Na wozie Var mamy natomiast pana /S/Raczkowskiego !
-
-
17 kolejka - Cracovia-ruch, 03.12.2023 g. 12.30
Wygramy Wygramy Wygramy!
Ale profilaktycznie polecam po sobocie bycie pijanym 😝
[quote]#post1595779 Pora jak w dawnych czasach. Po meczu na ciepły rosołek i schabowy do domu.[/quote]
O ile nie stracisz apetytu. 😉
Ciekawe czy murawa będzie gotowa na jutro po opadach śniegu?
Ciekawe czy dorzucimy śnieżkami w ich sektor.
Ciekawe skąd śnieżki weźmiemy jak stadion zadaszony a nie tak jak w Częstochowie😂
Ch*ja będzie a nie mecz coś czuję
raczej małe szanse widząc prognozy...
Mecz tak jak i pozostałe powinien być odwołany! Granie w takich warunkach to jakaś paranoja!
- Edytowany
Za to 20 XII na wieczór -10 zapowiadają
Niech grają na sztucznej pod balonem w Rącznej a transmisję i doping zorganizuje comarch😜
Ludzie to tylko śnieg!!! Na Stali Mielec już traktory śmigają!!! Gorzej jakby było na minusie 15 . Sama przyjnosc iść na spacer ,
Traktor zrywający śnieg z murawy... świetny pomysł na zaoranie trawy. Do kompletu brakuje tylko żeby z tylu sypali solą :D
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-12/obraz-png-19608396.png[/img]
- Edytowany
[quote]#post1596242 Ludzie to tylko śnieg!!! Na Stali Mielec już traktory śmigają!!! Gorzej jakby było na minusie 15 . Sama przyjnosc iść na spacer ,[/quote]
Właśnie odwołali w Mielcu pisałem o tym już w czwartek to niektórzy się śmiali 😁 według mnie nie ma szans na rozegranie jutro meczu tym bardziej że w trakcie zapowiadane są opady i minusowa temp
Tak po prawdzie to nam by pasowało z Ruchem zagrać w normalnych warunkach bo w błocie po kolana wynik to loteria (a raczej 90% szans na 0:0).
Przy tych opadach mecz zostanie odwołany, szukajcie sobie na jutro innego zajęcia.
Dokładnie. Jutro ma padać do południa. Marne szanse na rozegranie meczu.
Potrzebuję mocnego litra i łopatę.
Jak klub zapewni mi jeszcze 19 pomagierów kantorek i dodatkowych 19 litrów
To do odśnieżania wystarczy jedna łopata , reszta zejdzie przez Nasz system nadmuchowy 😉😛
Ale nadupcylo tego śniegu.... Chyba jednak lipa będzie.
[quote]#post1596254 Traktor zrywający śnieg z murawy... świetny pomysł na zaoranie trawy. Do kompletu brakuje tylko żeby z tylu sypali solą :D
[/quote]
Na Legii kiedyś sypali solą żeby mecz LM z panathinaikosem mógł się odbyć w lutym to potem całą wiosnę grali na brązowym klepisku 😅
mamy wolny termin 20 XII o 16.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)