Ludzie, AI jest jak najbardziej przyszłością właściwie wszystkiego (już pomijając potencjalne zagrożenia, ale tego i tak się nie da zatrzymać), natomiast deprecjonowanie AI przez pryzmat naszego człowieka w gts czyli Mariana, powoduje u mnie legendarne potterowe zajady.
Marian to ściemnniacz, wodolej i atencjusz, nie odniósł żadnego sukcesu w biznesie, nie znaczy nic w świecie nauki, wszystko to ściema i autopromocja. Podobnie jest z AI w gts, to zwykła legenda dla ubogich, on im po prostu nawija makaron na uszy, nie ma i nie było ŻADNEGO przypadku użycia czy korzystania z ogólnie pojętego AI w towarzystwie.
Oczywiście za Mariana trzymamy kciuki, ale w Cracovii bądźmy poważni, na AI jak najbardziej można i trzeba stawiać, ba to już wkrótce będzie konieczność.
-
-
Nowa rzeczywistość
Oby kupowanie biletów na następny mecz zanim zagramy najbliższy stało się nową rzeczywistością:)
https://x.com/LicznikCracovia/status/1844679192807444846
- Edytowany
Trochę to dziwne, bo ponoć karnetów mamy sprzedane więcej (3257) o ile dobrze pamiętam.
Chyba, że ta różnica to karnety na VIP, których nie liczą.
[quote]#post1646605 Trochę to dziwne, bo ponoć karnetów mamy sprzedane więcej (3257) o ile dobrze pamiętam. [/quote]
Też na to zwróciłem uwagę, jak się pojawił licznik. Możliwe to, że w tej liczbie karnetów kryją się opłacone sky-boxy?
Dobrze to wygląda na 3 tygodnie przed wyjazdem:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/screenshot-20241013-121918-facebook-jpg-14256194.jpg[/img]
@RZ1975#42459
Do kiedy są zapisy?
I czy jesteście mniej więcej dać znać o której był by wyjazd i powrót w krk?
[quote]#post1646880 @RZ1975#42459
Do kiedy są zapisy?
I czy jesteście mniej więcej dać znać o której był by wyjazd i powrót w krk?[/quote]
Zapisy do 18.10, godzina odjazdu i powrotu jeszcze nie jest ogłoszona
- Edytowany
@wirus59#42516
A kto deprecjonuje AI bo nie zauważyłem. - każdy zwraca uwagę że to głupota Jarka a nie AI jest powodem tego jak to w gts wygląda
Czemu zapisy są tak krótko?
to zapisz się teraz, a nie zadawaj głupich pytań
[quote]#post1646898 to zapisz się teraz, a nie zadawaj głupich pytań
[/quote]
Gdybym był pewny że uda mi się w tym czasie jechać to bym to zrobił
Jeśli piszesz w ten sposób to mam nadzieję że ty już zapisany na wyjazd inaczej jesteś miękka fają...
proponujesz spotkanie w pociągu twardzielu?
:-)
Myślę że jeśli w 2 kolejnych meczach zdobylibyśmy 6 pkt, biletów na wyjazd mogłoby braknac💪💪💪
Zapisy powinny być trochę przedłużone.....😁
Zapewne chodzi o zestawienie pociągu. Jak faktycznie będzie trzeba to dodatkowy wagon łatwiej doczepić.
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-10/screenshot-20241014-202024-facebook-jpg-19169709.jpg[/img]
Coraz lepiej wyglądają liczby, jest szansa na naprawdę świetne zaprezentowane się w Gdańsku.
@saszkaa18#42232 Wcześniej była mowa o terminie 18.10, teraz widać termin został wydłużony
Wg.wikipasów ostani raz na wyjeździe sezon 2011/12 i było nas: 105 Cracovia + 200 Arka, 3 GKS Tychy i 2 Polonia Warszawa.
W poz9stalych sezonach do czasów.obecnych Lechia Gdańsk miala sektor zamknięty dla nas.
Ps. Progres jest x7.
- Edytowany
Bo pewnie wiadomo, że te minimum składów do opłacalności juz jest :)
Poza tym gadżet, trzeba oszacować ile ich będzie trzeba ogarnąć.
- Edytowany
Najlepszy wyjazd do Gdanska i tak byl jeszcze na ich stary stadion. Nie pamietam czy to byla rejsowka czy specjal, ale sklad byl bardzo mocny + Arka i Lech (rowniez nieprzypadkowe osoby). Podstawione autobusy ulegly awarii i mielismy kilkukilometrowy spacer przez miasto, po drodze "znaleziono" troche bialo-zielonych barw, chociaz jesli pamiec mnie nie myli apetyty byly wieksze ;) z Krakowa okolo 300 osob(?)
[quote]#post1647013 Wg.wikipasów ostani raz na wyjeździe sezon 2011/12 i było nas: 105 Cracovia + 200 Arka, 3 GKS Tychy i 2 Polonia Warszawa.
W poz9stalych sezonach do czasów.obecnych Lechia Gdańsk miala sektor zamknięty dla nas.
Ps. Progres jest x7.[/quote]
Na pewno bylismy jeszcze pozniej. Liczby nie pamietam, ale mysle ze z Krakowa nie wiecej niz 150-200. To bylo lato 2013. I tu wydaje mi sie, ze raczej to byla rejsowka. Tez spoko wyjazd. W ogole jak sobie przypominam wyjazdy rejsowkami to az lezka w oku sie kreci. Szkoda ze te czasy juz raczej nie wroca :(
Wydaje mi się, że gdzieś widziałem info ile biletów "dostaliśmy" od Lechii, ale nie mogę znaleźć... Ile brakuje żeby był full ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
zejniov, Goście (2)