[quote]#post1707887 Z klubu wychodzą słuchy że oddaliśmy rozkładaną trybunę z rodzinnego, menelowi na skup złomu.
ROZKRADAJĄ NASZ KLUB!!!!11[/quote]
Trybuna rozkładana tak zniszczona, że nie nadawała sie już do żadnego użytku.
Tyle w temacie.
-
-
Elżbieta Filipiak - cyklicznie tymczasowa prezes KS Cracovia
ALE MENEL WZIĄŁ I SPRZEDAŁ JĄ NA ZŁOMIE.
Kuerwa musial ten menel miec dobry wozek i dobrze kola napompowane ze tyle ton zlomu nim wywiozl...
Jebaniutki jakis silacz musial to byc...
Colak się nazywa, czy jakoś tak podobnie.
Trzeba się cieszyć że w ogóle wiemy co z tą trybuną się stało,bo teraz jak Filipiakowa jest Prezesem to już nic się nie dowiemy.
Totalnie nic,we wszystkich obszarach Klubu.
Nie znam tematu, ale mi przez łeb przeleciało i chciałem się podzielić głupotą. Scenkę ową widzę tak: przychodzi @KruszynaKSC#7322 do Klubu i mówi:
[i]"chciałem usiąść na swoim miejscu, przecież pan trzyma mój karnet w ręku"[/i]
Na co słyszy:
[i]"to usiądź pan na tamtym miejscu, na tamtej trybunie"[/i]
Na co @KruszynaKSC#7322 replikuje:
[i]"ale to nie jest moje miejsce i to nie jest moja trybuna"[/i]
Na co słyszy:
[i]"bo miejsce gdzie stała pańska trybuna jest puste, więc kolega panu daje miejsce na sąsiedniej trybunie. Jasne?"[/i]
@KruszynaKSC#7322 próbuje do skutku:
[i]"Karnet na tę trybunę to ja trzymam w ręku i proszę, żeby pan mnie posadził na mojej trybunie!"[/i]
Po czym nadziewa się na bardziej stanowcze:
[i]"Niech pan nie krzyczy na naszego pracownika! Ja tu jestem kierownikiem tego stadionu. Nie mamy pańskiej trybuny i co nam pan zrobi?"
"Cham się uprze i mu daj! No skąd wezmę jak nie mam?"
"Tu pisze! Niech pan sobie przeczyta"[/i]
I pokazują koledze @KruszynaKSC#7322 tabliczkę z napisem "za trybuny pozostawione na stadionie Klub nie odpowiada".
----------------
Tak całkiem serio dopytam bo przysięgam, że nie wiem - czy nam "zgubiła się" trybuna? Dobrze rozumiem?
Nie ma tej trybuny co byla zlozona zeby byl plac dla dzieciakow z sektora rodzinnego...
Nie bedzie przynajmniej pomyslow zeby ja rozlozyc bo na biletach wiecej klub zarobi ...
Bo nie ma co rozkladac 😆 😆
czy wiadomo coś o inwestycji w Rącznej za pieniądze ze sprzedaży Cichego Kącika, czy może już Beduini postanowili zatroszczyć się o te pieniądze?
dla kolegi pytam…
Była okazja zadać pytanie Eli. Nie będzie pani Ela co chwila godzinnych q&a robić.
Podobno następny wywiad Pani Filipiak będzie jak się Platek w Krakowie pojawi,czyli nigdy.😂
- Edytowany
@naki#14649 chyba zostaje jeszcze kwestia podatku za Rączną. 2-3 mln?
[quote]#post1707941 @naki#14649 chyba zostaje jeszcze kwestia podatku za Rączną. 2-3 mln?[/quote]
Kcem mowil w wywiadzie ze pieniądze na to sa odłożone
Kcem to akurat był mistrzem świata w "mówię jedno, a robię drugie" i puste obietnice, które ładnie brzmiały, ale nic za nimi nie stało były jego znakiem firmowym. Więc argument że "Kcem coś mówił" to naprawdę świadczy dokładnie o niczym.
Zapomniałem emotki puszczone oczka a końcu dodać..
- Edytowany
Platek niestety na razie chyba nie zainwestował ani dolara w klub. Niedługo będziemy zazdrościć Termalice normalnego właściciela i sponsora.
A my czekamy na takiego prawdziwego inwestora dobroczyńcę, który Cracovię rzeczywiście wesprze tak by odnosiła wreszcie prawdziwe sukcesy bo Cracovia to wielki klub nie tylko ze względu na ogromne, niepowtarzalne zasługi jakimi są zakładanie polskiego sportu i budowa jego podstaw, ale Cracovia jest również paradoksalnie wielka ze względu na cierpienia i upokorzenia jakich niesłusznie doświadczyła w czasach komunistycznych i postkomunistycznych. To czyni Ją jeszcze bardziej niepowtarzalną i jedyną.
Dlatego czekamy na inwestora, który zrozumie ducha i wyjątkowy etos Cracovii i wreszcie będzie chciał to Cracovii wynagrodzić i zainwestować w sukcesy nie poprzez niespełnione obietnice ale poprzez konkretne czyny i środki które do tych wyczekiwanych sukcesów zaprowadzą.
No ale Platek chyba kupil ten Klub? Czyli musiał jakieś pieniądze zainwestować? Czy też dostał go za darmo?
chyba 🛶
Słabo znam ukraiński, co to znaczy : "chyba 🛶"
[quote]#post1707996 Słabo znam ukraiński, co to znaczy : "chyba 🛶"[/quote]
Chyba Kajaku 😉 [rebus taki 😉 ]
Jak zobaczyłem na oficjalnej z kim "Nasz" Zarząd się spotkał to uklęknąłem.
p.s. co ten jegomość zrobi z naszymi suwenirami????? Nie chce myśleć.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)