[quote]#post1593890 Mnie śmieszy i denerwuje czekanie na Hebo. Sympatyczny chłopak, tylko skoro przed kontuzją jakoś specjalnie nie zachwycał, to czemu teraz miałby być zbawieniem?[/quote]
Też by mnie to śmieszyło gdybyśmy ściągnęli w tamtym okienku razem z Glikiem i Skoovgardem jakiegoś ofensywnego pomocnika. W formie czy nie, zawsze byłby jakąś alternatywą. Thiago chyba oficjalnie jest wyjebany, choć został zgłoszony do rozgrywek. Na transfery w zimowym okienku bym nie liczył, no chyba że się zdziwię. Kto chodzi na Cracovie, ten w cyrku się nie śmieje.
-
-
15 kolejka - Cracovia - Śląsk, 10.11.2023 g. 20.30
Po ciężkim meczu wymęczymy jakieś 1:0. Może jakaś bomba Kakabadze jak kiedyś w meczu z Rakowem?
Od tamtego meczu to miał bomby, ale w trybuny...
- Edytowany
Jutrzejszy mecz ma gwizdać Marcin Szczerbowicz z Olsztyna.
http://www.90minut.pl/news/329/news3292846-15-kolejka-PKO-Ekstraklasy-obsada-sedziowska.html
EDIT: ta pała z Bydgoszczy nagrodzona w tej kolejce meczem w Lubinie,
Do tej pory sędziował pięć męczy w EK , ostatnie pomiędzy Lubinem a Radomiakiem .
Dzień przed meczem frekwencja szykuje się jak w PP.
[quote]#post1593974 Dzień przed meczem frekwencja szykuje się jak w PP.[/quote]
To są lata konsekwentnych działań byłych prezesów i wiceprezesów. Młodzi, gniewni z trybun porośli i spokornieli. Nastąpiła racjonalizacja. Nie ma atmosfery, nie ma wyników, nie ma pół piłkarza, nie ma trenera - nie ma chodzenia.
- Edytowany
Od Opravców:
"Drodzy Kibice!
Przed rozpoczęciem sezonu każdy trzeźwo myślący Pasiak zdawał sobie sprawę, że sportowo będzie to szalenie trudna kampania, o czym zresztą swego czasu tutaj pisaliśmy.
Czy jest chujowo? Oczywiście, że tak.
Czy wyniki nas zadowalają? Oczywiście, że nie.
Czy teraz mamy się odwrócić od drużyny i sypać wyzwiska w ich stronę? Oczywiście, że nie.
Po meczu z Pogonią wyraziliśmy wsparcie dla drużyny i w obecnej chwili nie zamierzamy zmieniać naszego stanowiska o 180 stopni. W kibicowaniu chodzi o to żeby wspierać ukochany zespół szczególnie w trudnych chwilach, a takie niewątpliwie nastąpiły.
To nie tak, że piłkarze mają w dupie wyniki, nie walczą i przechodzą obok meczów. Najłatwiej jest obrać taką narrację przy chujowych wynikach. Są niestety takie momenty, że po prostu nie wychodzi, mimo usilnych starań. Ale bez naszej pomocy, albo inaczej – z naszymi szyderczymi przyśpiewkami może być tylko gorzej.
Dlatego bez zbędnego pierdolenia – jutro gramy szalenie ważny i jednocześnie szalenie trudny mecz z rozpędzonym Śląskiem, liderem ekstraklasa. Nasza liga widziała w swojej historii już nie takie cuda, więc z wiarą w lepsze jutro widzimy się na stadionie. Razem, ramię w ramię robimy co do nas należy!"
Podpisuję się pod tym obiema rękami. Naprawdę to nie moment na obrażanie się, na bojkot i krytykę. To jest moment, by przyjść na mecz, wesprzeć klub swoim dopingiem, od kilku meczów widać, że nikt na murawie nie odpuszcza, czy brakuje mu zaangażowania. Wyników nie ma, sytuacja jest trudna, ale napewno zdają sobie z tego sprawę nie tylko my kibice, ale i piłkarze. Jakkolwiek większość z nas życzyła by sobie zmian na praktycznie każdej płaszczyźnie klubowej, to lepiej by to nastąpiło (jeśli ma nastąpić) utrzymując status zespołu ekstraklasowego, a nie spadając w otchłań niższych lig.
