Ale kiepski, chaotyczny mecz. Podania celne do przeciwników. Mizeria. Teraz une mają trzy mecze w plecy i prognozę na stałe zadomowienia się w strefie spadkowej.
-
-
21/22 Pozostale mecze kolejki nr 22
0 celnych strzałów po stronie Łęcznej...
Oczy wykrwawione. Co mni podkusiło by się tak nad sobą znęcać.
Dobry i remis, teraz mają ścieżkę zdrowia
Niestety gts wygrał...
10-7 w rzutach rożnych😂
A tak bardziej poważnie. Włączyłem mecz około 60 minuty. U nich chyba nie chodzi o złe przygotowanie do rundy, bo biegają. Oni po prostu są tak megasłabi😁 Ich najlepszy strzelec to stoper. Tak nie ma nikogo, kto mógłby zrobić coś niebanalnego do przodu.
Coraz bliżej święta...
Ładny wynik. To ich pierwszy punkt w tym roku.
no i dalej w tym roku bez bramki...
Niestety mam złe przeczucie co do derbów - niestety nieraz już graliśmy przeciw "słabemu gtsowi" i kończyło się dziwnie .. ale dobra, derby rządzą się swoimi prawami
komentarz z 90minut, piekne podsumowanie mojego toku rozumowania na przyszle tygodnie:)
"@mati, to chyba logiczne. Rozmowa motywacyjna na treningu, nowy trener i słaby Górnik Łęczna na własnym stadionie. Chcieli się pokazać i nic z tego nie wyszło, ale spokojnie, teraz wyjazd do Warszawy, wyjazd do Gdańska, Lech w Krakowie i wyjazd do Szczecina, także 12 punktów pewne. "
Dobry mecz . Zacięty taki. Jak oni walczą o każdy centymetr. No no .....
- Edytowany
@srk#36754 Gdzie tam do derbów. Najpierw szlagier z Legią. Do boju! Hahahaha
Przez chwilę uwierzyłem że wujo odmienił ich grę, ale oni są ciągle słabi. Górnik bał się zaatakować większą ilością zawodników, ale ich kolejni przeciwnicy będą grać inaczej, a wtedy już tego nie wytrzymają.
- Edytowany
[quote]#post1524167 no i dalej w tym roku bez bramki...[/quote]
a co się farciarz wypłakał o tego super snajpera Klimenta to jego 😂 😂 😂
[quote]#post1524172 Przez chwilę uwierzyłem że wujo odmienił ich grę, ale oni są ciągle słabi. Górnik bał się zaatakować większą ilością zawodników, ale ich kolejni przeciwnicy będą grać inaczej, a wtedy już tego nie wytrzymają.[/quote]
Bo efekt nowej miotły działa głównie na psychikę rywali, na Łęczną podziałał, na ległą już nie zadziała.
Zauważyłem,że płacz farciarza jest wprost proporcjonalny do wyników osiąganych przez gts :)
Mecz CWKS - GTS . Rosja buduje imperium , w telewizji propaganda sukcesu. Normalnie czuje się 40 lat młodszy.....
A pisząc jeszcze mniej poważnie, jakby tak Wujkowi się nie bardzo udawało, to jak go wyrzucić? Przecież to rodzina .
Pokładam w nim wielkie nadzieje .
[quote]#post1524173 [quote]#post1524167 no i dalej w tym roku bez bramki...[/quote]
a co się farciarz wypłakał o tego super snajpera Klimenta to jego 😂 😂 😂 [/quote]
Ile razy widzę tę czeską miernotę to też mi się ten płacz przypomina ;)
Ale za to jak tańczy!
A my narzekaliśmy na Balaja... Kliment nie trafił nawet jak go Yeboah nastrzelił w polu karnym. Piłka zabełtała mu się między nogami, a po minie Yeboaha widać było, że... chyba właśnie podjął decyzję o przyjęciu oferty z Columbus😂
Janusz Gol to co "czyścił"wczoraj eh szkoda że nie gra u nas.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)