Katastrofa. Brak szybkości, nerwowa gra, niecelne podania, zbyt defensywne podejście. Przed meczem byłem dobrej myśli, przeczucie mnie zawiodło.
-
-
Play-off 2023 - porażka...Trenerze, czas dać szansę komuś innemu.
Nie bardzo rozumiem tak mocnego fetowania zespołu po meczu. Zawodnicy chyba sami byli zdezorientowani. Z takim składem i budżetem, po takim beznadziejnym meczu, trochu to było surrealistyczne.
Mimo wszystko człowiek się łudził że będzie dobrze,ale podświadomie chyba wszyscy wiedzieliśmy jak to się skończy
Bardzo słaby mecz, bez pomysłu bez ładu i składu. Wstawianie do składu takich geniuszy jak Stojanowicz ,Sawicki czy Grabarenko świadczy o słabym rozeznaniu trenera w kadrze. Mam nadzieję że pewien stanowczo za długi pobyt się kończy na ławce przy Siedleckiego. Szkoda bo można było osiągnąć sukces w tym sezonie.
Mecz do zapomnienia, Kasperlik, Graborenko antyhokej.
Kultura osobista na końcu RR w kierunku Płachty.... ehhh dobrze że to koniec przygody Pepika i nas.
Pomijając wszystkie teorie spiskowe.
Mecz zawsze można przegrać to jest sport ale trudno zrozumieć jak w tak ważnym meczu można zagrać zupełnie bez ambicji i tak bardzo zlekceważyć publiczność.
[quote]#post1570295 Mecz do zapomnienia, Kasperlik, Graborenko antyhokej.
Kultura osobista na końcu RR w kierunku Płachty.... ehhh dobrze że to koniec przygody Pepika i nas.[/quote]
Dlaczego koniec? Umarł???
Po tym sezonie kończy mu się kontrakt i nie będzie on przedłużony, tyle.
Ja, oglądając ten mecz, byłem w szoku. oni wyglądali jakby mocno wczoraj się opili, albo jakby chcieli nam wszystkim pokazać dupę. Tyle się naczytałem o tym jacy to herosi grają w hokeja, ale dzisiaj ci herosi napluli nam w twarz. Może jest jakiś powód, ale to było straszne. Kwintesencja tego wszystkiego podczas gry w przewadze. Zupełnie jakby facet od ostrzenia łyżew zrobił im psikusa. dramat.
Leszeczek nam jest krewny po browarze w "wierzynku" ,że nie musiał live
tego ogladać. 😉
W 3 tercji miałem ochotę wydrapać sobie oczy po 48 wrzuceniu krążka za bramkę i kopaniu się po kostkach łyżwami.
Przecież nawet ja bym taką taktykę wymyślił, a nie umiem jeździć na łyżwach! A ten stary dziad który zjadł zęby na trenerce nie potrafi kilku schematów ataku wprowadzić?!
Zaczynamy 3 tercję w przewadze i nawet kooorva zamka nie zakładamy nie mówiąc o strzale, a GKS przy przewadze zamek ma po 5 sekundach i pyka.
Nasi za to mając kilka razy dobrą okazję do strzału oddają do gorzej ustawionego zawodnika.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale jestem zdegustowany.
[quote]#post1570299 Po tym sezonie kończy mu się kontrakt i nie będzie on przedłużony, tyle.[/quote]
Ale to pewne? Oby w takim razie został utrzymany trzon zespołu, bo naprawdę montowaliśmy mocną pakę.
Zostanie w innej roli - będzie trzymał bandę.
My z na wprost bramki podawaliśmy na skrzydło..paranoja
ja tak patrze teraz na chłodno to właściwie katowice były lepsze we wszystkich meczach, my mieliśmy trochę szczęścia i tyle i to że było 7 meczy to szczęście mogliśmy odpaść wcześniej, niektórzy tu piszą o premiach ale jakie to ma znaczenie, gramy o mistrz a nie o kasę więc to niema znaczenia. Wszystkich (i mnie też) zwiodło to pierwsze miejsce (które głównie zdobyliśmy wynikami ze słabszymi zespołami, a z lepszymi już tak dobrze nie było), dlatego na koniec myślę że Katowice, Unia, i GKS Tychy są od nas lepszymi zespołami i jak nie tu to przegralibyśny w finale. No coż trzeba nowego trenera, nowej drużyny i wszystko zaczynać od nowa, ale nie tak jak do tej pory że kupi się najlepszych zawodników przed sezonem i to będzie grało, to nie tak. trzeba budować drużynę systematycznie
Zostaliśmy dziś zgwałceni hokejowo przy pełnej hali i dobrym dopingu.
