Tak czy siak Cracovie sprzedano zbyt pochopnie bez większej wiedzy na temat obecnego właściciela.
-
-
Elżbieta Filipiak - cyklicznie tymczasowa prezes KS Cracovia
Zdumiewa mnie ilość przedstawianych tu spekulacji przy bardzo niskim poziomie dostępnej nam wiedzy...
[quote]#post1712910 Zdumiewa mnie ilość przedstawianych tu spekulacji przy bardzo niskim poziomie dostępnej nam wiedzy...[/quote]
Jakby co drugi z forum siedział przy stole negocjacyjnym 😀.
W piłce, za ery ponad 20-letniej Comarchu - mamy PP i Super Puchar.
Płatek nie ma jeszcze jednego pełnego sezonu. Poczekajmy z oceną.
[quote]#post1712844 A psełdo inwestor Płatek co zrobi z CK dla dobra Cracovii ?[/quote]
Czy ja dobrze pamiętam, że Ty byłeś tym spamerem od Red Bulla we wszystkich wątkach? ;)
Jak tak, to ja na Twoim miejscu już bym sobie dał siana xD
Niestety Colak bardzo zaszkodził Cracovii swoją nieodpowiedzialną wypowiedzią. Nawet gdyby miał rację (a i to jest bardzo wątpliwe czy miał dobre intencje) to w ten sposób spraw nie załatwia się i nie wywołuje wojny. Po czymś takim będziemy mieć ogromny kłopot ze znalezieniem sponsorów, nie mówiąc już o przedłużeniu obecnej umowy sponsorskiej.
Teraz pytanie: czy działał z własnej inicjatywy czy na polecenie Platka?
Gdyby ta pierwsza ewentualność to Platek tę żenującą sprawę mógłby jakoś próbować załagodzić i odkręcić, gorzej jeśli o tym wiedział i sam to nakazał zainicjować. Wtedy by było dużo trudniej, choć jeśliby miał odrobinę dobrych intencji wobec Cracovii to też powinien się starać to zrobić. Pytanie jednak czy mu na Cracovii zależy?
[quote]#post1712865
Na takiej umowie jest przecież tyle nazwisk, podmiotów, firm zaangażowanych, że upublicznienie czegokolwiek wiązałoby się z tym, że Ela do końca życia spędzi na wokandzie odpowiadając za zniesławienia i upublicznienie wrażliwych danych. Myślę że gra nie jest warta świeczki i nie zadośćuczyni kibicowskiej ciekawości :) i że ogólnie w całej tej sprawie już zawsze będzie więcej domysłów niż faktów.[/quote]
Możesz mi powiedzieć, jak ujawnienie jawnych danych z KRS (przypominam, że jeśli ktoś jest w organie spółki, jaką z jednej strony był zbywca, a z drugiej nabywca, to jego dane są JAWNE) może zostać zakwalifikowane jako ZNIESŁAWIENIE? Czy wiesz, co to za przestępstwo?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)