Pozytywny występ. Może znacząco przyczynić się do sukcesów Cracovii.
Chwała Japonii!
-
-
Takuto Oshima - witaj w Cracovii ;)
Każdy z debiutantów pozytywnie. Takuto jak nabierze pewności może zagrozić naszym młodzieżowcom. Oby konkurencja wszystkim wyszła na dobrze.
Idealny gość pod taktykę Jacka Zielińskiego. Idealny.
- Edytowany
Mógł strzelać zamiast podawać, ale fajny debiut. Taki nasz japoński Rivaldinho, ale z szansami.
Dawaj po skosie!
pierwsze wrażenie pozytywne. już widziałem opinie, że powinien grać wyżej. być może tak, ale właśnie kogoś z takim skillem potrzebujemy w środkowej strefie. fajna technika, luz, wypełnia przestrzenie, niezła szybkość. na dzień dobry robi fajne wrażenie. Mieszankę Majorosa z Witkowskim ktoś na górze proponował ;) to byłoby zabójcze
- Edytowany
[quote]#post1542122 ... Mieszankę Majorosa z Witkowskim ktoś na górze proponował ;) to byłoby zabójcze...[/quote]
Jak bym zrobił mix jeszcze z większej ilości zawodników, byłoby mordercze i śmiercionośne😁
Trochę więcej egoizmu.
Fajnie że widzisz kolegów, że grasz zespołowo, byleby to nie było zamiast odpowiedzialności zwykłe pękalstwo.
wg mnie on w tej sytuacji strzelał
Nie wiem, czy ktoś zauważył, ale w końcówce powinien strzelać, a nie podawać 🤔
No, ale debiut obiecujący.
Do Shoguna jeszcze sporo brakuje, ale po debiucie nadaję mu zaszczytną rangę "Toshiba"! 👹
[quote]#post1542236 wg mnie on w tej sytuacji strzelał [/quote]
Też się nad tym zastanawiałem czy to aby na pewno była próba odegrania do Balaja.
Według mnie to on chciał zrobić to samo co tutaj w filmiku w akcji z 1:15 https://youtu.be/RTm05kGbAEk
Oceniać po 20 min grania nie sposób. Jednak na pierwszy rzut oka, gość trochę nie do takiej ligi jak esa. Może fizycznie odstawać, zobaczymy czy ma wystarczający skill żeby nadrobić techniką. Na pewno nie jest to typ do grania z kontry jak wczoraj, w sobotę potrzebna będzie solidna rozkmina i prowadzenie gry w większym wymiarze. Zobaczymy co pokaże, pewnie dostanie 20-30 min.
Ogladalem kawalek powtorki meczu od gdzies 65 minuty i dawal rade ... kurcze taki nieustepliwy zawadiaka... szkoda tej akcji co chyba Balaj mial za krotka boge... kurcze obiecujace wejscie...
No proszę, wystarczy zawodnik którego cieszy gra a piłka specjalnie nie przeszkadza i po 20 minutach staje się ulubieńcem trybun.
Nie mam nic przeciwko, by to uczucie narastało. Polska zawsze miała dobre układy z Japonią.
8 dni później
Fajna zmiana ehhh i ta rabona dla takich zagrań chodzi się na mecze 😉
Ale ma luz ten nasz Tsubasa...!
Kilka fajnych zagrań do przodu , w defensywie walczy jak faktycznie samuraj .Jeszcze kilka takich męczy i wyrośnie nam prawdziwy ulubieniec.
Będzie z Niego dużo pożytku!! Dziś super
Dawać mi go tu na cały mecz! Robi różnicę i daje ten element technicznej przewagi, ktora na Naszą ligę może dawać + 3/4 doskonale sytuacje w meczu
[quote]#post1543895 Fajna zmiana ehhh i ta rabona dla takich zagrań chodzi się na mecze 😉[/quote]
Dokładnie. Dawno nie widziałem takiego poruszenia na trybunach po jednym zagraniu. Super wprowadzenie się do drużyny.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)