[quote]#post1539765 Swoją drogą (a pamiętacie, że nie jestem rozsiewaczem bajek), wiecie ile dostaje wąsaty w Rącznej?
30 k + zażądał asystenta dla siebie z pensją 15k. A Hajdo usłyszał (przed zwolnieniem), z ust pewnego pana: "Nie wpierdalaj się w drużynę, w której gra mój syn". Cytat oryginalny.[/quote]
-
-
Przygotowania do sezonu 2022/23 - obozy, sparingi...
- Edytowany
[quote]#post1539765 Swoją drogą (a pamiętacie, że nie jestem rozsiewaczem bajek), wiecie ile dostaje wąsaty w Rącznej?
30 k + zażądał asystenta dla siebie z pensją 15k. A Hajdo usłyszał (przed zwolnieniem), z ust pewnego pana: "Nie wpierdalaj się w drużynę, w której gra mój syn". Cytat oryginalny.[/quote]Hajdo usłyszał to od Jakubka kilka miesięcy przed zwolnieniem. W momencie gdy chciał zwolnić Dudzińskiego. A gdy U 17 omal nie spadło Tabisz jak zawsze musiał kogoś obarczyć winą za swoją zarozumiałość i impotencję. I wszem i wobec rozgłaszał ,że Hajdo się nie sprawdził , bo ......... nie zwolnił Dudzińskiego kiedy nie było wyników!!!!!! Sensem życia tego człowieka jest knucie i podjudzanie, gaszenie pożarów . które wzniecił, a nie praca dla Klubu. Dla tej mendy im gorzej tym lepiej. Nie daj Boże przytrafi się nam falstart, to Tabiszek będzie triumfował. Zwali wszystko na Zielińskiego, Majewskiego, Stawowego i będzie piał, że gdyby on i Bałdys byli przy transferach ,to by było super. Tabisz zrobi wszystko , żeby mieć trenerów posłusznych i wdzięcznych. A jak któryś tylko zaczyna robić coś po swojemu, zaczyna ,to co uwielbia - knuć, donosić ,podkładać świnie, podjudzać pracowników na siebie. I tak w koło.
Żadnej ciągłości ,postępu. Temu hamulcowemu sukces jest najmniej potrzebny. Zakompleksiony człowieczek i pies ogrodnika.
[quote]#post1539928 [quote]#post1539765 Swoją drogą (a pamiętacie, że nie jestem rozsiewaczem bajek), wiecie ile dostaje wąsaty w Rącznej?
30 k + zażądał asystenta dla siebie z pensją 15k. A Hajdo usłyszał (przed zwolnieniem), z ust pewnego pana: "Nie wpierdalaj się w drużynę, w której gra mój syn". Cytat oryginalny.[/quote]Hajdo usłyszał to od Jakubka kilka miesięcy przed zwolnieniem. W momencie gdy chciał zwolnić Dudzińskiego. A gdy U 17 omal nie spadło Tabisz jak zawsze musiał kogoś obarczyć winą za swoją zarozumiałość i [b]impotencję[/b].
[/quote]
Ale żeby problemy z impotencją zwalać na kogoś?😀
- Edytowany
[quote]#post1539929 [quote]#post1539928 [quote]#post1539765 Swoją drogą (a pamiętacie, że nie jestem rozsiewaczem bajek), wiecie ile dostaje wąsaty w Rącznej?
30 k + zażądał asystenta dla siebie z pensją 15k. A Hajdo usłyszał (przed zwolnieniem), z ust pewnego pana: "Nie wpierdalaj się w drużynę, w której gra mój syn". Cytat oryginalny.[/quote]Hajdo usłyszał to od Jakubka kilka miesięcy przed zwolnieniem. W momencie gdy chciał zwolnić Dudzińskiego. A gdy U 17 omal nie spadło Tabisz jak zawsze musiał kogoś obarczyć winą za swoją zarozumiałość i [b]impotencję[/b].
[/quote]
Ale żeby problemy z impotencją zwalać na kogoś?😀 [/quote]
Trzeba brać pod uwagę hipotezę , że całe jego zachowanie może być tym spowodowane 😃 .
[quote]#post1539911 jeden koszmar te sparingi,
1:2 z prawdziwymi ogórkami[/quote]
Jak cię lubię, liga czeska je trochę wyżej od polskiej, tak takie „ogurki” to nie są, spoko poziom Cracovii. Powstanie klubu 1905, grał za nie Antonín Panenka, chyba znasz. W Pradze lubiani za komuny bo nie byli protegowani jak Dukla, Sparta, Slavia, później było gorzej, bo kibicowsko to lewicowa kołyska Antify w Pradze. Od nas w tych czasach (VZ+skins z S i S) dostali kilka razy w pierd.., ale to inna historia.
Pozdro, Anton
Tabisz to kurva I huj mu do ryja! Amen
P.s. wstyd że kiedyś tej kurvie rękę podałem
No cóż transfery takie se gra jako tako więc kolejny sezon na przetrwanie w Ekstraklasie nie ma co się łudzić że będziemy coś znaczyli w górnej części tabeli.
[quote]#post1539942 [quote]#post1539911 jeden koszmar te sparingi,
1:2 z prawdziwymi ogórkami[/quote]
Jak cię lubię, liga czeska je trochę wyżej od polskiej, tak takie „ogurki” to nie są, spoko poziom Cracovii. Powstanie klubu 1905, grał za nie Antonín Panenka, chyba znasz. W Pradze lubiani za komuny bo nie byli protegowani jak Dukla, Sparta, Slavia, później było gorzej, bo kibicowsko to lewicowa kołyska Antify w Pradze. Od nas w tych czasach (VZ+skins z S i S) dostali kilka razy w pierd.., ale to inna historia.
