R.I.P. Profesorze
Spoczywaj w pokoju
-
-
Zmarł Janusz Filipiak
Smutek i niepokój... Był niewątpliwie człowiekiem kontrowersyjnym, ale pozostanie na zawsze w historii Cracovii. Każdy (z sympatyków) zna jego zasługi i wady, osiągnięcia i błędy, ale w takim momencie trzeba pochylić głowę i oddać szacunek. Pokój jego duszy.
Dziękuję za wszystko co było dobre. Spoczywaj w pokoju.
Dziękuję za wszystko, co dobre.
[']
- Edytowany
Dziękuję Ci Profesorze za to że swojego życia mogłem oglądać piłkarzy w ekstraklasie oraz przeżycia wiele sukcesów w moim ukochanym hokeju. Gdy zaczynałem swoją "przygodę" z Cracovią jako młody chłopak nawet nie myślałem że spełnisz moje zdawało się nierealne marzenia. Dałeś mi to! Za to Ci serdecznie dziękuję i nigdy Ci nie zapomnę.
Spoczywaj w pokoju.
[b]Edycja z 18.12.2023 o godz. 06:44 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1598518 i dlaczego postanowił zniszczyć?[/quote]
Zamilknij chłopie! Żal mi ciebie.
Dziękuję za wszystko co dobrego Pan zrobił dla Cracovii. Za realizację marzeń, za wyciągnięcie Cracovii z totalnego dna sportowego i organizacyjnego. Za Ekstraklasę i Puchary w piłce, za kilkuletnią dominację w hokeju zwieńczoną Pucharem Kontynentalnym. Wszystko to było kiedyś jedynie w sferze nieosiągalnych marzeń, a dzięki Pana zaangażowaniu mogłem to na żywo przeżywać. Jeszcze raz dziękuję.
Dzisiaj nie potrafię patrzeć inaczej jak tylko na to co było dobre. To co złe ... no cóż czas pokaże. Ci co uważają, że dałoby się bez Pana lepiej będą mieli okazję wykazać się. Ja osobiście jeszcze raz bardzo dziękuję i będę dozgonnie wdzięczny za te 20 lat.
Dziękuje za wyprowadzenie z marazmu sportowego
R.I.P.
Anielski orszak niech Twą duszę przyjmie...
Podziekowania za odmienienie mojej Cracovii. W takim momencie pamiętam tylko to co dobre.Nie zapominaj o Cracovii bedąc u Najwyższego.Spoczywaj w pokoju.
Zawdzięczamy Ci wszystko to co dobre i również wszystko to co złe.
Myślę, że wątek o śmierci to nieodpowiednie miejsce na oceny . Żegnaj- RIP !
R.I.P.
Sektor niebo,
Miej Prezesie w opiece swoją ukochaną Cracovię...
Dzięki Profesorze.
R.I.P.
Dzięki Panie Profesorze, nie było źle, RIP
Wieczne odpoczywanie racz mu dać Panie...
R.I.P. :(
Szkoda człowieka:(
R.I.P.
Na komentarze przyjdzie czas, gdy trochę kurz opadnie, bo dystans dobrze robi wszystkim ocenom.
R.I.P.
Kondolencje dla całej Pasiastej Rodziny
[quote]#post1598597 R.I.P.
Na komentarze przyjdzie czas, gdy trochę kurz opadnie, bo dystans dobrze robi wszystkim ocenom. [/quote]
Ale ci chcesz, komentować śmierć?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)