Żenada. Do kopalni wszyscy z prezesem pożyczkobiorcą na czele.
-
-
Puchar Polski 2022/2023
Cisną się same epitety ale się powstrzymam jak i z oglądaniem tych nieudaczników.Profesor Porażka zniszczył Cracovię.
Kto pracował w Comarchu ten wie
No to teraz mozna poczekac na jakis ciekawy wywiad towarzysza Janusza, ewentualnie wrzucenie wuefisty na trenera pierwszej druzyny i debiut syna tej kurwy. To by bylo na tyle w tym sezonie z emocji sportowych :( Rok temu zenada w Lodzi, dzis w Rzeszowie...
To była piękna, pucharowa przygoda zakończona Cenową Bombą...
- Edytowany
Co wy wiecie o wstydzie !!! Wstyd to było przegrać w PP z Pasternikiem Ochojno 😁
jprd dobrze że nie oglądałem, jak można 4 bramki stracić z xerovia? Ludzie jak? Jesteśmy dziadami
Ch.uja się wszyscy na odpowiedzialności społecznej znacie.
- Edytowany
[quote]#post1553605 Nie chciałem podnosić presji, że grają o moją obecność na trybunach, ale podsumuję:
PIERDOLĘ TĄ ZGRAJĘ PRZEGRYWÓW[/quote]
Ja mimo posiadania karnetu też przestałem przychodzić na stadion parę meczy wcześniej, a czarę goryczy przelała sytuacja z niewpuszczeniem kibiców betonów na mecz przez durny powód.
Z całym szacunkiem, ale niech sobie gniazdowy krzyczy przed każdym meczem co chce - że "tylko prawdziwi kibice przychodzą na mecz", że "nie liczy się zarząd, wyniki tylko duch Cracovii", że "jebać wyniki" itd. To jest takie blablaa blaa przegrywów. My kibice chcemy skucesów. Każdy chce. Bylibyśmy głupcami gdybyśmy tego nie chcieli. W końcu, dlaczego nie hejtujemy kopaczy po wygraniu meczu? Zwycięstwa należą się nam bo mamy wszelkie możliwości żeby to osiągnąć - włącznie z pienięndzmi w klubie.
Zawsze trzeba grać o najwyższe cele, ale kurwa - kolejnego sezonu chu*ni nie zniosę. Najwyższy czas przestać klepać po główce piłkarzy za chujowe i/lub przegrane mecze, a najwyższy czas zacząc wyrażać swoje niezadowolenie wobec słabych wyników i przeciętnych umiejętności piłkarzy - inaczej nigdy nic się nie zmieni. Jeśli nie wywrzemy presji na kopaczach to zawsze międzie mizeria. Kibic = Klub > piłkarz > zarząd / władze klubu. Jedni muszą wywierać presję na innych. U nas tego nie ma. Mam głupie podejrzenie że komuś jest to na rękę że się u nas zamazało takie pragnienie sukcesów, wiecznie akceptujemy NIC i zawsze godzimy się ze słabą sytuacją.
Śpiewanie na meczu: "Nic się nie stało Cracovio ..." obecnie gorzej mi przechodzi przez gardło niż śpiewanie "WTSK" na meczu innym niż derby z rzeką.
Pozdrawiam chcących więcej od życia.
Dziś maszyna losująca wylosowała porażkę.
Spokojnie za rok pojedziemy na narodowy.
No to w końcu można się skupić na lidze
[quote]#post1553642 No to w końcu można się skupić na lidze[/quote]
Na spadek w lidze..
Pierdole ich!
Dziady zajebane i patałachy. Chuj w dupe.
Wstyd, żenada i poza jednym rokiem z PP i SP lata obciachu i chujozy...
A miałem ich nie oglądać, żeby się nie wkurwiać.
Tego błędu już nie popełnie do końca roku.
Wyleczony z piłki.
Za jakie grzechy mam się denerwować i poświęcać 2 godziny z mojego życia na żenującą rozrywkę?
Ja wysiadam.
Nie wiem co. Ale ktoś, coś musi z tym klubem zrobić. Niech wreszcie coś pierdyknie.
To co dziś zrobili musi mieć swoje konsekwencje. Tego nie można tak zostawiać.
Ja odpadam. Mam już serdecznie dość tej blazenady kolejny już rok..... ile można...
W lidze gramy bryndze, w pucharze gramy bryndze...może zagrajmy jakiś mecz sparingowy z 4 ligowcem to wygramy ? 🤔
[quote]#post1553661 W lidze gramy bryndze, w pucharze gramy bryndze...może zagrajmy jakiś mecz sparingowy z 4 ligowcem to wygramy ? 🤔 [/quote]
Za 100 lat będzie kolejna rocznica Pogoni Miechów , to będzie szansa się odbyć .😜
- Edytowany
[quote]#post1553663 [quote]#post1553661 W lidze gramy bryndze, w pucharze gramy bryndze...może zagrajmy jakiś mecz sparingowy z 4 ligowcem to wygramy ? 🤔 [/quote]
Za 100 lat będzie kolejna rocznica Pogoni Miechów , to będzie szansa się odbyć .😜[/quote]
Hanku drogi, przy takim rozwoju naszych Pasów bałbym się o wynik na 110 rocznicę...😒
[b]Edycja z 19.10.2022 o godz. 20:33 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1553661 W lidze gramy bryndze, w pucharze gramy bryndze...może zagrajmy jakiś mecz sparingowy z 4 ligowcem to wygramy ? 🤔 [/quote]
W czym pokładasz ten optymizm???
[quote]#post1553663 [quote]#post1553661 W lidze gramy bryndze, w pucharze gramy bryndze...może zagrajmy jakiś mecz sparingowy z 4 ligowcem to wygramy ? 🤔 [/quote]
Za 100 lat będzie kolejna rocznica Pogoni Miechów , to będzie szansa się odbyć .😜[/quote]
za 100 lat to moja Pogoń będzie grała w ekstraklapie 😎 ale juz tego nie doczekam
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)