Won suko do psów na gejmonta.
-
-
Nowa rzeczywistość - Płatek
Jeszcze dziś ma wypierdalac do milicji
Idź sobie, nikt Cię tu nie lubi.
Kto wygania psa, kto wygania psa (przepraszam, suke)...
My sobie możemy tu pisać prawdopodobnie nikt tego z ,,możnych,, nie czyta! Kto może niech wysyła maile do tymczasowej pani prezes bo podejrzewam że o całej otoczce tej sprawy nie ma ona zielonego pojęcia!
- Edytowany
Jesteśmy w dupie i to ciemnej:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-12/obraz-png-64681285.png[/img]
Comarchujki to są jednak Filipiakowe żłoby z góry na dół.
- Edytowany
Ot może Pani Ela jeszcze nie do końca kuma ale trzeba by jej to przełożyć na bardziej zrozumiały.
Przykładowo menago Wierzynka zalajkował post, że Hawełka jest najlepszą restauracją w Krakowie.
Co prawda nie jest to do końca odpowiednie porównanie bo w sumie nie wiem jaka jest najpodlejsza speluna z ujowym żarciem by mogła w tym porównaniu robić za gts.
Rzecznik może mieć swoje sympatię ale nie mogą one kolidować z naszymi sympatiami. Ja wiem że ludziom trzeba dawać szansę i powinno się zatrudniać ludzi z wyrokiem (może nie każdym), ale jak ktoś ma nasrane w internetach cokolwiek z gts, bks, cwks, wks, rts czy ma brudne paznokcie to jest zdyskredytowany.
Trzeba zakładać że będzie robił krecią robotę niestety.
Jak będzie za Chelse to jakoś to przełkniemy 🤣
- Edytowany
Przecież to nie Elżbieta Filipiak tylko jakiś niedojebany idiota z HR czy innego marketingu Comarch, a boję się, że z działu prawnego. Pozwalniajcie jeszcze ostatnich kumatych w firmie to pójdzie na dno szybciej niż Titanic. Cracovia to Comarch w pigułce.
Nie tak było, przecież masz napisane jak było.
Nie sądzę - sądzę że chujkowi z Comarchu nie chciało się przejrzeć dokładnie profilu na LinkedIn gdzie jak byk stoi ze laska pracuje w gts i zobaczył marketing, sport i wysłał gotowca robiąc z siebie idiotę
- Edytowany
A komu z korporacji się chce sprawdzać czy dana osoba kibicuje C czy G.Mają w to wyjebane zresztą u nas zdarza się to niestety nie pierwszy raz.
Od nas kto ma białoczerwoną krew tam się nie pcha a im nie przeszkadza "pracować" w Cracovii.
Znam instytucję, w której wydano zalecenia rekrutacyjne, a w nich sprawdzanie kandydatów w mediach społecznościowych jako praktyka niedozwolona... Choć o ile wiem jest to zalecenie raczej ignorowane...
[quote]#post1599776 A komu z korporacji się chce sprawdzać czy dana osoba kibicuje C czy G.Mają w to wyjebane zresztą u nas zdarza się to niestety nie pierwszy raz.
Od nas kto ma białoczerwoną krew tam się nie pcha a im nie przeszkadza "pracować" w Cracovii.[/quote]
Ale ja ku*wa nie mogę zrozumieć jednej zasadniczej rzeczy:
GDZIE JEST PREZES???
co to za szukanie pracowników i to specjalistów ( z gtsu hahaha) bez prezesa???
Przyjdzie prezes i co ku*wa ma być słupem jak to w comarchowii bywa????
Niepojęte...
- Edytowany
Cycki mi opadły. Muszę wycofać swoją kandydaturę na prezesa. Chciałem poprowadzić klub, a nie cyrk w dodatku obowoźny.
[b]Edycja z 29.12.2023 o godz. 20:13 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1599771 Przecież to nie Elżbieta Filipiak tylko jakiś niedojebany idiota z HR czy innego marketingu Comarch, a boję się, że z działu prawnego. Pozwalniajcie jeszcze ostatnich kumatych w firmie to pójdzie na dno szybciej niż Titanic. Cracovia to Comarch w pigułce.[/quote]
Na opłatku się obściskiwały, więc to raczej autorski pomysł Pani Prezes.
Czy stowarzyszenie kibiców zajmuje się czymś poza watą cukrową na sektorze rodzinnym? Może to moment żeby poważnie pogadać z Elżbietą?
Kibice proszący plachtowego o pomoc:
Tymczasem płachtowy na TN:
100% Poparcia dla P-D-D
Prezes - poszukiwania w ramach łapanki.
Wiceprezes ds hokeja - gość nie umiejący namalować bulików
Dyrektorka marketingu - kibicka psiarni
Chyba muszę do lutego zrobić sobie przerwę od Cracovii, bo mi ciśnienie skoczyło
Przerwa tu nic nie pomoże😩
- Edytowany
Ma ktoś popcorn? Nie, to nie jest post o tym, jak bardzo chcę wrócić. 🤣
Kiedy szukałem następcy Pasieki musiałem specjalnie do Comarchu jechać i opracować procedurę zatrudniania trenera, żeby nie musieć dawać ogłoszeń w sieci (co jest standardem w Comarchu, jak widać). Ale przez ostatnie 10 lat udoskonalili wszystkie procedury...
A pani Elżbieta tak ładnie mowiła na konferencji prasowej. Mowiła, że klub swój widzi ogromny, a miała na myśli towarzystwo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)