A stabana ja i kilku innych forowiczów pozwiemy za naruszenie klauzuli poufności negocjacji. Już było o włos, a tu wyskakuje taki i wszystko torpeduje😡 🤣
-
-
Nowa rzeczywistość
Nie wiem czy nie lepiej by bylo jakby poczekac ze zmiana trenera juz do nowego prezesa zeby sobie wybral i odpowiedzialnosc na jego konto poszla... tak to uwazam ze lipa lekka... chyba ze to juz jest konsultowane z nowym prezesem i nowy trener jest z jego polecenia czy nawet jego wyborem... inaczej uwazam to za bezsensowny ruch ...
Kruszyna zgadzam sie z Toba rzadko, wlasnie jest ten moment.
Najpierw prezes, co bedzie jezeli nie bedzie chemii miedzy nowym prezesem a trenerem lub bedzie mu poprpstu nie pasił.
[quote]#post1599413 Nie wiem czy nie lepiej by bylo jakby poczekac ze zmiana trenera juz do nowego prezesa zeby sobie wybral i odpowiedzialnosc na jego konto poszla... tak to uwazam ze lipa lekka... chyba ze to juz jest konsultowane z nowym prezesem i nowy trener jest z jego polecenia czy nawet jego wyborem... inaczej uwazam to za bezsensowny ruch ... [/quote]
Ale nowy prezes zna doskonale trenera
https://lodzkisport.pl/byli-trener-kapitan-i-prezes-widzewa-w-cracovii/
https://dziennikpolski24.pl/cracovia-zmieni-trenera-to-malo-prawdopodobne/ar/c2-18187979
[quote]#post1599423 https://dziennikpolski24.pl/cracovia-zmieni-trenera-to-malo-prawdopodobne/ar/c2-18187979[/quote]
Jeden powie tak, drugi wręcz odwrotnie, byleby się klikało, ale wolę wersję DP
Problem w tym, i ktoś to już podkreślał, że info o Niedźwiedziu wszyscy powielają za Sportowe fakty WP. Ale DP nie powiela. Na zdrowy rozum, mają swoje lokalne dojścia i powinni wiedzieć lepiej. Mogli nie mówić nic, troszkę ryzykują swoją wiarygodność. Tak czy owak, temperatura emocji rośnie😎
[quote]#post1599426 Problem w tym, i ktoś to już podkreślał, że info o Niedźwiedziu wszyscy powielają za Sportowe fakty WP. Ale DP nie powiela. Na zdrowy rozum, mają swoje lokalne dojścia i powinni wiedzieć lepiej. Mogli nie mówić nic, troszkę ryzykują swoją wiarygodność. Tak czy owak, temperatura emocji rośnie😎 [/quote]
Niech rośnie, w końcu sezon ogórkowy :)
Tylko ciepło za oknem i ta temperatura to zaraz będzie wrzało.
A tu bomba i Papszun nagle..
https://twitter.com/annaen224/status/1738858130052612430
[quote]#post1599449 https://twitter.com/annaen224/status/1738858130052612430[/quote]
To niech nas kupią arabusy z City Footbal Group i będzie pieniążek na wszystko;)
Ciebie niech kupią bo mnie nie.
- Edytowany
Koźmińskiemu się skończyły dworce PKS w Małopolsce z których zostały jakieś śmieszne peroniki to szuka innych możliwości wzbogacenia się za psie pieniądze.
coraz więcej plotek o pakiecie M. Dróżdż + Niedźwiedź + Stępiński w pakiecie brzmi to bardzo realnie jak na nasze warunki. Niedźwiedź jeszcze OK gorszy od Jacka nie będzie chodź te to cieżko nazwać progresem.
Za to jak widzę /słucham Dróźdża to aż mnie ../cofa - kto obejrzy dokument o Widzewie to zrozumie.
Stępiński - nie mam zdania
Dróżdż to byłaby aktualnie najlepsza opcja. Spore jak na swój wiek doświadczenie, przerobione już sporo błędów, przerobiona już praca w podobnym do naszego profilem klubu - Zagłębie Lubin, awans w Polkowicach, awans w Widzewie, ogarnięcie finansów Widzewa, praca od podstaw w podobnych realiach jak u nas, świeżo przerobione już klimaty z kibico-doradcami i kibico-działaczami, którzy w Widzewie chcieli robić biznesy na klubie, przerobiona praca z polskimi i zagranicznymi sztabami, przerobiona praca z klubem z jedną z najlepszych akademii w Polsce i z klubem, który dopiero buduje struktury w tym temacie. Wszędzie kibice wspominają go dobrze, nigdzie nie pozostawił po sobie spalonej ziemii, afer, tuzinów piłkarzy, których trzeba wyrzucać zaraz po jego odejściu, przyzwyczajony do pracy w realiach finansowych podobnych do naszych, głodny sukcesu ale i nie szukający dróg na skróty. Niekonfliktowy, normalny, uczciwy. Nawet jeśli przyjdzie z Niedźwiedziem (wspólne awanse w Polkowicach i Widzewie-choć ostatnio ich relacje się popsuły) jestem na tak - jeśli Comarch wybierze jego kandydaturę, w dłuższej perspektywie nie powinniśmy żałować - a w życiu wszystko sprawdza się w dłuższej perspektywie.
Stępinski to niech WNR
Jeśli naszą alternatywą faktycznie miałby być Popielarz to trzeba się modlić o tego Drożdża
Newazne kto bedzie wazne aby sie odnalazl w naszej pasiastej rzeczywistosci i dał po prostu z czasem sukces.
Może ktoś mieć rewelacyjne CV i polegnie po paru miesiącach, dlatego nazwisko dla mnie nie gra roli.
Ważne, aby:
1/ miał doświadczenie w zarządzaniu klubem, niekoniecznie dużym
2/ chciałbym aby był taką osobą dla której KSC będzie klubem w którym będzie chciał udowodnić, że jest najlepszym w swoim fachu - ambicja
3/ nie musi kochać nasz klub, ale musi czuć respect do nas i do naszej historii
Powyższe 3 pkt dla mnie są podstawowe, ktore.musi spelniać.
A ja mam nadzieję , że widzew widzew łodzki widzew ja tej ku*wy nienawidzę. Do pieca,wora bądź hasioka z nimi
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Kajetan71, Goście (2)