Każdy rezultat tego meczu będzie dobry, ale musimy myśleć o sobie i patrzeć już pod katem przyszłego sezonu. Nawyk wygrywania musimy wyrobić jak najszybciej.
-
-
Cracovia - Zagłębie Lubin poniedziałek 18.04 godz. 12-30
- Edytowany
Co to znaczy ze kazdy wynik bedzie dobry?Porazka tez bedzie dobra? Co za bzdura... pokazuje to tylko wieczne kompleksy do somsiadki
Mają to kurwa wygrać..Dla siebie, Dla nas.. *uj mnie obchodzi gts..
Oczywiście ze mamy wygrac, ale w razie porażki jestem jeden pozytyw mino wszyskto.
ZAGŁEBIE MUSI WYGRAĆ. KONIEC KROPKA. CZAS ZEBY SPADL GTS. MY JESTESMY PEWNI UTRZYMANIA ZROZUMCIE TO
Zaraz się zacznie, że "silnej Cracovii potrzebna jest silna Wisła"... Nie, nie jest.
[quote]#post1529515 ZAGŁEBIE MUSI WYGRAĆ. KONIEC KROPKA. CZAS ZEBY SPADL GTS. MY JESTESMY PEWNI UTRZYMANIA ZROZUMCIE TO[/quote]
Musisz to przede wszystkim Ty przestać pierdolic o rozdawaniu pkt 6 kolejek przed końcem sezonu.
Zagłębie sobie poradzi bez "pomocy" z naszej strony. Jeśli gts kogoś wyprzedzi to Stal lub Śląsk.
40 pkt potrzeba będzie do utrzymania , i każdy mecz jest dla nas meczem o życie , trzeba zdobyć te punkty jak najszybciej , nie ma rozdawania Zagłębiu itd bo możemy się obudzić w strefie spadkowej
Do utrzymania wystarczy 38 punktów, z Zagłębiem możemy zremisować. Jeszcze. Kluczowy mecz we Wrocławiu dla nich. Zobacz z kim Zagłębie gra do końca sezonu.
- Edytowany
[quote]#post1529536 ... Do utrzymania wystarczy 38 punktów...[/quote]Fakt. Uzbieranie przez gts w 6-ciu meczach więcej niż 10 punktów wydaje się mało realne
[quote]#post1529536 ... Zagłębiem możemy zremisować...[/quote]Możemy też wygrać lub przegrać (tfu tfu na psa urok). Wolałbym jednak zwycięstwo. Wysokim remisem typu 3-3 lub 4-4 też bym nie pogardził. Coś by się działo. (swoją drogą co teraz robi trener Białas? ;)
[quote]#post1529536 ... Zobacz z kim Zagłębie gra do końca sezonu....[/quote]zobacz też z kim my gramy do końca sezonu
Az sie boje na ten mecz isc. Nie bylem na Pogoni wiec ostatni raz jak nie wychodzilem ze stadionu wqrwiony to bylo z Lechia, 2 miesiace temu...
Lubin sobie w lidze poradzi, jesli to co widzielismy ze Stala nie bylo sciema.
Innej opcji niz zwyciestwo nie widze. Zadnej czlapanki nie akceptuje.
łatwego terminarza nie mają na koniec. trzeba o swój tyłek zadbać bo mi z wyliczeń wychodzi, że suka i tak może nie spaść
[quote]#post1529522 Zagłębie sobie poradzi bez "pomocy" z naszej strony. Jeśli gts kogoś wyprzedzi to Stal lub Śląsk.[/quote]
Akurat Śląska będzie im cieżko wyprzedzić:
Teraz mecz we Wrocławiu (przypomnę, że w Krakowie Śląsk ich rozje*ał 5-0); później Śląsk ma Niecieczę, wyjazd na Jagę, Pogoń i wyjazd na Mielec - 10 punktów mogą nazbierać. Oglądając ich mecz z Lechem i teraz z Rakowem, jestem pewien, że rozje*ią milicjantów.
No chyba, że rusza pomoc od "czornych"
- Edytowany
Zakładanie, że drużyny typu gts czy Śląsk zrobią 10 punktów 6 meczach traktuję w kategoriach science fiction. (Mają w tym roku po 7pkt w 9 meczach, ZL zrobiło 11, a średnią pozwalającą myśleć o 10/6 mają w tym roku Lech, Warta, Piast Pogoń Raków i lampucera) Chyba, że czarni ruszą z braterską pomocą.
Ale ja zalozylem ze to Slask zdobedzie, a nie gts
Baza i prawdopodobieństwo podobne
Ktoś mi tu 'obiecywał', że kolejnych takich dyskusji nie będzie... a tu znowu najważniejsze, żeby gts spadł, itd.
Mają 6 meczów do rozegrania i w formie, jaką prezentują, prawdopodobnie wygrają 5, co da im pewne utrzymanie. O szóstym nawet nie myślę.
Ma za chwilę będziemy grać może nie o utrzymanie - ale kto to wie? A na pewno o to, żeby być na koniec przed 'onymi'. I to jest wcale nie takie oczywiste, że będziemy.
Na Zagłębie nasi mają wyjść jak do gry o utrzymanie. Pełna determinacja. Bo za chwilę może się okazać, że jesteśmy w czarnej d...
obiecywałem, że nie będzie więcej dyskusji na temat odpuszczenia meczu Warcie. Tutaj rozmawiamy o podłożeniu się Lubinowi.
Czemu sam obecnie ze względu na okoliczności jestem raczej przeciwny. Chyba, że czujemy się na tyle silni, że wygramy derby i z Radomiakiem. To wtedy ok. Ale w szatni nie siedzę. Wolał bym wygrać z Lubinem.
Mamy to wygrać i tyle !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)