Przykro było na to patrzeć.
Nieporadność Graborenki i tym samym flustracja Luoto pokazuje jaki to był mecz, granie schematycznie przez RR mimo, że to nie działa i efekty mamy.
Puchar kontynentalny był miłym odbiciem od 2017 roku, ale jak widać jedna jaskółka wiosny nie czyni.
[quote]#post1570307 ja tak patrze teraz na chłodno to właściwie katowice były lepsze we wszystkich meczach, my mieliśmy trochę szczęścia i tyle i to że było 7 meczy to szczęście mogliśmy odpaść wcześniej, niektórzy tu piszą o premiach ale jakie to ma znaczenie, gramy o mistrz a nie o kasę więc to niema znaczenia. Wszystkich (i mnie też) zwiodło to pierwsze miejsce (które głównie zdobyliśmy wynikami ze słabszymi zespołami, a z lepszymi już tak dobrze nie było), dlatego na koniec myślę że Katowice, Unia, i GKS Tychy są od nas lepszymi zespołami i jak nie tu to przegralibyśny w finale. No coż trzeba nowego trenera, nowej drużyny i wszystko zaczynać od nowa, ale nie tak jak do tej pory że kupi się najlepszych zawodników przed sezonem i to będzie grało, to nie tak. trzeba budować drużynę systematycznie[/quote]
I tu się z kolegą nie mogę zgodzić, ani Unia ani Katowice, ani Tyscy nie są lepsi od Nas. Jak co sezon w playoffach zaczyna się mieszanie piątkami, bramkarz w półfinale nie pomógł, moim zdaniem zaszkodził, brak wystawienia Davida dla mnie kryminał. Płachta wyjebał Rochaczka jak dziecko, prosty skuteczny hokej. Obrońcy w czarnych dupach dwa podania, krążek na niebieską do napastników i szeregach obronnych Cracovii panika bo na bramce Stojanović. Dobitnie pokazał mi to dzisiejszy mecz. Po puszczeniu pierwszej bramki w dzisiejszym meczu(wysłałbym go Słowenii i niech na łyżwach skacze w Planicy) byłem pewny że nastąpi zmiana bramkarza. Zresztą Rudolf doskonale wiedział że spierdolił ten półfinał i spierdolił po meczu. Podziękujmy mu za to co zrobił dla sekcji hokeja Cracovii i na pożegnanie kupmy mu czernidło do włosów.
[quote]#post1570319 [quote]#post1570307 ja tak patrze teraz na chłodno to właściwie katowice były lepsze we wszystkich meczach, my mieliśmy trochę szczęścia i tyle i to że było 7 meczy to szczęście mogliśmy odpaść wcześniej, niektórzy tu piszą o premiach ale jakie to ma znaczenie, gramy o mistrz a nie o kasę więc to niema znaczenia. Wszystkich (i mnie też) zwiodło to pierwsze miejsce (które głównie zdobyliśmy wynikami ze słabszymi zespołami, a z lepszymi już tak dobrze nie było), dlatego na koniec myślę że Katowice, Unia, i GKS Tychy są od nas lepszymi zespołami i jak nie tu to przegralibyśny w finale. No coż trzeba nowego trenera, nowej drużyny i wszystko zaczynać od nowa, ale nie tak jak do tej pory że kupi się najlepszych zawodników przed sezonem i to będzie grało, to nie tak. trzeba budować drużynę systematycznie[/quote]
I tu się z kolegą nie mogę zgodzić, ani Unia ani Katowice, ani Tyscy nie są lepsi od Nas. Jak co sezon w playoffach zaczyna się mieszanie piątkami, bramkarz w półfinale nie pomógł, moim zdaniem zaszkodził, brak wystawienia Davida dla mnie kryminał. Płachta wyjebał Rochaczka jak dziecko, prosty skuteczny hokej. Obrońcy w czarnych dupach dwa podania, krążek na niebieską do napastników i szeregach obronnych Cracovii panika bo na bramce Stojanović. Dobitnie pokazał mi to dzisiejszy mecz. Po puszczeniu pierwszej bramki w dzisiejszym meczu(wysłałbym go Słowenii i niech na łyżwach skacze w Planicy) byłem pewny że nastąpi zmiana bramkarza. Zresztą Rudolf doskonale wiedział że spierdolił ten półfinał i spierdolił po meczu. Podziękujmy mu za to co zrobił dla sekcji hokeja Cracovii i na pożegnanie kupmy mu czernidło do włosów.[/quote]
Hehe jednak ktoś sie nabrał na trolowanie;)
Na trolowanie nie na pierdolenie tak.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)