hehe, młody ma szczęście, że już Tabisza nie ma w klubie,
ja mu wybaczam, bo sądząc po składzie to chłopaki opracowywali taktykę jak nie podawać do tego z GTSu
-
-
Filip Rózga - ekscytujący talent!
Ja bym się z tymi konsekwencjami nie rozpędzał (o ile to nie jest recydywa i na miejscu nie było rozróby).
Moim zdaniem Trener młodzieżówki też przesadził. Powiniem sprawę załatwić na miejscu i sam ustalić i wyegzekwować konsekwencje.
Gdy byłem w harcerstwie i komuś zdarzyło się jakieś przewinienie "nie licujące z obrazem" to się gościa brało na przegon z obciążonym plecakiem, aż zrozumiał, że przegiął i inni też wiedzieli, że to się nie opłaca. A wywalanie sprawy na zewnątrz i osłabianie drużyny w przeddzień turnieju nkomu na dobre nie wyjdzie. Ale co ja się znam.
U nas z pustym, wracało się z pełnym szyszek.
Zupełnie nie powiązałem faktów sprzed roku. Jeśli Ci zawodnicy wtedy byli na zgrupowaniu i teraz nie wyciągnęli wniosków z wpadki kolegów. ..to chyba kara nie jest jednak za surowa. Jeszcze kariera przed nimi i taka akcja im pewnie jej nie zniszczy a poluzowanie chyba nie dałoby lekcji. Szkoda, że w ich miejsce może ktoś inny nie pojechać.
Ciekawe skąd by mieli wziąć szyszki na Bali.
Jak można łatwo jednym wybrykiem utrudnić sobie życie.....
Najpierw bramkarz Puszczy ( pewniak w bramce i to jeszcze młodzieżowiec) poczuł się niczym Chuck Norris, a teraz Nasza nadzieja poczuła się jak król życia.
Może dobrze, że to stało się teraz a nie za 5-7 lat. Jest czas na przemyślenia i trochę pokory. Może zmotywuje do jeszcze cięższej pracy aby dostać może kiedyś podobna szansę?
- Edytowany
[quote]#post1593501 Ciekawe skąd by mieli wziąć szyszki na Bali. [/quote]
Może orzechy kokosowe?
Bardzo wierzę w Filipa, to fajny chłopak.
Dostał lekcję pokory i liczę, że wszystko przemyśli na plus.
- Edytowany
Jak bym nie żartował z tej sytuacji bo to wstyd dla klubu. A ten debil stracił możliwość gry na MŚ... Brak kurwa słów...
[quote]#post1593506 Jak bym nie żartował z tej sytuacji bo to wstyd dla klubu. A ten debil stracił możliwość gry na MŚ... Brak kurwa słów...[/quote]
Dzieciaka wyzywać od debili...brak kurwa słów
[quote]#post1593507 [quote]#post1593506 Jak bym nie żartował z tej sytuacji bo to wstyd dla klubu. A ten debil stracił możliwość gry na MŚ... Brak kurwa słów...[/quote]
Dzieciaka wyzywać od debili...brak kurwa słów [/quote]
Ten dzieciak przyniósł wstyd Cracovii, jeżeli Ci to nie przeszkadza to "gratuluję".
@Antoine#30209
Dostał karę jaką jest opuszczenie zgrupowania i strata Mundialu młodzieżowego - natomiast trzeba dać szansę, każdy popełnia błędy a to Nasz chłopak.
Nie można się odwrócić - czasu nikt nie cofnie.
Tutaj była [b]znacznie grubsza[/b] afera a jakoś "karier" no może karierek nie złamała
https://gs24.pl/wiem-kto-gwalcil/ar/5161580
U17 to raz, muzulmanski kraj to dwa, kazdy gani za wybryk, a ja dostrzegam kreatywnosc ze jednak ten alkohol zorganizowali. To ze dali sie zlapac to osobna kwestia. Jak to mowi przyslowie : "pic to trzeba umiec".
Serio na początku,u progu kariery piłkarskiej na zgrupowaniu kadry narodowej "pić trzeba umieć" ??? No to nie mam pytań. A potem jak dorosną to zdziwienie że siły mają na 35 minut .
A jebać ten turniej. Niech wraca pomagać w utrzymaniu ⚪ 🔴 ⚪ 🔴 ⚪ 🔴
- Edytowany
Na usprawiedliwienie tegoż okhropnego czynu muszę zaznaczyć ze nie pił z byle kim, z jakimiś psami, folksdojczami czy tam innymi cwelami.
Będą z niego ludzie, jak nie w piłce nożnej to w budowlance na pewno.
[quote]#post1593507 [quote]#post1593506 Jak bym nie żartował z tej sytuacji bo to wstyd dla klubu. A ten debil stracił możliwość gry na MŚ... Brak kurwa słów...[/quote]
Dzieciaka wyzywać od debili...brak kurwa słów [/quote]
Dzieciak nie dzieciak, niektórzy w tym wieku już maja założone rodziny. Wyzwiska niepotrzebne, aczkolwiek czyn debilny !!!
- Edytowany
Kurwa, co Wy tam pierdolicie? Będzie grał dobrze w Pasach, to rewelacja... Na to liczę.
Z mojego punktu widzenia, jako kibica Cracovii, sytuacja nie jest tak tragiczna.
Cłopaka zwolnili z kadry, więc
a) wróci i będzie móg pomagać druzynie, a nie tracić siły i narażać się na kontuzje w jakimś drugorzednym turnieju
b) tropchę sobie nagrabił, więc będzie musiał się starac
c) nie bedzie grał w reprezentacji to i sodówka mu nie odbije i mniej menadżerów będzie się wokół niego krecić, będzie bardziej skłonny by związać się na dłużej z Cracovią. Oczywiście w kontrakcie punkt o możliwości rozwiązania kontraktu w przypadku nadużywania alko.
Ale to wszystko przy założeniu, że w klubie będą w stanie odpowiednio poprowadzić go od strony wychowawczej. Nie znam chłopaka i nie wiem czy alko to jego problem, czy też jednorazowy wyskok. W klubie muszą to wiedzieć i odpowiednio do niego podejść. Zdecydowanie jestem przeciwny zbytniemu wdeptywaniu chłopaka w ziemię.
Zdecydowanie odradzałbym emocje i rozdmuchiwanie sprawy. Już psie pismaki się tym zajmą.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)