Generalnie jestem za takimi ruchami, o jakich pisze sanek, ale nie w przypadku Rózgi. On jest za dobry na 1 ligę. To jest talent pokroju Klicha czy Kapustki, a nie Rakoczego.
-
-
Filip Rózga - ekscytujący talent!
- Edytowany
Wszedł na boisko, w 10 sekund zarobił kartkę dla siebie i jakiegoś Górnika a potem go wysłał do szatni.
Jurek Kiler.
[quote]#post1617210 Generalnie jestem za takimi ruchami, o jakich pisze sanek, ale nie w przypadku Rózgi. On jest za dobry na 1 ligę. To jest talent pokroju Klicha czy Kapustki, a nie Rakoczego.[/quote]
on powinien być wypożyczony ale w obecnym sezonie a na to oczywiscie za poźno, zmarnowano mu rok gdy przesiadal na ławie, ale w przyszłym sezonie powinien zostać bo rakoczy nie będzie już mlodzieżowcem (poza tym może odejść) a takiego będziemy potrzebować
Wypożyczyć do Arki jak wrócą.
Dziś Bulti pokazał swoje niesamowite możliwości . Brawo .
On jest bezczelny :) W pozytywnym tego słowa znaczeniu. Nie ma żadnego respektu dla przeciwnika :)
Nie widzę powodu wypożyczać go gdziekolwiek. W Barcelonie nie boją się wstawiać do składu takich nastolatków i to nie oni są winni tego zmarnowanego sezonu, wręcz z przeciwnie. Ma dostawać swoje minuty w lidze i już.
Oczywiście , on powinien już być pełnoprawnym ekstraklasowcem .
Dokladnie... ma byc kawalem grajka przewyzszajacym swoich paparuchowqtych kolegow powinien zostac i grac jak najwiecej... ma 18 lat... tacy zawodnicy powinni byc juz dobrymi ligowymi zawodnikami.. i on daje rade.. wchodzac daje rade..
Jak będzie grał więcej niż w tym sezonie, to tak , ale jak ma kolejny sezon wchodzić na 15-20 minut i tak jak dzisiaj w momencie kiedy Górnik już był w szatni , to jest bez sensu dla niego i dla nas
- Edytowany
W przyszlym roku bedzie mlodziezlwcem do gry.. ja nie widze innego kandydata bycia mlodziezowcem w nowym sezonie.... takze gral bedzie o wiele wiecej niz w tym.
Ale jak widac grac potrafi i ststus mlodziezowca nie dodaje mu jakiejs dodatkowej szansy na gre bo naprawde daje rade..
[quote]#post1617246 Jak będzie grał więcej niż w tym sezonie, to tak , ale jak ma kolejny sezon wchodzić na 15-20 minut i tak jak dzisiaj w momencie kiedy Górnik już był w szatni , to jest bez sensu dla niego i dla nas [/quote]
Będziemy potrzebować młodzieżowca bo przepis prawdopodobnie zostanie przez opieszałość działaczy. Mamy lepszego młodzieżowca na przyszły sezon niż Rózga? Raczej nie. W przyszłym sezonie będzie rywalizował pewnie że Śmiglewskim.
Ale tak ogólnie bardziej zmarnował się Kolec, Rózga przynajmniej grywał w juniorach a Kolec w całym sezonie nie grał nic aż się dziwię że trener go nie wpuścił z Górnikiem na 5-10 minut
O ile zostanie przepis o młodzieżowcu ?!
[quote]#post1617228 Nie widzę powodu wypożyczać go gdziekolwiek. W Barcelonie nie boją się wstawiać do składu takich nastolatków i to nie oni są winni tego zmarnowanego sezonu, wręcz z przeciwnie. Ma dostawać swoje minuty w lidze i już.[/quote]
To będzie nasz Yamile Lamal
[quote]#post1617265 ... To będzie nasz Yamile Lamal...[/quote]
Tylko ktos przed kazdym meczem bedzie go musial wysmarowac czarną pastą i zrobic trwala ondulacje na wlosach
Rózga zachował się jak typowy cwaniak z włoskiej ligi. Pierwsza sytuacja to jego faul taktyczny i pewnie tylko on dostaby żółtko gdyby nie sprowokował kogucików. Druga to spóźnione wejście Enaliego i po chłopie. :-)
Wystarczyło parę spotkań i mogę napisać śmiało- największy talent od czasów Kapiego
Z Puszczą też wszedł i złapał gości na dwie żółte kartki w parę minut. Mam nadzieję, że nikt nie zabroni mu dryblować i robić w ten sposób przewagi, bo takich zawodników w naszej lidze praktycznie nie ma.
Będzie pociecha z niego jeszcze jak okrzepnie złapie więcej minut wtedy stanie się podstawowym zawodnikiem wychowankiem (!) Pasów .
Po dwóch ostatnich występach zrozumiałem skąd wzięła się ksywa "Bulti"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)