Gramy jak Liverpool Kloppa(zachowując proporcje). Duża zasługa w tym Pana Mateusza Nowaka który jest co najmniej takim samym specjalistą w swojej dziedzinie jak Jacek Zieliński. Brawo !
-
-
Przygotowanie fizyczne.
Tak, to klucz. Ja od stycznia schudlem 11 kg, ćwiczę codziennie, ruszam się, dobrze odżywiam. Czuję moc, ten sezon będzie mój.
Bardzo się cieszę. W zdrowym ciele zdrowy duch co widać tak samo po Twojej aktywności na forum 👊
Co ciekawe Mateusz Nowak jest też trenerem zawodnika KSW Tomka Sarary, który wypowiada się w nim w samych superlatywach.
Czas na akcję "Chudnij z Cracovią" na wzór dawnych joggingów z RMFem pod Kopcem Kościuszki.
[quote]#post1544089 Co ciekawe Mateusz Nowak jest też trenerem zawodnika KSW Tomka Sarary, który wypowiada się w nim w samych superlatywach.[/quote]
on ogólnie ma dużo klientów. Kiedyś Kaminskiego z Lecha trenował. Dobrze że klub zainwestował.
[quote]#post1544031 Tak, to klucz. Ja od stycznia schudlem 11 kg, ćwiczę codziennie, ruszam się, dobrze odżywiam. Czuję moc, ten sezon będzie mój. [/quote]
To tak się spasłeś na tej diecie vege?😁
Z diet polecam gorąco post przerwany w formie ograniczenia okna żywieniowego ;)
A jeśli chodzi o motorykę zespołu, to piłkarze wyglądają naprawdę bardzo dobrze. Jest agresja, szybki doskok po stracie piłki, wszystko to, co charakteryzuje klasowe zespoły.
Mam nadzieję, że chłopaki nie spuchną po kilku kolejkach. Z trybun wydawało się, że w ost. 2 kolejkach Myszor pod koniec oddychał rękawami. Wiadomo, że on biega i walczy za dwóch, więc to może trochę zakłamuje obraz.
Na razie wygląda to pięknie, praca sztabu 1 klasa.
[quote]#post1544108 [quote]#post1544031 Tak, to klucz. Ja od stycznia schudlem 11 kg, ćwiczę codziennie, ruszam się, dobrze odżywiam. Czuję moc, ten sezon będzie mój. [/quote]
To tak się spasłeś na tej diecie vege?😁 [/quote]
Siedzenie na dupsku (praca z domu od 2,5 lat) + staruszek pies więc spacery ślimacze od roku, covid I potem 1,5 miesiąca bez sił, to wszystko robi swoje. Na tej samej diecie, tylko dbając o ruch, ćwiczenia i regularne, mniejsze a częstsze posiłki i działa. Piesio R. I. P niestety, a ja żeby nie swirować zająłem się sobą ;)
Wydaje się, że zatrudnienie Nowaka oraz Ząbka to był klucz do rozwiązania największego problemu z poprzedniej kadencji Jacka Zielińskiego, czyli właśnie przygotowania fizycznego. Kapustka powiedział w Superpiątku że spodziewali się takiej Cracovii, mówił iż Cracovia świetnie biega, bardzo dużo sprintów i duża w tym zasługa nowych trenerów. Brawo.
Miło , że potrafił docenić . 😀
[quote]#post1544269 Miło , że potrafił docenić . 😀[/quote]
Nie tylko docenia mówiąc o naszych atutach, ale pudłuje z paru metrów! Może chce się odrodzić pod okiem Ziela ( o Cracovii nie wspominam, bo pokazał co dla niego jest ważne)😎
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)