https://www.sport.pl/pilka/7,64946,31005544,oto-co-polubil-kamil-glik-przypadek-bedzie-skandal.html
CRACOVIA DUMA POKOLEN!!!
-
-
Kamil Glik w Pasach - witamy!
Może ktoś napisać w skrócie o co chodzi, bo nie mam siły przedzierać się przez gwóno.
[quote]#post1622855 Może ktoś napisać w skrócie o co chodzi, bo nie mam siły przedzierać się przez gwóno.[/quote]
Bo se coś kliknął, afera koperkowa.
Poziom pismaków aferzystów, jest już tak żenujący, że aż dziw że te miernoty mogą publikować...
Twitter twierdzi że Glik tak się popłakał bo , cytuje...
Zibi u Roko mowi ze ponoc nasz prezes wpadl do szatni po Ruchu i zrobil afere i dlatego Kamil tak sie poczul ponizony
Jeżeli to prawda...to niech spierdala w podskokach jak najszybciej.
Glik, oczywiście.
I dobrze, jak nie potrafią oddać celnego strzału na bramkę w 90 minut, a Skovgaard łapię czerwo za głupotę, to niech nie myślą, że ktoś ich będzie po głowie głaskał. Jak widać prezes ma większe ambicje niż część piłkarzy, którzy po utrzymaniu już myślami na wczasach byli, a nie na boisku w Chorzowie.
Glik dzis widziany na lotnisku w Grecji....
Bo się zaczęły urlopy.
Oby urlop Glika nigdy się nie skończył
Poniżony to ja się czułem jak nam Pogoń ładowała gol za golem, a on stał jak kołek i patrzył się jak szpak w pizde!
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-05/screenshot-2024-05-27-00-41-52-228-edit-com-android-chrome-jpg-11419665.jpg[/img]
Jak znajdzie sie amator na tego weterana to opchnąc za porcję kiełbasy z musztardą
[quote]#post1622958 Jak znajdzie sie amator na tego weterana to opchnąc za porcję kiełbasy z musztardą[/quote]
Ja bym się po przemyśleniach wstrzymał na razie z oceną czego dotyczy ten wpis dokładnie nie wiemy na razie są tylko jakieś słowa rudego przyjaciela burlikowskiego który sam stwierdził że z glikiem nie rozmawiał to z kad wie nasz prezes zaprzecza różnica taka że nasz prezes był w szatni a rudy nie tylko podaje swoją teorię ......
Nie chcesz grać dla Cracovii do idź do Wieczystej, nikt Cię na siłę tu nie będzie trzymał.
Cracovia to My !!!
Lepiej żeby zamknął dostęp do internetu po takim słabym występie kompromitującym go jako piłkarza z takimi osiągnięciami.
Czyżby gra na odejście?
Zibi Boniek twierdzi, że do szatni po meczu wpadł prezesina z oskarżeniem o podłożenie ruchowi
[quote]#post1622973 Zibi Boniek twierdzi, że do szatni po meczu wpadł prezesina z oskarżeniem o podłożenie ruchowi [/quot
Tak i ten sam Zibi twierdzi że z glikiem nie rozmawiał więc skąd taka informacja prorok czy co ....
[quote]#post1622974 [quote]#post1622973 Zibi Boniek twierdzi, że do szatni po meczu wpadł prezesina z oskarżeniem o podłożenie ruchowi [/quot
Tak i ten sam Zibi twierdzi że z glikiem nie rozmawiał więc skąd taka informacja prorok czy co ....[/quote]
wybryk natury ... czyta w myślach
Kamil nie wracaj juz z tego urlopu. Bo i po co?
Idź sie kopac po czole w Wieczystej
Proszę- objawił się nagle jakiś rico i jątrzy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)