No tak Hank, ale Bzdyl to środkowy pomocnik. Taka "szóstka", a Śmigło jest typowym snajperem, rasową "dziewiątką".
Młodego na młodego na sztukę zamienimy, jeśli chodzi o siedzenie na ławce.
Natomiast nie mamy nikogo do rotacji w ataku...
Głębia składu = 0
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
[quote]#post1604320 No tak Hank, ale Bzdyl to środkowy pomocnik. Taka "szóstka", a Śmigło jest typowym snajperem, rasową "dziewiątką".
Młodego na młodego na sztukę zamienimy, jeśli chodzi o siedzenie na ławce.
Natomiast nie mamy nikogo do rotacji w ataku...
Głębia składu = 0 [/quote]
Sądziłem, że jest napastnikiem , zostaje nam więc na ewentualną zmianę tylko Doba, który z całą pewnością poziomu EK jeszcze nie osiągnął .
[quote]#post1604318 [quote]#post1604299 Hanku ale Śmiglewski to nie był zawodnik który robił wielką różnicę wchodząc z ławki więc takiego zawodnika nie jest trudne zastąpić. [/quote]
Ok, nie na ludzi niezastąpionych ale Kacper jest już choć trochę ograny , od roku trenuje z pierwszym zespołem .Tymczasem to wszystko przed Bzdylem . Życzę mu by kolegę potrafił zastąpić i na dłużej zawitał do drużyny .[/quote]
Liczby w lidze mają takie same.
Jak słucham tego Naszego Prezesa to już sam nie wiem co o nim myśleć, czy przygłup, czy po prostu taki naturalny ogarnięty indywidualista :D . Myślałem ze to drugie, ale ogladnąłem ten serial o Widzewie i to co na końcu odpie..... z pretensjami do Trenera to przesada :D
Dajcie gościowi spokojnie pracować.... 2 tyg w klubie a narzekajacych jak zawsze dużo. Przyjdźcie w sobotę na mecz wkoncu.
Co wy chcecie od prezesa, on przecież niema kasy, potrzebny jest sponsor
[quote]#post1604368 Dajcie gościowi spokojnie pracować.... 2 tyg w klubie a narzekajacych jak zawsze dużo. Przyjdźcie w sobotę na mecz wkoncu.[/quote]
e tam lepiej natrzeć kotlety czosnkiem i popisać jak to zaj...scie w 3 lidze było...bo miało się 17 lat🤣
A ja tam się nie mogę w sumie soboty doczekać :) Do zobaczenia na stadionie! Khalid może przed meczem się widzimy? ;)
[quote]#post1604377 [quote]#post1604368 Dajcie gościowi spokojnie pracować.... 2 tyg w klubie a narzekajacych jak zawsze dużo. Przyjdźcie w sobotę na mecz wkoncu.[/quote]
e tam lepiej natrzeć kotlety czosnkiem i popisać jak to zaj...scie w 3 lidze było...bo miało się 17 lat🤣[/quote]
Pisać o tym w kółko i innym obrzydzać...kotlety😅
[quote]#post1604385 A ja tam się nie mogę w sumie soboty doczekać :) Do zobaczenia na stadionie! Khalid może przed meczem się widzimy? ;) [/quote]
ja niestety muszę ok 400km zrobić aby dojechac ale po meczu chętnie
Mam nadzieje, że da rade i nie wymięknie jak z Niedźwiedziem. Chyba że to było pod serial ustawione :)
Proponuję wziąć wzór z pokazowego transferu Muciego . Zakupiony za 500 000 euro, sprzedany za 10 milionów plus 10 procent od kolejnego transferu .
Dobrze zainwestuj to zarobisz .
[quote]#post1604477 Proponuję wziąć wzór z pokazowego transferu Muciego . Zakupiony za 500 000 euro, sprzedany za 10 milionów plus 10 procent od kolejnego transferu .
Dobrze zainwestuj to zarobisz .[/quote]
"Nie ...,, ale do nas to nie tak, do nas nie...*
Przepłacania nie będzie
https://twitter.com/MaciekSerdak/status/1755569287547240671
[quote]#post1604544 Przepłacania nie będzie
https://twitter.com/MaciekSerdak/status/1755569287547240671[/quote]
No i bardzo dobrze ,to są cele ,które trzeba wykonać,żeby dostać przedłużenie.
Skończyło się kolesiostwo
Reasumując - jak się utrzyma bez transferów to zostaje. Ktoś jeszcze wierzy w tych mitycznych dwóch przychodzących?
- Edytowany
Słowa kluczowe :"rozwinie młodych zawodników".
Można więc faktycznie sądzić ze mitycznych dwóch zawodników to takie standardowo wypowiadane zdanie trenera.
I nie licząc w tym Hebo,o którym sam trenero mówi że nie wie kiedy wróci.
Weryfikacja Zielińskiego, pod kątem czy jest czarnoksiężnikiem, może nas kosztować spadek.
Zasmierdzialo korpo w najgorszym stylu. Dam ci cel "continuous improvment" ale zrealizuj go bez narzedzi do tego koniecznych.
Może tycy młodych to ten Polak z kotwicy i jeszcze jakiś inny chociaż sami pisaliście że Rózga dobrze się pokazywał w meczach dlatego powinien dostawać sporo minut na boisku
W lecie już nie będzie Rakoczego więc muszą ogrywać kolejnego młodego produkcja netto brutto młodych Polaków
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)