Może masz i rację, ale plotka niesie, że Stefan już się chwali, że załatwi trenera z Niemiec bo w końcu ma znajomości. A to przecież nie tajemnica, że on Zielkowi nie pomaga tylko gra w swoją grę i liże dupę Procesorowi.
[quote]#post1555974 [quote]#post1555953 Panowie,
To jest tak banalne i czytelne, a tu jakies teorie spiskowe wszyscy snuja.
[/quote]
Czasami najbardziej banalne teorie sie nie sprawdzają 😉 ale faktycznie wielu tak uważa jak piszesz.
Gdyby tak było to pytanie kto puścił takie "insiderskie" ;) info do prasy.
Pięterko - aby sprawdzić jak bardzo trybuny by się wściekły.
AntyPięterko- aby na czas złość trybun wywołać
Generalnie już kilku wieloletnich kibiców mi zapowiedziało ,że jak harnaś J. przeprowadzi podstępną wymianę Jacek ---> Woytek to noga ich na trybunach nie postanie.
[/quote]
-
-
Jacek Zieliński - rozdział 2
[quote]#post1555974 [quote]#post1555953 Panowie,
To jest tak banalne i czytelne, a tu jakies teorie spiskowe wszyscy snuja.
[/quote]
Czasami najbardziej banalne teorie sie nie sprawdzają 😉 ale faktycznie wielu tak uważa jak piszesz.
Gdyby tak było to pytanie kto puścił takie "insiderskie" ;) info do prasy.
[/quote]
A mnie się wydaje, że ktoś usiłował zgrywać kumatego, na podstawie totalnie spekulacyjnego tekstu z TVP Info, który latał w ubiegły weekend ze zdjęciem trenera Zielińskiego właśnie.
Zwąchał pierda i puścił jako własnego. I zrobiła się afera.
Ale to tylko moje przypuszczenia.
https://sport.tvp.pl/64339275/zwolniony-trener-w-pko-ekstraklasie-cracovia-korona-i-zaglebie-szykuja-zmiany
Jestem ciekawy kto to? Ale to nie tylko TVP bo także Weszło i inne redakcje o tym pisały, dlatego kto to wypuścił w świat musiał być związany z tzw, zarządem....
Ale kto puścił pierda do Migi (TVP Sport)? bo chyba sam sobie nie wymyślił
Pewnie ktoś z klubu, z otoczenia Tabisza. Balon próbny lub przygotowanie gruntu
- Edytowany
Ponoc Miga wywrozyl ten tekst z paluszkow bahlsena na spotkaniach ubeckiego tworu 😉
Plotka wyszla nie przypadkowo tylko co to ma na celu skoro o konflikcie Jaculi z pieterkiem juz od dawna ptaszki cwierkaja...
no dobra, nie jestem kumaty więc napiszcie na jakim tle ten konflikt?
za wysoko w tabeli?
za nisko?
Mateusz Tabisz jeszcze nie zadebiutował w pierwszej drużynie?
czy może Zieliński nie zgodził się na wagon szrotu z rekomendacji Tabisza?
Najprawdopodobniejszy punkt numer 4 .
[quote]#post1556040 no dobra, nie jestem kumaty więc napiszcie na jakim tle ten konflikt?
za wysoko w tabeli?
za nisko?
Mateusz Tabisz jeszcze nie zadebiutował w pierwszej drużynie?
czy może Zieliński nie zgodził się na wagon szrotu z rekomendacji Tabisza?[/quote]
uu Panie, numer 4 zdecydowanie
A co to za gowniarz ten Tabisz?
[quote]#post1556028 Ale kto puścił pierda do Migi (TVP Sport)? bo chyba sam sobie nie wymyślił[/quote]
A on też coś pisał o zwolnieniu Zielińskiego, czy to już zbiorowe halucynacje od zbyt wielkiego natężenia pierdów?
Przecież tekst na TVP Sport popełnił kto inny.
tak naprawdę, wszystko zaczęło się od wpisu twitterowego guru Janekx89
- Edytowany
#Rafi
Nie, nic mi nie wiadomo. Uznałem że TVT SPORT z Krakowa to Miga.
