Chcesz Cracovii wielkiej to się z tym pogódź.
Chyba że masz pomysł na dominację nonamemami. Ostatni który miał takie wizje to Tabisz (oby zgnił za kratkami).
-
-
Filip Rózga - ekscytujący talent!
O ja pie*dole nie mówcie że Rózga z kontuzją bo mam zawał
Nie wierze , macie jakiś fimk jaki to faul?
https://www.youtube.com/watch?v=zhiIInVnMBc Mecz jest na youtube ale nie wiem w której minucie doszło do faulu. (Nie ogladałem od początku)
[quote]#post1646253 Kontuzja kostki, jest do zmiany.[/quote]
Jakieś czszegóły?
W wyniku faulu? Źle stanął? Jak opuścił boisko? (nosze, zszedł sam)?
Nie wyszedł na boisko po przerwie.
[quote]#post1646272 [quote]#post1646253 Kontuzja kostki, jest do zmiany.[/quote]
Jakieś czszegóły?
W wyniku faulu? Źle stanął? Jak opuścił boisko? (nosze, zszedł sam)?
[/quote]
Stłuczenie kostki, utykal.
Czyli ma już pauzę w meczach U-19 i czas 9 dni by być gotowym na Kolejorza
Pare dni do meczu zostało, wyzdrowieje.
Niech się ogrywa, pokazuje. O ile Gibraltar to pewnie pykną, to z Turkami może być ciekawy mecz.
[quote]#post1646258 Chcesz Cracovii wielkiej to się z tym pogódź.
Chyba że masz pomysł na dominację nonamemami. Ostatni który miał takie wizje to Tabisz (oby zgnił za kratkami).[/quote]
Amen! Niech tak się stanie!
Filip dziś nie pojawił się nawet na ławce rezerwowych w wygramy przez Polskę U-19 meczu z Giblartarem (4:0). Chuchanie na zimne, czy coś jest na rzeczy z tą kostką Filipa?
@RZ1975#42459
Profilaktyka. Na Lech będzie gotowy
[quote]#post1646798 Filip dziś nie pojawił się nawet na ławce rezerwowych w wygramy przez Polskę U-19 meczu z Giblartarem (4:0). Chuchanie na zimne, czy coś jest na rzeczy z tą kostką Filipa?[/quote]
Lekko opuchnięta, nie ma uszkodzeń.
Dziś nie zagra, na Lecha powinien być gotowy.
25 dni później
Bulti co z Tobą? Zaczynam się martwić…
Kolejny słaby mecz , czyżby brakowało sił ?
Chyba lepiej jak wchodził na podmęczonego rywala, kolejny słaby mecz nic nie szarpał dużo strat.
Regres :-(
Rózga młody chłopak wachania formy będzie miał,spokojnie.
- Edytowany
Filip już nie jest anonimowy dla analityków innych drużyn i oni go już też dokładnie rozpracowują i ustawiają obrońców pod niego , dlatego praca , praca i jeszcze raz praca nad sobą , nie ma mowy o spoczywaniu na laurach
Poza tym młoda głowa jak wchodzi na fantazji to daje dużo natomiast teraz jak już od niego wyniki zależą może go trochę męczyć. W tym wieku to normalne bo same obciążenia treningowe czy meczów wg mnie to nie to. Raczej głowa ale żeby nie było to nie mam uwag do sodówki czy czegoś w tym stylu, tym bardziej, że mamy z pierwszej ręki zapewnienia, że tego nie mamy się co obawiać :)
Wydaje mi się , że za szybko ciężar wyników na nim spoczywa w jakimś stopniu i potrzebuje odpoczynku.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)