Jestem pewien, że cała trójka będzie wszędzie!
-
-
Elżbieta Filipiak - cyklicznie tymczasowa prezes KS Cracovia
Wywiadu nie było, bo chodzą słuchy, że 67 pytań dotyczyło Cichego Kącika, 49 przyszłości Wielickiej a 32 czy da prywatnie na hokej kilka baniek, w celu uspokojenia/zaspokojenia gawiedzi, bo poprzedni Prezes przecież tak robił.
hmm ...
z tego stękania to na razie same pierdy wychodzą ...
Solidne zatwardzenie. Ale jak się oddało Klub pewnie za grosze w ręce jakiegoś gołodupca typu Vana Ly, który patrzy co tu można wycisnąć by zarobić to co można powiedzieć. Z chłopem nima kontaktu, ma wyjebane na budzet, kibiców i resztę spraw. W ŁKS ktoś zadał sobie odrobinę trudu sprawdził i pogonił...
ŁKS to chyba nienajlepszy przykład. Gdzie oni, gdzie my. Martwi mnie ta cała sytuacja, Dróżdż był jaki był, ale wiedzieliśmy na czym stoimy. Teraz kompletna cisza która martwi nas kibiców.
No nic poczekam z ocenami na koniec sezonu. Bo co innego zostało?
[quote]#post1707431 To jest jakaś patologia żebyśmy czekali na zmontowany wywiad na wygodne pytania[/quote]
Toteż ja nie czekam.
[quote]#post1707485 Wywiadu nie było, bo chodzą słuchy, że 67 pytań dotyczyło Cichego Kącika, 49 przyszłości Wielickiej a 32 czy da prywatnie na hokej kilka baniek, w celu uspokojenia/zaspokojenia gawiedzi, bo poprzedni Prezes przecież tak robił.[/quote]
Sam jesteś gawiedzią więc od hokeja się odwal.
- Edytowany
O przepraszam, nie gawiedzi, tylko kibiców hokeja w Klubie Sportowym CRACOVIA.
A ja ? Ja jestem kibicem Cracovii na dobre i na złe i w kibicowaniu Jej, nie kieruje się swoimi prywatnymi interesami emocjonalnymi.
https://www.youtube.com/watch?v=sH--G8Ti8LI
- Edytowany
umowa z Komarkiem do czerwca i brak innych sponsorów
Kcem poleciał bo nie załatwił żadnego sponsora i bo tak chciał Płatek
ciekawe
Gówno nie wywiad.
Murat Çolak jest odpowiedzialnym za komunikację i marketing, spoko :D
Martwi trochę ten wątek sponsorski.
Dobrze ktoś napisał, ze wywiad krótszy niż reklamy w Polsacie :)
[quote]#post1707592 Murat Çolak jest odpowiedzialnym za komunikację i marketing, spoko :D
Martwi trochę ten wątek sponsorski.[/quote]
czyli to brak nowego sponsora to był powód zmian 🤔
[quote]#post1707595 [quote]#post1707592 Murat Çolak jest odpowiedzialnym za komunikację i marketing, spoko :D
Martwi trochę ten wątek sponsorski.[/quote]
czyli to brak nowego sponsora to był powód zmian 🤔[/quote]
też tak to odebrałem
2 kluczowe rzeczy, odejście Comarchu w czerwcu, wymieniając role osób w zarządzie, zapomniało jej się, by wymienić kto będzie odpowiadał za sport xD
Kpina
to jest wywiad?
to jakieś pudrowane wypowiedzi tylko i nic więcej
Po miesiącu wypuścić takie gówno to już lepiej było się nic nie odzywać, przynajmniej człowiek się łudził, że tam ktoś panuje nad sytuacją.
Niestety dobre chęci Pani Filipiak nie wystarczą....
Bo tu trzeba ludzi co znają się na zarządzaniu Klubem piłkarskim.
Wywiad - No comment.
Amerykańskie zarządzanie które pada w tym wywiadzie,które preferuje Platek oznacza jedno klub musi zarabiać.
Niestety Gołodupiec jest właścicielem CRACOVII.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)