowodem nie afiszuje), ale nic poza tym.
Dostaliśmy kolejną szansę, aby umocnić się na pozycji najważniejszego klubu w Krakowie.
Prezesie, to będzie wymagało mnóstwa pracy, ale przede wszystkim sukcesu sportowego. I nie ma na to nie wiadomo ile czasu.
Jeżeli nawet w przyszłym sezonie onym uda się awansować (co bez zmiany binarnego mariana wydaje się mało prawdopodobne), wchodząc do ekstraklasy muszą tam spotkać Cracovię, która będzie po najlepszym sezonie od co najmniej 2020 roku, gotową tak po prostu ich w derbach roznieść.[/quote]
Wieszcze ich duże problemy finansowe.....Orlen się wycofał i bez tego bada mieli problem z budżetem..... brak awansu teraz to dla niego dramat
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
LucasProkoS, pasiak71, Goście (3)