Ludzie, AI jest jak najbardziej przyszłością właściwie wszystkiego (już pomijając potencjalne zagrożenia, ale tego i tak się nie da zatrzymać), natomiast deprecjonowanie AI przez pryzmat naszego człowieka w gts czyli Mariana, powoduje u mnie legendarne potterowe zajady.
Marian to ściemnniacz, wodolej i atencjusz, nie odniósł żadnego sukcesu w biznesie, nie znaczy nic w świecie nauki, wszystko to ściema i autopromocja. Podobnie jest z AI w gts, to zwykła legenda dla ubogich, on im po prostu nawija makaron na uszy, nie ma i nie było ŻADNEGO przypadku użycia czy korzystania z ogólnie pojętego AI w towarzystwie.
Oczywiście za Mariana trzymamy kciuki, ale w Cracovii bądźmy poważni, na AI jak najbardziej można i trzeba stawiać, ba to już wkrótce będzie konieczność.
-
-
Nowa rzeczywistość
Oby kupowanie biletów na następny mecz zanim zagramy najbliższy stało się nową rzeczywistością:)
https://x.com/LicznikCracovia/status/1844679192807444846
- Edytowany
Trochę to dziwne, bo ponoć karnetów mamy sprzedane więcej (3257) o ile dobrze pamiętam.
Chyba, że ta różnica to karnety na VIP, których nie liczą.
[quote]#post1646605 Trochę to dziwne, bo ponoć karnetów mamy sprzedane więcej (3257) o ile dobrze pamiętam. [/quote]
Też na to zwróciłem uwagę, jak się pojawił licznik. Możliwe to, że w tej liczbie karnetów kryją się opłacone sky-boxy?
Dobrze to wygląda na 3 tygodnie przed wyjazdem:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/screenshot-20241013-121918-facebook-jpg-14256194.jpg[/img]
@RZ1975#42459
Do kiedy są zapisy?
I czy jesteście mniej więcej dać znać o której był by wyjazd i powrót w krk?
[quote]#post1646880 @RZ1975#42459
Do kiedy są zapisy?
I czy jesteście mniej więcej dać znać o której był by wyjazd i powrót w krk?[/quote]
Zapisy do 18.10, godzina odjazdu i powrotu jeszcze nie jest ogłoszona
- Edytowany
@wirus59#42516
A kto deprecjonuje AI bo nie zauważyłem. - każdy zwraca uwagę że to głupota Jarka a nie AI jest powodem tego jak to w gts wygląda
Czemu zapisy są tak krótko?
to zapisz się teraz, a nie zadawaj głupich pytań
[quote]#post1646898 to zapisz się teraz, a nie zadawaj głupich pytań
[/quote]
Gdybym był pewny że uda mi się w tym czasie jechać to bym to zrobił
Jeśli piszesz w ten sposób to mam nadzieję że ty już zapisany na wyjazd inaczej jesteś miękka fają...
proponujesz spotkanie w pociągu twardzielu?
:-)
Myślę że jeśli w 2 kolejnych meczach zdobylibyśmy 6 pkt, biletów na wyjazd mogłoby braknac💪💪💪
Zapisy powinny być trochę przedłużone.....😁
Zapewne chodzi o zestawienie pociągu. Jak faktycznie będzie trzeba to dodatkowy wagon łatwiej doczepić.
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/screenshot-20241014-202024-facebook-jpg-19169709.jpg[/img]
Coraz lepiej wyglądają liczby, jest szansa na naprawdę świetne zaprezentowane się w Gdańsku.
@saszkaa18#42232 Wcześniej była mowa o terminie 18.10, teraz widać termin został wydłużony
Wg.wikipasów ostani raz na wyjeździe sezon 2011/12 i było nas: 105 Cracovia + 200 Arka, 3 GKS Tychy i 2 Polonia Warszawa.
W poz9stalych sezonach do czasów.obecnych Lechia Gdańsk miala sektor zamknięty dla nas.
Ps. Progres jest x7.
- Edytowany
Bo pewnie wiadomo, że te minimum składów do opłacalności juz jest :)
Poza tym gadżet, trzeba oszacować ile ich będzie trzeba ogarnąć.
- Edytowany
Najlepszy wyjazd do Gdanska i tak byl jeszcze na ich stary stadion. Nie pamietam czy to byla rejsowka czy specjal, ale sklad byl bardzo mocny + Arka i Lech (rowniez nieprzypadkowe osoby). Podstawione autobusy ulegly awarii i mielismy kilkukilometrowy spacer przez miasto, po drodze "znaleziono" troche bialo-zielonych barw, chociaz jesli pamiec mnie nie myli apetyty byly wieksze ;) z Krakowa okolo 300 osob(?)
[quote]#post1647013 Wg.wikipasów ostani raz na wyjeździe sezon 2011/12 i było nas: 105 Cracovia + 200 Arka, 3 GKS Tychy i 2 Polonia Warszawa.
W poz9stalych sezonach do czasów.obecnych Lechia Gdańsk miala sektor zamknięty dla nas.
Ps. Progres jest x7.[/quote]
Na pewno bylismy jeszcze pozniej. Liczby nie pamietam, ale mysle ze z Krakowa nie wiecej niz 150-200. To bylo lato 2013. I tu wydaje mi sie, ze raczej to byla rejsowka. Tez spoko wyjazd. W ogole jak sobie przypominam wyjazdy rejsowkami to az lezka w oku sie kreci. Szkoda ze te czasy juz raczej nie wroca :(
Wydaje mi się, że gdzieś widziałem info ile biletów "dostaliśmy" od Lechii, ale nie mogę znaleźć... Ile brakuje żeby był full ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)