Spoko Blues ...na 100% Knap biegł 30m próbując nieudolnie sfaulować eŁKeSiaka który przepchnał go jak dziecko bo było to podstępnym planem narzucone 3 treningi wstecz.
Wiem ludzie kochają nade wszystko teorie spiskowe ale bez jaj.
-
-
Kamil Glik w Pasach - witamy!
- Edytowany
Ja proponuję zmienić temat wątku na: "Kamil Glik ostatnia kosztowna pomyłka profesora Filipiaka"
I jak widzę to bagienko, tego Bońka i dziennikarskie hieny jątrzące w tej sprawie, to dochodzę do wniosku, że w jednym profesor miał rację. Polskie śwodowisko piłkarskie to banda złodziei szukająca jelenia, którego by się dało wydoić.
- Edytowany
mam takie samo zdanie. tylko dodałby, i pijaków, bo każdy pijak to złodziej.
Najgorsze jest to , że nawet nie wiecie , nie mamy pewności czego dotyczył wpis Glika a robicie już aferę . Wróci chłop z wakacji to może sytuacja się rozjaśni . Póki co proponuję spokój
Polskie środowisko piłkarskie to banda złodziei szukająca jelenia, którego by się dało wydoić.
To była słuszna i trafna ocena!
A wniosek z tego jest taki, że ilekolwiek ktoś by w to bagno zainwestował, to nigdy nie ma pewności, czy cokolwiek z tego później wyciągnie! bo to albo czarni, albo spółdzielnie innych klubów albo sami kopacze takiego inwestora wydymają. Nie mówiąc już i nieprzewidywalnych kontuzjach czy choćby atmosferze teamu, w którym na skutek ułomności ludzkiego charakteru bardzo trudno utrzymać dobry spirit.
To wszystko jest chore i wymaga naprawdę albo dużego szczęścia albo ekwilibrystycznych wręcz umiejętności aby to wszystko opanować.
I dlatego w końcu się złamał i zatrudnił dziada Majewskiego żeby mu dali święty spokój w PZPNie. Kto nie z nami tego jebiem.
A to dla przypomnienia :
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-05/image-png-33331729.png[/img]
Zacne grono kompanów i zarazem źródło przecieków🤔
Dokładnie to samo pomyślałem Glik kolega Peszko Peszko Borek i tak po sznurku....
Po co wklejać tu tych zjebów, już raz widziałem tę fotkę, i o jeden raz za dużo ;)
Nie mam zamiaru czekać na powrót Glika z wakacji. Dziennikarze pewnie grzeją telefony próbując się do niego dodzwonić, nie mówiąc już o typach podobnych do Bońka. I jeśli teraz nie wyjaśni, o co mu chodziło, to dla mnie będzie spalony w naszym klubie.
W wieczysta zrobiło się chyba miejsce bo góralski na wylocie więc akurat......
Zakładając, hipotetycznie, że się nie odniesie do tego wpisu, jak i do tego, co się z życiem tego wpisu teraz dzieje, jakie zbiera owoce.
Wraca z urlopu i cisza w temacie.
Co wtedy?
Pewnie się powtarzam ale samo bycie kolegą Peszki to już jest jakaś masakra! O czym rozmawiać można z takim bezmózgim yeti ???
Szanować się nie potrafi to już widzieliśmy a teraz widzimy że chyba to ta sama półka 😨
[quote]#post1623358 Zakładając, hipotetycznie, że się nie odniesie do tego wpisu, jak i do tego, co się z życiem tego wpisu teraz dzieje, jakie zbiera owoce.
Wraca z urlopu i cisza w temacie.
Co wtedy?[/quote]
To prezes z nim rozstrzygnie co i jak....
[quote]#post1623325 A to dla przypomnienia :
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-05/image-png-33331729.png[/img]
Zacne grono kompanów i zarazem źródło przecieków🤔 [/quote]
Taa, mocna ekipa, od kielicha !
Ekstra klasa....hheee
Chyba powinien dolaczyc do wieczystej....
Ale bez góralskiego nie będzie to samo......
.
@morgot2#10455
Nikt z Wieczystej Góralskiego nie wywalił.
Sprawdz dobrze i nie powielaj bzdur.
Czytałem na Facebooku że kwiecień kazał go odsunąć od drużyny
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)