Temperatura jakieś -1 , murawa podgrzewana = warunki do gry spoko.
Wystarczy śnieg odgarnąć i gramy - gdzie jest problem ?
Za trudne ? Niemożliwe ?
-
-
17 kolejka - Cracovia-ruch, 03.12.2023 g. 12.30
Nie jestem przekonany czy podgrzewanie murawy poradzi sobie z taką ilością śniegu. Alianz arena w Monachium podejrzewam ma trochę lepszy system a tam mecz też musiał zostać odwołany.
Ale wiesz ile jest śniegu w Bawarii? ;-)
- Edytowany
W Krakowie też mało go nie ma, i przez najbliższe kilkanaście godzin ma ciągle sypać. Możliwe że zagramy ale jak zostanie odwołany to raczej nikogo to nie zdziwi. W mielcu też murawa jest podgrzewana i prace by przygotować boisko trwały od wczoraj a i tak nie udało się go doprowadzić do stanu.
Zasunąć dach!
- Edytowany
@quresma77PASY#8513 To był żart. Na pytanie ile jest śniegu w Bawarii?pokazuje się to prawą ręką wyciągniętą do przodu, powyżej barków. Dłoń wyprostowana.
[quote]#post1596276 Nie jestem przekonany czy podgrzewanie murawy poradzi sobie z taką ilością śniegu. Alianz arena w Monachium podejrzewam ma trochę lepszy system a tam mecz też musiał zostać odwołany. [/quote]
Podgrzewana murawa nie służy do topienia śniegu. Ma podtrzymywać niezamarźniętą glebę a nie walczyć z pokrywą śnieżną :)
- Edytowany
nie nawiązywałem do faktu że śnieg miałby być roztapiany podgrzewaniem murawy 😅
[quote]#post1596280 @quresma77PASY#8513 To był żart. Na pytanie ile jest śniegu w Bawarii?pokazuje się to prawą ręką wyciągniętą do przodu, powyżej barków. Dłoń wyprostowana.[/quote] dobre :)
Puszcza z Piastem kopie , byle jak ale kopie;)
Chyba w Gliwicach też dadzą sobie spokój.
nie wiem czy ma to jakikolwiek sens właśnie kopać w takich warunkach jak piast teraz, gdzie po 15min mecz już jest zatrzymany by odśnieżać od nowa
Na pewno odwołają, nie wierzę że mecz się odbędzie
- Edytowany
Juz teraz przełożył bym nasz mecz jutro na 18,20 bo wtedy ma nie padać.. ciekawe czy tak się da.
Myślę że to mogą być wiosenne terminy
[quote]#post1596297 Juz teraz przełożył bym nasz mecz jutro na 18,20 bo wtedy ma nie padać.. ciekawe czy tak się da.[/quote]
ale.Kluby tu chyba nic do gadania nie mają
Marne szanse żeby grac jutro o 12..
milicja zrobi wszystko by mecz się odbył w pierwotnym terminie, chyba, że przeniosą na wiosnę,
jak się ma nie odbyć to lepiej jakby liga podjęła taką decyzję już dzisiaj.
Uważajcie na mieście, śmierdziele z gtsem widoczni.
Tak śmierdzi i słychać hau hau...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)