[quote]#post1614179 [quote]#post1614165 [quote]#post1614152 Mnie też jest łatwiej, bo ja ogólnie rzecz biorąc, mam wywalone na Puszcze od strony wschodniej.
Oczywiscie uwalili GTS, ale podobne zasługi mają Valarenga ,Karabach i jakieś Dynamo tylko niepamietam juz które, oraz niejaki Jop.[/quote]
Należy tu wspomnieć o przesympatycznym napastniku Angielskim !!![/quote]
a nie Anielski mu było?[/quote]
Po ostatnim gwizdku był wtedy dla Nas wszystkich Anielski 😀
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
https://twitter.com/CruyffInstitute/status/1780914178456531190
Ehhh, mam nadzieję, że z czasem tempo zdobywania punktów będzie równie wysokie jak tempo pozyskiwania nowych partnerów do współpracy.
Sterby qufq jakie to Pasiackie takie gadanie. Gość coś robi ,stara się ,identyfikuje z Klubem. Po jakiego grzyba te przytyki?
rozumiem ma buca robić i jeczeć że przej....my mecz?
Wie ktos co to ten instytut Johana Cruyffa?? czym to sie zjamuje i co to wogole jest?
@KruszynaKSC#7322 https://johancruyffinstitute.com/en/
@sterby#4472 Będzie dobrze, Kolego. Głupot nie robią, jak dotychczas i Pani Elżbieta nie ingeruje, jak robił to Ś.P. JF poprzez szpiega z krainy deszczowców, niejaką Tabiszokurwę, caramba.
[quote]#post1614531 Sterby qufq jakie to Pasiackie takie gadanie. Gość coś robi ,stara się ,identyfikuje z Klubem. Po jakiego grzyba te przytyki?
rozumiem ma buca robić i jeczeć że przej....my mecz?[/quote]
Ale o co się rzucasz?
Pozyskiwanie partnerów oceniam zdecydowwanie pozytywnie. Zakładam, że z czasem musi to zaowocować.
Jako kibic jednak najbardziej interesują mnie 3 ounkty w niedzielę.
Kolego sterby, ale nikt się nie rzuca, tylko wydźwięk Twojej wypowiedzi zabrzmiał mniej więcej "niech się typ zajmie gromadzeniem punktów, a nie jakimis pierdołami typu partnerzy".
Jeśli nie miałeś tego na myśli, to tylko się cieszyć, ale wśród Pasiaków masz reputację wiecznego marudy (co w sumie pokazuje, żeś jest wzorcem z Sevres Prawdziwego Pasiaka :P), więc nie dziw się, że Twoje intencje mogą być czasem opacznie rozumiane ;)
Cruyff Institute wygląda bardzo profesjonalnie, a patrząc na topowe akademie, takie jak np. Coerver Coaching, to korzystanie z myśli holenderskiej jest świetnym rozwiązaniem.
To po grzyba robili nową flagę i identyfikację wizualną, jak dalej partnerzy korzystają ze starej?
Takie zmiany wprowadza się tygodniami...
@gusto#20710 [quote]#post1614638 To po grzyba robili nową flagę i identyfikację wizualną, jak dalej partnerzy korzystają ze starej?[/quote]
nowe logo od czerwca obowiązuje
- Edytowany
Jak od czerwca to mam nadzieję, że... od trzynastego czerwca, od godziny osiemnastej.
Pan Prezes chyba nie do końca, do dnia dzisiejszego, zdawał sobie sprawę że realnie grozi nam spadek z ligi. Pierwsza sprawa to wzmocnienia, które były niezbyt udane, a druga cięższa sprawa to trener - Pan Jacek nie radził sobie, został zwolniony zdecydowanie za późno, zamiast sprawdzić trenera z doświadczeniem, to Pan Prezes zatrudnił Młodego gościa, który dzisiaj został rozjechany przez starego wyjadacza Pana Tułacza ze zgrają odpadów.
Za bardzo skupia się Pan na przyszłości nie dostrzegając teraźniejszości - a ta jest na dzień dzisiejszy bardzo nieciekawa.
Przyjdzie mi zacytować samego Kajaka
"Wincyj wywiadów wincyj!!!"
Panie Prezes może Pan se dawać ile tylko wywiadów Pan chce ale Pan zaniedbał fundamentalnych spraw zwiazanych z ratowaniem ligi...
Jak sobie myślę ,ze pogubiony emerytowany piłkarz od Listopada (co najmniej) do zmiany prowadził Cracovie tylko dlatego ,ze zarząd nie umiał decyzji podjac to mam ochotę kląć jak szewc
Znowu wina Zielinskiego,no ma chlop przesrane
Bardzo słusznie ma przesrane. Ale co nam to da. Lecimy z ligi na pysk. Drużyna dosłownie nic nie gra.
To teraz juz trener nie jest winien tylko slaba kadra,nie?
Kadra to jest przedewszystkim zupełnie nie przygotowana do sezonu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)