Gramy jak pipy, nie stwarzamy Zadnego zagrożenia
-
-
Górnik Zabrze - Cracovia (niedziela) 6.03.2022 godz.15.00
przegrywamy 2 bramkami i pykamy sobie piłką...
Pajace
Za ten mecz powinni do Krakowa na nogach zapierda.........
dziękuję dobranoc...
Górnik nas wypunktował jak rasowy bokser.... pogrom niestety.
Brawo obrońca za milion euro!
Spektakl żenady dopełniony trzecim golem Górnika
3:0 😒
Ch.uja gramy ale jakubik nas konsekwentnie caly mecz kręcił.
WSTYD i żenada dziś.
Dopóki nie będzie gruntownej przebudowy składu z większością Polaków to będzie chu* dupa i kamieni kupa :/ a to niestety będzie proces paro letni. Mam nadzieję że jeżeli się to wydarzy, to bedzie przed moją 40tką :/
[quote]#post1525834 Ch.uja gramy ale jakubik nas konsekwentnie caly mecz kręcił. [/quote]
Kręcili to się nasi zawodnicy, Górnik skrzydłami wlatywał w nasze pole karne z prędkością światła.
Żal patrzeć. Zjazd formy u wszystkich piłkarzy zatrważający. 3 mecze 1 punkt bramki 1-5. i najważniejsze : żenada w obronie i jeden celny strzał w meczu...
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-03/image-png-45280651.png[/img]
Ostry pressing, siła fizyczna .Do tego doskonała gra po skrzydłach i zdecydowana większość wygranych pojedynków indywidualnych .To recepta na nas .
Kolejny mecz z paprykarzem , oj ciężko będzie , ciężko .Z taka formą .
Ależ chujnia. Zostaliśmy brutalnie zgwałceni przez Górnika. Zdecydowanie gorsi w każdym elemencie gry. A to Górnik miał być zmęczony po meczu w PP.
Pan Jacek musi poważnie przemyśleć kilka spraw, bo niedługo realnie włączymy się w walkę o utrzymanie.
Oczy krwawią, serce pęka. Tylko Rakoczy mnie dzisiaj cieszył ale i tak nie miał z kim pograć.
Porażka z BB to nie przypadek bo gramy ch.ujnie co tylko potwierdził mecz w Zabrzu a teraz w sobotę z paprykarzami może być kolejne zero.
Nawet jak na KS Trwam to był bardzo słaby mecz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)