Dlaczego grał Pelle , nie dający drużynie nic ? Dlaczego od początku grał Myszor , który musiał się szarpać że znacznie silniejszymi rywalami .A można go było wpuścić na podmeczonego rywala .Dlaczego oddaliśmy pole pomiędzy 55 a 80 minutą ?
Myślę, że można to było lepiej taktycznie ustawić .
-
-
Jacek Zieliński - rozdział 2
No nie Panie Jacku nie zagraliśmy dzisiaj dobrego meczu jak Pan mówił na konferencji...
Co wy opowiadacie? Psy w pierwszej połowie zjedzone, przez 20 minut nie wychodzili z połowy, powinno być 3:1 do przerwy i mecz zamknięty. A że praktycznie nie mamy ławki, to co ma Jacek zrobić?
Szkoda, że Michał Rakoczy Pasiak z krwi i kości wchodzi w meczu derbowym jedynie na ostatnie 10 minut i to nie na lewą stronę gdzie czuje się dobrze tylko na prawą stronę. Bardzo szkoda, że zdolnego młodego Polaka trzymamy tyle czasu na ławce.
Mecz zagraliśmy jedną połowę nieskutecznie.Remis 0:0 to nasza porażka.Zmiany fatalne nic nie wniosły.Gts bardzo słaby aż żal...
Jak zwykle Jacek nie przegrał , ale tym razem brakło czynnika zabójcy i tym samym upokorzenia psiurów w tym meczu !!
[quote]#post1532125 Co wy opowiadacie? Psy w pierwszej połowie zjedzone, przez 20 minut nie wychodzili z połowy, powinno być 3:1 do przerwy i mecz zamknięty. A że praktycznie nie mamy ławki, to co ma Jacek zrobić?[/quote]
No problem polega na tym, że w piłce nożnej liczy się to co na tablicy wyników, a nie to co powinno być.
Spierdoliliśmy ten mecz.
Nie my, tylko Konoplianka marnujący 2 setki oraz Pelle i Riva główkujący niecelnie. Wg Ligi+ mieliśmy xG na poziomie 1.65, a psy koło 0.6. Jak widać zabrakło skuteczności.
- Edytowany
Kropki nad i qrwa
[quote]#post1532132 Nie my, tylko Konoplianka marnujący 2 setki oraz Pelle i Riva główkujący niecelnie. Wg Ligi+ mieliśmy xG na poziomie 1.65, a psy koło 0.6. Jak widać zabrakło skuteczności.[/quote]
Skuteczności czyli w tłumaczeniu na język polski - umiejętności .Tylko tyle i aż tyle .
Brakło napastnika... Dzięki Panie Jacku.
Panie Jacku musi być czystka … prawa strona dramat dzisiaj, Ghita to nieporozumienie
Takie Derby chcę oglądać dominacja, zangażowanie i walka.
Brakło tylko szczęścia.
Jak ktoś napisał: to szczęście, którego nam brakło nazywa się "umiejętności "
W mojej ocenie brakło też zawziętości.
Ale marudzicie. Byliśmy lepsi a że nie mamy napastnika to inna rzecz. Co do zaangażowania to Hanka jak była strata nadrobił 15 metrów do tego Gruzina i odebrał mu piłkę. Pelle z kluczową i terwencja w obronie tak samo wygarnął Manu piłkę ślizgiem. Małe wietrzenie szat i będzie ok.
Brakło napastnika.
Szczęście akurat nam sprzyjało - gdyby w ostatniej sekundzie wpadła ta główka to bym chyba wyszedł z siebie.
Brakowało mi w tym meczu napastnika z prawdziwego zdarzenia,nikt nie zamyka akcji,nie ma na kogo grać,brakuje do tego trochę jakości bo skoro Sergiu i Pelle schodzą w 2 połowie to znaczy że trener jest nie zadowolony z ich postawy i szuka innych rozwiązań.Trzeba w lecie przewietrzyć szatnie i szukać wzmocnień bo z tą kadrą czeka nas środek tabeli a wszyscy by chcieli,na szczyt tabeli.
Owszem brak napastnika jest widoczny, ale nie zakłamujmy rzeczywistości. W żadnym klubie nie jest tak, że bramki strzelają tylko napastnicy. To że nie ma prawdziwego napastnika każdy wie, ale dlaczego nikt z grających nie czuje się w obowiązku by wykończyć swoją akcję tylko szuka kolegi na alibi?
Tej drużynie, poza napastnikiem, brakuje jakichkolwiek zawodników chcących/potrafiących zdobywać bramki.
Panie Jacku, trochę się zawiodłem, że Pan tych derbów nie chciał przegrać zamiast chcieć wygrać.
W takiej sytuacji gdzie już nic nam nie grozi powinniśmy się rzucić psom do gardła od 1 minuty.
[quote]#post1532186 Panie Jacku, trochę się zawiodłem, że Pan tych derbów nie chciał przegrać zamiast chcieć wygrać.
W takiej sytuacji gdzie już nic nam nie grozi powinniśmy się rzucić psom do gardła od 1 minuty. [/quote]
No to tak właśnie zrobili ...po kilkunastu minutach mogło być 3-0 dla nas i po zawodach.
Potem zrobiło się słabiej ale i tak powinni wygrać.
NAPADZIORA !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)