Pozdro, Anton[/quote]
sorki, nie to miałem na myśli,
po prostu rywal dużo słabszy od Olympiakosu, a my dalej nie potrafimy wymienić kilku podań,
słabo to wygląda na dzisiaj
Tyle że z naszej strony to nie był nawet 2, tylko 3 garnitur. Nie dramatyzowałbym, takie gry kontrolne są potrzebne, choćby po to, żeby pokazać nasz realny stan posiadania. Z głębokich rezerw może zbliżyć się do 1 zespołu Jodłowski, poza tym na razie nikt. Taka prawda.
Jeśli Bohemians zagrał pierwszym, bądź tylko trochę osłabionym składem, to wcale źle nie wypadliśmy.
W piątek o godzinie 18:00 #NaStadionie przy ul. Józefa Kałuży odbędzie się spotkanie sparingowe przeciwko izraelskiemu Hapoelowi Beer Szewa. O godzinie 12:00 ruszyła sprzedaż biletów na ten mecz.
Wejściówki na piątkową potyczkę będzie można kupić zarówno stacjonarnie, jak i online. Tradycyjnie, Punkty Obsługi Kibiców są otwarte od 10:00 - 20:00, od poniedziałku do piątku. Z POK kontaktować można się pod numerem telefonu +48 694 464 557 lub adresem mailowym pok@cracovia.pl.
Bilety można także nabyć w serwisie bilety.cracovia.pl
Uwaga: liczba miejsc jest ograniczona. Łącznie na stadion będzie mogło wejść 999 kibiców.
Sektor A/B
15 zł (ulgowy*)
50 zł (normalny bez karty kibica)
35 zł (normalny z kartą kibica)
*do zakupu biletu ulgowego upoważnieni są uczniowie, studenci, kobiety i osoby powyżej 65 roku życia.
https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/sprzedaz-biletow-na-sparing-z-hapoelem-beer-szewa/
Czyli kiedyś Europa w cenie karnetu..., mecze pucharowe w cenie karnetu... itp...
A teraz nie dość, że karnet tylko na rundę jesienną to jeszcze nawet na sparing nie można wejść😂
Noż qrwa - zachęcają do kupowania karnetów jak tylko mogą. Jeszcze bym zrozumiał jakby był taki popyt jak na Widzewie ale u nas pewnie poszło z 1-2 tysiące i tak traktują tych "wiernych naiwnych"🙃
produkt premium sie robi, wyniki pewnie juz wkrotce przyjda :D
[quote]#post1540093 W piątek o godzinie 18:00 #NaStadionie przy ul. Józefa Kałuży odbędzie się spotkanie sparingowe przeciwko izraelskiemu Hapoelowi Beer Szewa. O godzinie 12:00 ruszyła sprzedaż biletów na ten mecz.
Wejściówki na piątkową potyczkę będzie można kupić zarówno stacjonarnie, jak i online. Tradycyjnie, Punkty Obsługi Kibiców są otwarte od 10:00 - 20:00, od poniedziałku do piątku. Z POK kontaktować można się pod numerem telefonu +48 694 464 557 lub adresem mailowym pok@cracovia.pl.
Bilety można także nabyć w serwisie bilety.cracovia.pl
Uwaga: liczba miejsc jest ograniczona. Łącznie na stadion będzie mogło wejść 999 kibiców.
Sektor A/B
15 zł (ulgowy*)
50 zł (normalny bez karty kibica)
35 zł (normalny z kartą kibica)
*do zakupu biletu ulgowego upoważnieni są uczniowie, studenci, kobiety i osoby powyżej 65 roku życia.
https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/sprzedaz-biletow-na-sparing-z-hapoelem-beer-szewa/
Czyli kiedyś Europa w cenie karnetu..., mecze pucharowe w cenie karnetu... itp...
A teraz nie dość, że karnet tylko na rundę jesienną to jeszcze nawet na sparing nie można wejść😂
Noż qrwa - zachęcają do kupowania karnetów jak tylko mogą. Jeszcze bym zrozumiał jakby był taki popyt jak na Widzewie ale u nas pewnie poszło z 1-2 tysiące i tak traktują tych "wiernych naiwnych"🙃 [/quote]
Zgadzam sie z powyższym,
Ale z drugiej strony zawsze mniej fajek można wypalić lub mniej browarów wypić i kupić bilet,
nie mówie o dobroczynnym wpływie dla zdrowia jaki ma wpływ powyższych uzywek☺
mi swietnie na zdrowie zrobilo odstawienie nalogu chodzenia na mecze Pasów.
Ceny biletów jakby Liverpool albo inna Benfica przyjechała...
Jeśli to nie jest błąd w przekazie i nie ma darmowego wejścia dla karnetowiczów to kpina i niech się walą.
Nawet ulgowego dla karnetowiczów nie ma. Żenada
- Edytowany
Jaki profesor taki tytuł. Nie oszczędzaj, nie obżeraj się czasem. Konsumuj groch, fasole i nie pierdź!
35,- za sparing. Was nie można sądzić. Was trzeba leczyć!
- Edytowany
Nie ż(r)yj i nie sraj bo Filipiok gadał😅
Tabisz ja proponuje żeby jeszcze wc było płatne, przemyśl to bo z tego może być dobry interes.
Doskonały pomysł,tylko nie wiem czy przepisy sprzedaży piwa nie regulują tego
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)