Dzięki za wszystko Janusz, chociaż uczciwie pisząc, można było osiągnąć sporo więcej.
Niech Ci dobrze będzie po drugiej stronie!
-
-
Zmarł Janusz Filipiak
R.I.P
Dziękuję. Żegnaj!
- Edytowany
Niech spoczywa w Pokoju.
Dziękuję za to, że podał rękę Cracovii gdy wszyscy się od niej odwrócili.
Wyciągnął Cracovię z trzeciej ligi do której wtrąciła ją komuna i dał klubowi na prawie 20 lat stabilność i spokój.
Będziemy pamiętać zdobycie Pucharu Kontynentalnego czyli najwyższego międzynarodowego osiągnięcia polskiego hokeja i występy w hokejowej lidze mistrzów ze zwycięstwem nad mistrzem Szwecji oraz zdobycie Pucharu Polski i Superpucharu w piłce nożnej oraz te Jego słowa zapisane w książce "Dlaczego się udało":
"Zacząłem czytać o Cracovii. Zauroczyła mnie swoją historią. Tym, że mimo przeróżnych zawirowań historycznych, które rwały ciągłość rozmaitych instytucji w Polsce, ona wciąż istniała – jako najstarszy klub piłkarski, założony w 1906 roku. Tym, że zachowała mnóstwo pamiątek i zdjęć z różnych okresów, co świadczyło o szacunku do historii Cracovii – pisał w książce”.
Miał jeszcze cele związane z klubem i firmą. Szkoda, że nie zdążył ich zrealizować.
i dlaczego postanowił zniszczyć?
Cóż mogę powiedzieć .... Spoczywaj w pokoju!!!
... i jeszcze jedno! PRZEPRASZAM ... za każde moje złe słowo i każdą obelgę ... przykro mi ...
Tak bardzo 😢 😢
- Edytowany
Wieczne odpoczywanie racz mu dać Panie
Na kogo my teraz będziemy narzekać? Nie ma Tabisza, nie ma Bałdysa, a teraz Profesora... Ehhh
Zawsze ktoś się znajdzie, tak.mają malkontenci.
Dziekuje tak po prostu - Dziękuję
Wiele moich dziecięcych marzeń się spełniło dzięki Panu
Nigdy nie zapomnę Mistrzostw Hokeistów, wielu emocji piłkarskich o których tylko mogłem pomarzyć siedząc za małolata z Tatą i Dziadkiem na starym stadionie oglądajac wpierdol od jakiegoś Zelmera czy czegoś tam innego
Nie zapomnę też łez szczęścia jak wchodziłem na lodowisko po remoncie czy na nowy stadion
Za Pana wykonaliśmy gigantyczny krok do przodu - pewnie można było więcej ale ja napiszę tylko (jeszcze raz)
Dziękuję!
Wieczne odpoczywanie racz mu dać Panie.
Piękny dorobek życia. Zbudował od podstaw potężną firmę. Wydobył z nicości Cracovię, dzięki niemu znowu coś w Polsce znaczymy.
Można śmiało powiedzieć, że zastał Cracovię drewnianą, a zostawił murowaną.
Dzięki za te wszystkie radosne chwile, za awanse, za medale hokeistów, za puchary piłkarzy. Dziękuję za to, że mogłem wiele razy chodzić z podniesioną głową. Za zwycięstwa nad Legią, nad Wisłą i innymi klubami, których mogłem nie oglądać bez Ciebie.
Zapamiętam Cię jako Pasiaka do końca życia.
Spoczywaj w spokoju.
Szczere kondolencje dla rodziny.
Dzięki za wszystko Panie Profesorze.
RIP
Spoczywaj w pokoju Panie Profesorze.
[']
nie sposób nie podziękować za to wszystko co Profesor dla Cracovii zrobił i tak też zostanie zapamiętany na kartach historii naszego klubu ...
- Edytowany
[*]
Dziękuję.
R.I.P.
- Edytowany
Wieczne odpoczywanie racz Mu dać Panie [!]
"Wam się oczy otworzą, kiedy mnie się zamkną"... zmarł akurat w dniu meczowym, czy to przypadek ?? Bardzo smutny dzień kibica Cracovii.
[']
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)