Ciekawy będzie następny sezon 😀
-
-
[31] Lech Poznań - Cracovia, sobota 06/05, 17:30, WSZYSCY do Poznania
Akcje bramkowe Kolejorza przepiękne.
Super materiał dla trenerów jak się NIE POWINNO GRAĆ.
Tak się zastanawiam, o jakich pucharach były nasze mrzonki??? Chyba puchar koła gospodyń wiejskich.
Niemczycki w jakimś sensie przy wszystkich bramkach udział, kurde on przed każdym strzałem już leży na ziemi…. Wystarczy podciąć i zawsze gol
[quote]#post1575067 Hoskonen i Niemczycki.... duet miodzio, gang Olsena.[/quote]
Oshima trzeci , dwie straty i dwie bramki .
Tak słabego meczu nie widziałem, mecz do jednej bramki
No to zrobilinam z dupy jesień średniowiecza.
Jednym słowem wstyd.
Piłkarzyki zczęli wakacje. Żadnego mi nie będzie żal, jak odejdzie. Taki szrot to na Słowacji Czechach i Bałkanach sprzedają na tuziny lub na kubiki. W sumie trenejro też może się zbierać, bo jeśli coś budował to najwyraźniej mu nie wyszło.
Szybko poszło, przed meczem mówiłem, że jak będzie 3:0 to jadę do sklepu, nie podejrzewałem że już w przerwie 😄
Przypomina się mecz z sezonu 15/16 wygrany 5:2 z Lechem. U nas ten sam trener na ławce, widać tutaj wspaniały, wieloletni plan budowy klubu i drużyny.
- Edytowany
Utrzymanie jest to na huj się starać,Prezesowi wystarczy.. z Zagłębiem które walczy o życie za tydzień będzie podobnie..
[quote]#post1575093 No to zrobilinam z dupy jesień średniowiecza.
Jednym słowem wstyd.
Piłkarzyki zczęli wakacje. Żadnego mi nie będzie żal, jak odejdzie. Taki szrot to na Słowacji Czechach i Bałkanach sprzedają na tuziny lub na kubiki. W sumie trenejro też może się zbierać, bo jeśli coś budował to najwyraźniej mu nie wyszło.[/quote]
W sprawie zakupów w Czechach czy na Słowacji można się skonsultować z RR .😉
Santo pewnie dzwonił do Filipiaka żeby odpuścili mecz dla dobra polskiej piłki
Dla sporej części forum Niemczycki jest powodem ch.ujni w Cracovii. Czy dzisiaj zawalił gola? Tak. Czy to absolutna czolowka ligi? Nie. W przekroju sezonu to jednak solidny grajek, o czym swiadczą stastystyki...My niestety w polu mamy średnich piłkarzy. Dokladnie na to 7-12 miejsce jakie zajmiemy. Najlepiej dajmy starego Słowaka na bramkę, na pewno z nim byłyby puchary. Ja wiem, że frustracja, ale sporo osób tutaj w ogóle nie zna się na piłce. 😅
No coż troszkę się łudziłem przed meczem, ale zwyciężyła "bratnia pomoc" zaprzyjaźnionemu klubowi
Dziś ręcznik w bramce + Haskonen i Tsubasa z głową w chmurach.
Nic z tego nie będzie.
- Edytowany
W sumie z zupełnie wyrównanego meczu po błędach Niemczyckiego zrobił się pogrom dla Lecha.
[b]Dla mnie jednak najbardziej dojmująca była radość i uśmiech Rząsy po traconych bramkach przez Cracovię.
Rząsa wychowanek Cracovii.... [/b]
Faktycznie ten mecz nam nie ze wszystkimi szczegółami wychodzi. Wzeszło takie pojedynki zwykło określać "pojedynkiem gołej dupy z batem"
- Edytowany
Wszystko wina Zielinskiego... zmienil taktyke i zle ich zmotywowal bo wiedzial ze Lech musi wygrac zeby grali w pucharach a byl tam tez trenerem i nie chcial im krzywdy robic i zrobil jak Kazek Moskal...
I wez tu dotrwaj do konca tego widowiska... zenada i 3 metry mułu..
Chyba na Świątek - łukaszenkowa przełącze
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)