No i piknie :)
-
-
[15kolejka]Cracovia- Racovia,22 listopada(poniedziałek), godz.20.30
- Edytowany
[quote='octop' pid='1512876' dateline='1637612639']
Raków takiego pressingu nie wytrzyma przez cały mecz. Pestka tragiczny. Dzik widać, że to jest kozak, ale on przyjechał do Krakowa na wakacje, a nie grać w piłkę.
[/quote]
Mówiłem, że Raków nie wytrzyma takiego pressingu, ich plan to było szybko coś strzelić, ale się nie udało, druga połowa była już wyrównana. Pestka zagrał dzisiaj kryminał.
Tak swoją drogą to Raków też żadnych sytuacji nie miał.
Rodin klasa.
dawać ubeków!!!!! auuu
Sędziowanie dobre :D
Nauczyciel historii zmiażdżony taktycznie- olał temat spodziewając się ze zagramy 4-5-1
No i brawooo. W końcu się można pocieszyć trochę, no i Niemczycki dał radę!
Brawo, bardzo nerwowo ale cenne zwycięstwo, brameczka galaktyczna :)
gratulacje za walkę i za wynik
no i gitara
świetna druga połowa
Super, ktoś pisał, że Raków nie da rady pressowac tak cały czasy, No i nie dał.
Fajnie, jest radość . Tak namiastka pierwszego Jacka.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Bramka mistrzostwo!! 3 pkt bardzo cieszą , gra bardzo nierówna, dużo do poprawy, ale jedziemy do przodu i będzie dobrze! :)
No ja wam powiem ograć galaktyczny Raków to nie w kij dmuchał. Niemczycki dał radę, może to i dobrze że trenerem jest Zieliński a nie ja.
Od 55-60 minuty zaczeliśmy grać w piłkę ::)
Wcześniej dobrze zorganizowana totalna defensywa (ale Raków i tak parę razy się przebił)
PS: kto to chrzanił ,że Kakabadze słaby jest ? ;;)
Wszyscy.
Ważne zwycięstwo. +5 do "mentalu".
Ale Otar zajebał z laczka. Raków za bardzo chciał nas przycisnąć w pierwszej polowie. Przeczekalismy i druga połowa już pod nasze dyktando. Na początku tragicznie się to oglądało, daliśmy radę. Ale bramka stadiony świata. Jedyne co irytuje to leżący alvarez . ?
Bramka stadiony świata. Dla takich chwil warto żyć.
[img]https://i.ibb.co/3McMVgx/Cracovia-10-Rak-w-Cz-stochowa-22112021.gif[/img]
Warto było wrócić na trybuny! Przypomniały się bomby Budzika...
W nc+ podali, że było 119km/h, ale mnie się wydaje, iż to bardziej w milach było mierzone:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)