Nie zwracałem uwagi na podpis. Może to było dzieło zbiorowe ;)
Zapytam trochę przekornie z dużą dozą założeń, które mogą ale nie muszą być prawdziwe 😋 , abstrahując od tego czy plotka o zwolnieniu jest prawdziwa czy nie, to na chłodno analizując, czy biorąc pod uwagę następujące czynniki, wy jako właściciele klubu nie pomyślelibyście o jakiejś zmianie w sytuacji:
- odpadnięcia z PP z 1 ligową ekipą,
- przegranych w meczach u sobie z drużynami z ogona tabeli czyli lekko licząc stracone 6 pkt - piast i lechia, (+3 z wartą która hegemonem nie jest) i jednoczesnym rozje**** legii i rakowa (tymi samymi graczami!),
- konfliktu z utalentowanym młodzieżowcem z którym właśnie ty jako właściciel przedłużyłeś kontrakt,
- gdy za 6 miesięcy trenerowi kończy się kontrakt i ciągle do ciebie przychodzi marudząc, że chce nowy, a ty niedawno powiedziałeś że błędem było tak długie trwanie poprzedniego trenera,
- gdy kibice chcą sukcesu, a ty wiesz, że ten trener go nie gwarantuje, a w końcu po 20 latach trwania chcesz koniecznie dogodzić kibicom, którzy ciągle wierzą, że przyjdzie lepszy czas, i zdobyć mistrza jak za najlepszych lat (tak, wiem z tym pojechałem mocno 😂 )
- no i gdy nie ma derbów (i w najbliższym czasie się na nie nie zanosi 😜 ) więc nie ma co trzymać gościa, który ich nigdy nie przegrał
No właśnie ... gdybyście byli na miejscu właściciela, co byście zrobili 😏
Ja:
- uznałbym, że pieniędzy do grobu nie zabiorę,
- zwolnił JZ,
- wykupił z rakowa Papszuna,
- w zimie zatrudnił 4-5 mega grajków, których wskazałby mi Papszun,
- w maju świętował mistrza
...
jaka szkoda, że nie mam mitycznych milionów ... 😭
Przegorzalik nie obraź się ale rozśmieszyłeś mnie aż mi się zajady porobiły
ja będąc filipiakiem:
-uznałbym, że pieniędzy do grobu nie zabiorę
-zaczałbym dawać na klub a nie płacić za reklamę
-przestałbym się pożyczać pieniędzy od klubu
-przestałbym marzyć o przejęciu CK
-zwolniłbym JZ
-wykupiłbym Papszuna
-wykupiłbym zarząd Rakowa
-wykupiłbym wszystkich jego pracowników
-kupiłbym 4-5 mega grajków, których wskazałby mi Papszun, którzy to zostaliby wynalezieni przez dział scoutów Rakowa
-w maju świętowałbym mistrzostwo
...
jaka szkoda, że mam wyjebane na Cracovię i interesuje mnie tylko hajs mojej goownofiremki
Filipiak wyrzucający Zielińskiego za wyniki poniżej oczekiwań kibiców.
To się nadaje na obraz olejny na płótnie.
[quote]#post1556078 ... , a w końcu po 20 latach trwania chcesz koniecznie dogodzić kibicom...[/quote]
To jest najlepsze, kompletnie nic nie robiąc w tym kierunku!
Do dzisiaj brak zastepcy za Pelle, o którego odejsciu wiedział kilka miesiecy wcześniej, plus odejscie Hanki.
O ofensywnego, kreatywnego pomocnika dopomina się Zieliński odkad do nas wrócił.
A to są dla nas kluczowe pozycje, dzięki którym lepiej by funkcjonowali Makuch i Kallman.
[quote]#post1556078 ... - konfliktu z utalentowanym młodzieżowcem ...[/quote]
To też ciekawy pierd...
[quote]#post1556082 Przegorzalik nie obraź się ale rozśmieszyłeś mnie aż mi się zajady porobiły
[/quote]
nie mam zamiaru się obrażać :)
chciałem trochę luzu wprowadzić, bo jakaś napięta atmosfera się wytworzyła 😂 no i widzę, że się udało - a na zajady najlepsze jest piwo, co prawda nie zawsze pomaga, ale też i nie szkodzi 😉
jednego pierda na tt na pewno puścił były rzecznik Gawędzki, drugiego nie wiem. Abstrahując od tego czy to dobra czy zła decyzja, to ta nieposkromiona chęć bycia insiderem czy innym newsmanem jest po prostu qrwa straszna.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)