[quote]#post1542999 No i było w pytkę. Tej zawieruchy przed meczem Ci którzy ruszyli tyłki nie zapomną do końca życia. Tak jak pamiętnej mgły w meczu... z Koroną.
[/quote]
Dziś nie byłem (mieszkam 700 km od Krakowa), mgłę z Koroną pamiętam, ale najgorsze było oberwanie chmury w latach 90 tych chyba w meczu ze Stomilem w 2 lidze.
-
-
[2] KS CRACOVIA - Korona Kielce - [23.07.2022 godz. 17:30 | sobota]
[quote]#post1543006 CRACOVIA PANY! - to ostatkiem świadomości, po meczu... jest ok...alkohol...beeee
[/quote]Nie zapomnij, że następny mecz już w piątek. 🙂
Najważniejsze, że na 0 z tyłu. Gra też całkiem przyzwoita. Zobaczymy jak będzie w przyszły weekend z Legią. Nie miałbym nic przeciwko takiemu samemu wynikowi :)
- Edytowany
Brawo 3 punkty niezła gra idzie to w dobrym kierunku ale ...Słaba frekwencja obudźcie się wreszcie ruszcie dupy z tych osiedli i nie piszę tu tylko o meczu z cweLami.
- Edytowany
3x pod rząd na "dzień dobry" wygraliśmy ostatnio w 1939?
Kuźwa, jak wygramy z cwks to... 17 września wojna będzie.
Jako stary Żyd polecam tylko złoto i dolary.
[quote]#post1543016 Brawo 3 punkty niezła gra i dzie to w dobrym kierunku ale ...Słaba frekwencja obudźcie się wreszcie ruszcie dupy z tych osiedli i nie piszę tu tylko o meczu z cweLami.[/quote]
Dzisiaj frekwencja jedna z lepszych co ważniejsze to przeważają większość to młodzi ludzi, młodzież i dzieci to daje nadzieję na większą ilość zakręconych na Cracovie jak tu na forum.
[quote]#post1543021 [quote]#post1543016 Brawo 3 punkty niezła gra i dzie to w dobrym kierunku ale ...Słaba frekwencja obudźcie się wreszcie ruszcie dupy z tych osiedli i nie piszę tu tylko o meczu z cweLami.[/quote]
Dzisiaj frekwencja jedna z lepszych co ważniejsze to przeważają większość to młodzi ludzi, młodzież i dzieci to daje nadzieję na większą ilość zakręconych na Cracovie jak tu na forum.
Jaka jedna z lepszych 8000 tyś w tym 1000 z Kielc to Ciebie zadawala ?
Spokojnie jak ludzie zobaczą że gramy to przyjdą są też wakacje oraz pogoda nie dopisała
Jestem bardzo spokojny u nas zawsze jest coś zły termin zła pogoda a tam po drugiej stronie to co nie ma wakacji.Rozumiem że proces przywracania kibiców na Ziemie Świętą po chujni Probierzowej to ciężka orka ale jest lepiej więc nie ma na co czekać nie ma co się dąsać na Ftb tylko chodzić dla niej ku jej chwale.
@mariusz#134 jeżeli Twoje zaangażowanie w przywracanie frekwencji ogranicza się do pisania "ruszcie dupy" na forum, to lepiej dać sobie spokój. To naprawdę nic nie da.
Jak będą dalej tak grać to frekwencja sama się odbuduje , będzie gra będą wyniki przyciągną ludzi na stadion , ja sam miałem już dość ogrodnictwa i byłem blisko olewania meczy przez , beznadziejną grę , braku pomysłu na poprawę i furiata który wrzeszczał na wszystkich dookoła . Na szczęście furiata już tutaj nie ma ale jest trener , który przywrócił chłopakom radość z gry . Mamy kapitana który nogi nie odstawi i swoją postawą pokazuje że trzeba walczyć , mamy gości z charakterem którzy walczą a nie kładą się jak dzik po każdym kontakcie , Radość Hebo po bramce , nakręcanie trybun przez Makucha , strzały z daleka , gra na finezji jak minięcie gościa przez Rakoczego ruletą , Rozrzucenia piłki na prawo i lewo przez Hebo majstersztyk , do tego pewna obrona to co Jugas zagrał w tych 2 meczach to mało powiedziane profesor , brak przegranych piłek do tego podłączanie się pod akcje oby tak dalej , potrzeba jeszcze 2-3 wzmocnień i śmiało można myśleć o czymś więcej niż trwaniu . A co do braku Pele i Sergiu czy gra wygląda bez nich gorzej ? wg mnie nie , a nawet jest dużo lepsza bo gramy 11 na 11 a nie jak ostatnie pół roku z Pele gdzie wyglądało jak byśmy grali w 10 .
[quote]#post1543041 @mariusz#134 jeżeli Twoje zaangażowanie w przywracanie frekwencji ogranicza się do pisania "ruszcie dupy" na forum, to lepiej dać sobie spokój. To naprawdę nic nie da. [/quote]
Czekam na ko konkretne propozycje chętnie się zaangażuje tylko dodam że zapełnianie sektora D i kupowanie karnetów na ten sektor było nieudane. Piłkarze trener i sztab sami zapraszają na mecze narazie 2 zwycięstwami i dużo lepszą grą więc na co czekają ci których nie ma.
[quote]#post1542924 gramy bez młodzieżowca?[/quote] [quote]#post1542924 gramy bez młodzieżowca?[/quote]
Przecież Myszor i Rakoczy to młodzieżowcy.
Ciekawe ile osób uciekło spod kas w trakcie burzy bo stało naprawdę sporo. Ładnie wyglądał sektor rodzinny i sektor gości reszta przeciętnie
[quote]#post1543065 [quote]#post1542924 gramy bez młodzieżowca?[/quote] [quote]#post1542924 gramy bez młodzieżowca?[/quote]
Przecież Myszor i Rakoczy to młodzieżowcy.[/quote]
Ale zeszli równocześnie, a Knap wszedl po kilkunastu minutach potem - wiec przez jakoś czas graliśmy bez młodzieżowca na boisku, co nie jest problemem w świetle nowych przepisow
A teraz z innej beczki: było fajnie(oby tak dalej) ale nagłośnienie na stadionie to jest jakaś rozpacz, byłem ostatnio w Zabrzu tam z kolei nagłośnienie takie że nie można było słowa powiedzieć do sąsiada obok bo i tak nic by nie usłyszał,Ale apel do odpowiedzialnych osób: Zróbcie coś z tym !
Nagłośnienie było bardzo dobre. Niczego nie zrozumiałem z tego co mówił Filipiak.
Mówił, że jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej. I, że ciężko pracuje na chwałę Cracovii.
A dlaczego tylu ludzi stało pod kasami chwilę przed meczem?
Bo nasz wspaniały system sprzedażowy wraz z obsługą działa fantastycznie.
Stoisz w kolejce odbierasz kartę wraz z karnetem , stoisz w kolejce do kołowrotka po czym ukazuje się komunikat brak biletu.Wracasz do kolejki do kasy po czym słyszysz ,że wchodzisz na zły sektor albo jest jeszcze kilka kołowrotków i może któryś będzie działał.Po negocjacjach dostajesz bilet i wchodzisz na bilet.
Chyba na mecz z legią spróbuję na sky boxa bo może nabili mi karnet koło naszego wspaniałego Janusza.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)