+3 pomimo tego dziadostwa ,nie potrafię zostać w domu.
"D" tragedia ...
jeszcze tylko wpierdol od malinowych nosów i ..... weekend :-)
Nie ma już Tabisza , więc pewnie dużo ludzi wróci na stadion tak jak zapowiadali .....
Mam nadzieję , że NASZA młodzież jutro u SIEBIE W DOMU odpali ....
Tabisza nie ma, wyniki wciaz te same.
Pewnie trzymają wywalenie Tabisza w tajemnicy pzed piłkarzami.
Jako żywo , przypomina mi to lata osiemdziesiąte drugie albo trzecie zeszłego wieku i tamże też niejaki Śląsk Wrocław lider miał przyjechać do nas i rozgromili my go 1:0 i tytuł był w Echu Krakowa : "Lider zatrzymany pod Wawelem" , co za czasy aż się rzygać chce , ale wynik dobry był ,ponad stan trochę , czego i tą razą nam życzę.
- Edytowany
[quote]#post1593995 Nie ma już Tabisza , więc pewnie dużo ludzi wróci na stadion tak jak zapowiadali .....
Mam nadzieję , że NASZA młodzież jutro u SIEBIE W DOMU odpali .... [/quote]
Nie ma Baldysa , Tabisza a obecnie nawet Janusza .
I co się zmieniło ? Comarch jest dalej.
Sytuacja kadry 1 zespołu jest konsekwencją decyzji Prezesa sprzed tej rundy.
Na razie mamy nową królową Elżbietę za której kadencji narazie tylko złożyliśmy śmieszną ofertę wykupu...
Pospolite ruszenie starych zniechęconych kibiców comarchem, obecnych i tych średnio zainteresowanych przez dziadostwo. aby nastąpiło ( jeśli w ogóle będzie na to moc , ale myślę że będzie ) to :
1.) Odchodzi comarch wszystko się wali - wszystkie ręce na pokład
2.) Nowy sponsor - czysta karta - wszystkie ręce na pokład
3.) Wchodzi Elizabeth i rzuca mityczne myliony na transfery- odkupienie win- ( najmniej prawdopodobne)
[quote]#post1594000
Mam nadzieję , że (...)
3.) Wchodzi Elizabeth i rzuca mityczne myliony na transfery- odkupienie win- ( najmniej prawdopodobne) [/quote]
A nóż..... prawdopodobne?
Póko co lider jutro przyjeżdża, a tutaj jak widzę po sprzedanych biletach kiszka się szykuje.
Dziwna sprawa, bo przy gorszych zespolach była naprawdę dobra frekwwncja, teraz przy liderze będzie najmniejsza w tej rundzie.
Jak ktos wczesniej napisał Tabisza już nie ma przecież , tego co straszył ludzi na Kałuży, chodzil i starszył Uhhhuhhhu😁
[quote]#post1594010 Póko co lider jutro przyjeżdża, a tutaj jak widzę po sprzedanych biletach kiszka się szykuje.
Dziwna sprawa, bo przy gorszych zespolach była naprawdę dobra frekwwncja, teraz przy liderze będzie najmniejsza w tej rundzie.
Jak ktos wczesniej napisał Tabisza już nie ma przecież , tego co straszył ludzi na Kałuży, chodzil i starszył Uhhhuhhhu😁[/quote]
Bo ludzie wiedzą co będzie 😥 Powtórka z Jagielloni i Pogoni, ot co...
Ja niestety bilet mam kupiony ale nie będę bo mnie zaraza rozłożyła 😩
"Czy wygramy czy przegramy jeb...ł ich pies" [ Laguna & Bolo Łącznik]
[quote]#post1594042 "Czy wygramy czy przegramy jeb...ł ich pies" [ Laguna & Bolo Łącznik][/quote]
Obowiązkowo musi to być pies ubecki 😉
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)