A stabana ja i kilku innych forowiczów pozwiemy za naruszenie klauzuli poufności negocjacji. Już było o włos, a tu wyskakuje taki i wszystko torpeduje😡 🤣
-
-
Nowa rzeczywistość
Nie wiem czy nie lepiej by bylo jakby poczekac ze zmiana trenera juz do nowego prezesa zeby sobie wybral i odpowiedzialnosc na jego konto poszla... tak to uwazam ze lipa lekka... chyba ze to juz jest konsultowane z nowym prezesem i nowy trener jest z jego polecenia czy nawet jego wyborem... inaczej uwazam to za bezsensowny ruch ...
Kruszyna zgadzam sie z Toba rzadko, wlasnie jest ten moment.
Najpierw prezes, co bedzie jezeli nie bedzie chemii miedzy nowym prezesem a trenerem lub bedzie mu poprpstu nie pasił.
[quote]#post1599413 Nie wiem czy nie lepiej by bylo jakby poczekac ze zmiana trenera juz do nowego prezesa zeby sobie wybral i odpowiedzialnosc na jego konto poszla... tak to uwazam ze lipa lekka... chyba ze to juz jest konsultowane z nowym prezesem i nowy trener jest z jego polecenia czy nawet jego wyborem... inaczej uwazam to za bezsensowny ruch ... [/quote]
Ale nowy prezes zna doskonale trenera
https://lodzkisport.pl/byli-trener-kapitan-i-prezes-widzewa-w-cracovii/
https://dziennikpolski24.pl/cracovia-zmieni-trenera-to-malo-prawdopodobne/ar/c2-18187979
[quote]#post1599423 https://dziennikpolski24.pl/cracovia-zmieni-trenera-to-malo-prawdopodobne/ar/c2-18187979[/quote]
Jeden powie tak, drugi wręcz odwrotnie, byleby się klikało, ale wolę wersję DP
Problem w tym, i ktoś to już podkreślał, że info o Niedźwiedziu wszyscy powielają za Sportowe fakty WP. Ale DP nie powiela. Na zdrowy rozum, mają swoje lokalne dojścia i powinni wiedzieć lepiej. Mogli nie mówić nic, troszkę ryzykują swoją wiarygodność. Tak czy owak, temperatura emocji rośnie😎
[quote]#post1599426 Problem w tym, i ktoś to już podkreślał, że info o Niedźwiedziu wszyscy powielają za Sportowe fakty WP. Ale DP nie powiela. Na zdrowy rozum, mają swoje lokalne dojścia i powinni wiedzieć lepiej. Mogli nie mówić nic, troszkę ryzykują swoją wiarygodność. Tak czy owak, temperatura emocji rośnie😎 [/quote]
Niech rośnie, w końcu sezon ogórkowy :)
Tylko ciepło za oknem i ta temperatura to zaraz będzie wrzało.
A tu bomba i Papszun nagle..
https://twitter.com/annaen224/status/1738858130052612430
[quote]#post1599449 https://twitter.com/annaen224/status/1738858130052612430[/quote]
To niech nas kupią arabusy z City Footbal Group i będzie pieniążek na wszystko;)
Ciebie niech kupią bo mnie nie.
- Edytowany
Koźmińskiemu się skończyły dworce PKS w Małopolsce z których zostały jakieś śmieszne peroniki to szuka innych możliwości wzbogacenia się za psie pieniądze.
coraz więcej plotek o pakiecie M. Dróżdż + Niedźwiedź + Stępiński w pakiecie brzmi to bardzo realnie jak na nasze warunki. Niedźwiedź jeszcze OK gorszy od Jacka nie będzie chodź te to cieżko nazwać progresem.
Za to jak widzę /słucham Dróźdża to aż mnie ../cofa - kto obejrzy dokument o Widzewie to zrozumie.
Stępiński - nie mam zdania
Dróżdż to byłaby aktualnie najlepsza opcja. Spore jak na swój wiek doświadczenie, przerobione już sporo błędów, przerobiona już praca w podobnym do naszego profilem klubu - Zagłębie Lubin, awans w Polkowicach, awans w Widzewie, ogarnięcie finansów Widzewa, praca od podstaw w podobnych realiach jak u nas, świeżo przerobione już klimaty z kibico-doradcami i kibico-działaczami, którzy w Widzewie chcieli robić biznesy na klubie, przerobiona praca z polskimi i zagranicznymi sztabami, przerobiona praca z klubem z jedną z najlepszych akademii w Polsce i z klubem, który dopiero buduje struktury w tym temacie. Wszędzie kibice wspominają go dobrze, nigdzie nie pozostawił po sobie spalonej ziemii, afer, tuzinów piłkarzy, których trzeba wyrzucać zaraz po jego odejściu, przyzwyczajony do pracy w realiach finansowych podobnych do naszych, głodny sukcesu ale i nie szukający dróg na skróty. Niekonfliktowy, normalny, uczciwy. Nawet jeśli przyjdzie z Niedźwiedziem (wspólne awanse w Polkowicach i Widzewie-choć ostatnio ich relacje się popsuły) jestem na tak - jeśli Comarch wybierze jego kandydaturę, w dłuższej perspektywie nie powinniśmy żałować - a w życiu wszystko sprawdza się w dłuższej perspektywie.
Stępinski to niech WNR
Jeśli naszą alternatywą faktycznie miałby być Popielarz to trzeba się modlić o tego Drożdża
Newazne kto bedzie wazne aby sie odnalazl w naszej pasiastej rzeczywistosci i dał po prostu z czasem sukces.
Może ktoś mieć rewelacyjne CV i polegnie po paru miesiącach, dlatego nazwisko dla mnie nie gra roli.
Ważne, aby:
1/ miał doświadczenie w zarządzaniu klubem, niekoniecznie dużym
2/ chciałbym aby był taką osobą dla której KSC będzie klubem w którym będzie chciał udowodnić, że jest najlepszym w swoim fachu - ambicja
3/ nie musi kochać nasz klub, ale musi czuć respect do nas i do naszej historii
Powyższe 3 pkt dla mnie są podstawowe, ktore.musi spelniać.
A ja mam nadzieję , że widzew widzew łodzki widzew ja tej ku*wy nienawidzę. Do pieca,wora bądź hasioka z nimi
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)