Przy tym co się słyszy i czyta , trudno być optymistą przed kolejnym, sezonem . A najgorsze to to , że jestesmy w sumie bezsilni !
-
-
Kolejka 34 Cracovia - Wisła Płock 27 maja, 17:30
Jutro być może będzie mój ostatni mecz na dłuższy okres czasu , jeżeli polityka klubu będzie skierowana na trwanie , mam dość wkurzania się że nie potrafimy sklecić 18 meczowej , że zawodnicy są kupowani na ilość a nie jakość i wyrzucanie niepotrzebnych do klubu kokosa, bawienie się w korporacyjne gierki . Jak mamy trwać to wolę to śledzić przed tv z kotletem a jak będą grać padakę to po prostu wyłączę telewizor . Nie zbudować drużyny medalowej przez 20 lat to trzeba być okupantem . przez ten czas opuściłem mniej niż 10 meczów i zawsze było to naiwne łudzenie się że kolejny sezon będzie lepszy , że za tydzień wygramy . Najmilsze wspomnienia to końcówka 3 ligi i potem 2 , gdzie klimat meczów był 1000 razy lepszy niż teraz ,i na boisku i na trybunach było czuć tą chęć wygrywania i sięgania po więcej .
Jutro zapewne wygramy , a później czas pokaże co tym razem wymyśli biały miś , jednak nadziei że kolejny sezon będzie lepszy na chwilę obecną we mnie nie ma .
- Edytowany
SSJ bracie nie łam się przestając chodzić na Pasy tracisz część siebie. A co mają powiedzieć kibice lat 70ych po lotach 1--->4 a są na forum tacy. Jeden nawet ani jednego meczu wtedy nie opuścił...
[b]Edycja z 26.05.2023 o godz. 17:50 (scalono posty)[/b]
A wogóle idą ciężkie czasy i my Pasiacy musimy się trzymać razem!
Gorzej było i chwalili.
Przetrwamy trawnie biedaka.
Damy radę Filipiaka pokonamy !
Będziemy silniejsi.
- Edytowany
to co, dzis jakas akcja czy D spiewa jak to wierzymy i sie rozchodzimy?
zlamalbym postanowienie nieogladania na zywo druzyny tej ***** filipiaka ale jesli ma byc tak jak zwykle, to beze mnie.
Nie mogę doczekać się meczu.
Przed dajemy w szyję, bo jednemu koledze się urodziło, po meczu uroczyście kończymy sezon, a w czasie meczu z okazji urodzin innego kolegi z Sekcji Turystyczno-Krajoznawczej centralnie na trybunach kroimy tort.
Filipiak pomyśli, że śpiewane "100 lat" jest... dla niego.
Urodziny na stypie... to żeście wymyślili 😁
Na razie na mecz. Później będziemy się martwić.
3 bileciki kupione
- Edytowany
Lawka rezerwowych 😂 .. Filipiak Ty psie..
Tak wygląda, że z naszego meczu nie będzie transmisji, czy się mylę ?
- Edytowany
Nie mylisz się Już było pisane
- Edytowany
[quote]#post1577813 Tak wygląda, że z naszego meczu nie będzie transmisji, czy się mylę ?[/quote]
na strims.top widzę że jest mecz transmitowany, ale nie widać z jakiej stacji i raczej bez komentarza.
https://strims.top/CracoviaWislaPlock.php?source=3
Na Canal+ jest transmisja łączona - 9 meczów na raz leci.
Ławka rezerwowych powalająca...
Do czego to wisła doszło.
[quote]#post1577495 curva miałem piękną taśmę na ostatnią kolejkę ale teraz widzę że mi zniknęła bo miałem Piasta co grał ten mecz teraz w poniedziałek.. fuck... no i chcę zagrać jeszcze raz i jak wtedy łapałem płock (PEWNY) po 4,30 to teraz jest już 2,80. To oczywiście dalej świetny kurs za pewniaka ale jednak chciałbym więcej pewnej kasy za mniej wkładu. bo jak słusznie zauważył jeden zbyszek, czy inny grubas to ja nie mam kasy żeby wyłożyć więcej [/quote]
Typuj tak dalej nasz znawco to na KKM nie będziesz miał 😂
Ha ha Santo się wzbogacił jpdl...Doradca jak T.
Ogólnie to SUPER FLAGA: mam na mysli flage: CRACOVIA z jednej strony herb miasta z drugiej Klubu..Wczesniej jej nie widzialem :)
Nasze flagi piękne są🥰
- Edytowany
Komuś przeszkadza obecność wychowanków na ławce rezerwowych, w meczu o czapkę gruszek?
Dostali nagrodę za dobre występy w CLJ i jasny przekaz: możecie być tam gdzie Rakoczy, Knap... albo tam, gdzie byli koledzy z drużyny rezerw.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)