Pogoda nie zachęca, ale jeżeli zobaczę zaangażowanie i dobrą grę to warto iść ostatni raz w tym roku.
-
-
Cracovia vs Jagiellonia Białystok, sobota 5 listopada, godz. 15:00
Najgorsze jest to, że idąc nie wiesz co zobaczysz.
Mecze z Piastem,Wartą,Lechią miały wzmocnić Cracovię w tabeli i jak było wszyscy wiemy i obawiam się że dziaj może być powtórka.
Życzę żeby było pozytywnie ala moje nadzieje skończyły się na meczu z Lechią i odpuszczam.
A ja idę bo Cracovia to rodzina, nie obrażam się a na dodatek są kibice przyjezdni i 20 lat oprawców, a nastepny mecz na niecałe 3 miesiące. Więc warto być na meczu.
Przegrana jest wkalkulowana w to hobby, i bardzo zresztą dobrze , nie jest to jakowyś teatrum .
Niepewność jest ważnym elementem do dziś powoduje moje podekscytowanie.
Za to ewentualne zwycięstwo cieszy i to bardzo ,przynajmniej mnie.
No i lubię mecze w którym oczywiste jest kto jest wstrętnym , nielubianym przeciwnikiem .
Wiadomo przynajmniej gdzie ją trzeba wrzucić i że jest zboczona.
Dzisiaj obowiązkowo na stadionie !!Nie wyobrażam sobie ostatni mecz roku taka pogoda jeszcze bardziej mobilizuje na mecz
Ja już mam ciary !!! Sto lat OPRAVCY !!! CRACOVIA PANY !!!
Aż takie piro będzie?
Będzie się działo ! Tylko bądźcie na stadionie przed pierwszym gwizdkiem!!!!!!!
będę napewno.....
Co z Kakabadze? Kontuzja?
Na prawym wahadle Michał Stachera, to jego debiut
[quote]#post1555559 Co z Kakabadze? Kontuzja?[/quote]
Albo choroba , wczoraj miał być zdrowy .
a co on k***a chusteczki nie ma żeby sobie wytrzeć te okulary
Sędzia dramat. Myli się w obie strony ale chyba więcej na korzyść potoczanki
Co to za melepeta komentujący mecz jako "ekspert"?
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-11/image-png-25490336.png[/img]
Dla mnie osobiście jest jeden malutki minusik takiego wyniku, bo zdradze Wam ciekawostke że jak żyje to sie jeszcze nie zdarzyło żeby Sandecja, CRACOVIA, i AC Milan wygrali swoje mecze w trakcie jendego weekendu.
Dobrze, że Kono myśli...i nadrabia ubytki w zespole.
Konoplanka wygrał mecz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)